Moș Crăciun homosexual negru într-o relație inter-rasială

 

„O nouă carte de povești îl înfățișează pe Moș Crăciun ca fiind un homosexual într-o relație inter-rasialăˮ, a declarat editorul de la Harper Design.

Cartea Soțul lui Moș Crăciun a fost scoasă la vânzare pe 10 octombrie anul trecut și povestește despre un Moș Crăciun negru care trăieşte împreună cu soțul său alb la Polul Nord. Soțul lui Moș Crăciun umple frecvent sacul de cadouri din mall-uri în locul acestuia, potrivit unei descrieri oferită de TIME Magazine, a cărții editate de Harper Design.

Daniel Kibblesmith, care este scriitor pentru „The Late Show”, împreună cu Stephen Colbert, și co-autor al cărții Cum să câștigi la orice, a scris cartea de parodie pentru copii după ce a declarat într-o postare pe Twitter că îi va spune viitorului său copil că Moș Crăciun este negru.

 
Daniel Kibblesmith

„Dacă văd un Moș Crăciun alb, voi spune: «Acesta este soțul lui»”, a scris Kibblesmith.

O fotografie cu coperta cărții pe care Kibblesmith a postat-o pe Twitter îi arată pe Moş Crăciun negru și soţul lui alb îmbrăcați în costume de mătase și uitându-se drăgăstos unul în ochii celuilalt.

Harper Design spune că publicația este destinată tuturor vârstelor.

Citiţi şi:

Nebunia New Age: O «biserică» din Londra a sărbătorit simultan nașterea lui Hristos și a lui Mahomed

Despre sacrilegiile unor descreierați din SUA care au luat-o razna și se cred mari artiști

 

yogaesoteric
15 decembrie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More