Morţi cauzate de vaccinul împotriva gripei porcine

de Mihai Vasilescu

La ora actuală în marea majoritate a statelor de pe întreg globul au fost demarate ample campanii de vaccinare împotriva gripei porcine. Mass-media aservită elitei francmasonice mondiale şi aşa-zişilor iluminaţi care conduc din umbră lumea refuză să facă publică lunga listă a gravelor efecte secundare ale vaccinului împotriva gripei porcine AH1N1.

Printre cele mai grave efecte secundare se află paralizia, autismul, atacuri cardiace, avorturi spontane, sindromul Guillain-Barre şi moartea. Neîntâmplător, companiile farmaceutice care fabrică aceste vaccinuri (câştigând sume colosale) refuză să-şi asume răspunderea legală a eventualelor efecte secundare.

Există deja multe cazuri dramatice ale unor persoane afectate pe viaţă de acest vaccin. Cele mai grave situaţii sunt cazurile de deces cauzate de vaccinul pandemic. Vă vom prezenta câteva dintre ele:

În Germania, primul caz de deces cauzat de controversatul vaccin a fost menţionat în 16 noiembrie, în Eichsfeld. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, care nu suferea de nicio boală gravă, s-a vaccinat contra gripei porcine AH1N1. La câteva ore după administrarea vaccinului, bărbatul respectiv a decedat. A doua zi un nou caz de deces, cauzat de acelaşi vaccin, a fost raportat în oraşul Wuppertal, unde un alt bărbat, de 46 de ani, a murit la câteva ore după administrarea vaccinului. În aceeaşi zi, la câteva ore după vaccinare, o femeie din oraşul Thuringen, în vârstă de 65 de ani, a murit prin stop cardiac, la câteva ore după vaccinare.
 
Cazul tragic al morţii unui băieţel de 21 de luni, decedat la câteva ore după ce i-a fost administrat vaccinul împotriva gripei porcine, a explodat pe  Internet. Băieţelul s-a născut cu probleme la inimă şi la plămâni şi fusese operat de patru ori. Urma să fie supus unei alte intervenţii chirurgicale peste câteva săptămâni. Mama sa, Yvonne B., în vârstă de 34 de ani, povesteşte că acesta se simţea binişor. Când copilul a fost dus la spital, pentru a fi vaccinat împotriva virusului AH1N1, i s-a spus ca nu vor fi probleme. Mai mult decât atât, medicii i-au spus că, având în vedere starea micuţului, cel mai bine ar fi să fie vaccinat pentru că, dacă ar fi făcut gripă porcină, putea suferi complicaţii grave. În noaptea după ce a fost vaccinat, starea băieţelului s-a agravat brusc şi, în numai câteva ore, el a murit în braţele tatălui său.

Şi în Suedia au existat mai multe cazuri de deces cauzate de vaccinarea împotriva virusului gripei porcine. O femeie în vârstă de 74 de ani din nordul Suediei a murit la finalul lunii octombrie 2009, la patru zile după  ce a fost vaccinată împotriva gripei AH1N1.
O altă femeie, în vârstă de 90 de ani, a murit, de asemenea, după ce i-a fost administrat vaccinul. Lista cu victimele produse de vaccinare s-a mărit în următoarele două zile cu încă două cazuri, un bărbat în vârstă de 50 de ani cu probleme cardiace şi o femeie care suferea o boală musculară în formă acută.

La începutul lunii noiembrie, şase pacienţi infestaţi cu virusul gripei porcine au decedat la scurt timp după vaccinare, din cauza vaccinului şi nu din cauza bolii efective. În plus, vaccinul Pandemrix a mai provocat în Suedia dispute şi după ce 350 de oameni, care au fost imunizaţi cu acest vaccin, au prezentat grave reacţii adverse. De remarcat este că suedezii folosesc Pandemrix, acelaşi vaccin achiziţionat şi de ţara noastră.

Nici Ungaria sau China, ţări în care au loc campanii masive de vaccinare a populaţiei, nu au fost ferite de decese survenite după vaccinarea împotriva gripei porcine.

Cu toate acestea, informaţiile care ajung la public despre efectele secundare (chiar moartea!) ale vaccinului pandemic sunt foarte puţine. Mass-media întreţine slugarnică isteria pandemiei şi promovează periculoasele campaniile de vaccinare împotriva gripei porcine. Pentru a afla mai multe despre gripa porcină vă recomandăm să studiaţi următorul articol: Zece minciuni sfruntate ce sunt vehiculate în mod obsesiv de mijloacele mass-media despre gripa porcină şi vaccinurile împotriva virusului H1N1.
 
Citiţi şi:
Nanoparticule mortale în vaccinul împotriva gripei porcine
Vaccinarea împotriva gripei porcine poate fi folosită ca modalitate abuzivă de implantare cu microcipuri

yogaesoteric
9 decembrie 2009

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More