Multinaționale din România intră în campania internațională pentru egalitatea de gen, homosexualism și transsexualism alături de instituții ale statului însărcinate cu protecția copilului

Ariel și Engie au trecut la propagandă. Boicot?

Zeci de organizații, companii și instituții din România, de la cele de propagandă homosexuală (ActiveWatch, Accept și Mozaiq) la agenții ale statului, cum ar fi Ministerul Muncii și Ministerul Comunicaților sau Primăria Sectorului 4 și Asistența Socială de Protecția Copilului Sector 6, cât și Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Universitatea București, au semnat o așa-zisă Cartă a diversității, prin care se angajează să susțină ideologia de gen.

În paralel, o companie ca Ariel trece la propagandă mediatică și cumpără publicitate în Libertatea pentru o campanie de „egalitate de gen” destinată părinților „retrograzi” din România.

De la câștigarea unor concursuri de frumusețe, la apariția pe coperțile marilor reviste destinate femeilor și transformarea în imagini publice ale unor companii, transsexualii și ideologia din spatele lor se află într-o evidentă ofensivă publică.

În SUA, alegerea unui transsexual ca ambasador al berii Bud Light a dus la pierderi de miliarde de dolari, americanii boicotând cu nesaț produsul companiei Anheuser-Busch. La noi, Heinken și Ursus se numără printre companiile din domeniu semnatare ale „Cartei Diversității”. Deși a dat un pas înapoi în SUA, campania berii Budweiser a continuat și nu se oprește la nivel național. Nu banii sunt problema, ci cucerirea conștiințelor și a sufletelor. De către cine? Răspunsul îl știe orice credincios.

Jurnalistul american Tucker Carlson apreciază că ne confruntăm cu Religia Transsexuală ‒ noua religie a lumii și cel mai periculos grup extremist din Statele Unite.

Pot avea menstruație bărbații?”: „A avea o menstruație nu este un fenomen feminin, iar oamenii de toate genurile au menstruație, inclusiv persoanele non-binare și chiar o mulțime de bărbați”, aflăm la o simplă căutare pe Google.

Recent, Asociația PRO VITA București a semnalat că marca de detergent de rufe Ariel a lansat o campanie centrată pe egalitate și incluziune, intitulată „despre parentingul fără stereotipuri”:

Ariel detergentul și Programul Tzitzi-Poc vor să ne învețe să devenim părinți mai buni. Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să renunțăm la stereotipurile de gen. Ceea ce n-ar trebui să fie complicat, azi, când bărbații au menstruație și nasc”.

Potrivit unui articol publicitar acceptat și publicat de cotidianul Libertatea, Ariel, marcă emblematică P&G, lansează o campanie centrată pe „Egalitate și Incluziune”, care promovează „o mai mare acceptare socială prin eliminarea prejudecăților și evidențierea beneficiilor asociate cu diversitatea”.

Potrivita campaniei publicitare, „cele mai recente cercetări sociale pe eșantioane complexe ne arată că părinții din România își educă copiii în funcție de genul acestora. Mai mult, cei care sunt părinți și de băieți, și de fete, îi vor expune pe aceștia la activități și experiențe diferite în care copiii sunt condiționați de gen ‒ băieții nu au voie să plângă, iar fetele, indiferent de temperamentul lor, trebuie să fie frumoase și docile, mai degrabă decât puternice și curajoase.

Compania de detergent consideră că aceasta este o practică greșită care este recomandat să fie corectată.

Ne dorim o societate mai incluzivă și mai echitabilă prin promovarea unei educații bazate pe potențialul fiecărui copil, indiferent de gen”, a declarat Elia Cazan-Bulacu, Brand Director Southeast Europe Procter & Gamble.

Studiile arată că societățile care își doresc tineri mai sănătoși din punct de vedere fizic și psihic este necesar să facă schimbări în abordarea stereotipurilor de gen”, a completat Mirona Păun ‒ Psiholog clinician, Psihoterapeut, Fondator al Programului de Educație Emoțională Tzitzi-Poc și Partener al Ariel ‒ P&G în această campanie.

Pe pagina trustului multinațional Proctor&Gamble, a cărui marcă este Ariel, apare o secțiune dedicată „Egalității de gen”, intitulată „WeSeeEqual”.

Ne străduim să construim o lume mai bună pentru noi toți, atât în cadrul P&G, cât și la nivel extern. O lume unde să nu existe prejudecăți legate de gen, în care toți oamenii să fie reprezentați și auziți în mod egal. O lume în care fiecare îl vede pe celălalt ca pe un egal al său. Atunci când procedăm astfel, economiile cresc, comunitățile sunt mai sănătoase, afacerile pot prospera, iar lumea devine un loc mai bun pentru toți.

La P&G, creăm un mediu bazat pe incluziune și egalitate de gen și pledăm, în același timp, pentru egalitatea de gen și egalitatea intersectorială la locurile de muncă din întreaga lume, astfel încât fiecare dintre noi să-și poată aduce contribuția prin potențialul nostru maxim. În fiecare dintre aceste domenii, colaborăm cu organizații extrem de dedicate, care au același angajament și cu care ne combinăm resursele, talentele și abilitățile pentru a avea un impact mai mare”, se arată în comunicatul P&G.

Propaganda egalității de gen a ajuns și la compania de utilități Engie, care, încă din 2022, ar fi lansat „un program de training” pentru diversitate. O comunicare cu circuit intern din 3 septembrie îi informează pe angajați că până la sfârșitul anului este necesar să urmeze obligatoriu cursul „Diversitate, incluziune și egalitate de gen”.

Zeci de organizații, companii și instituții din România, de la cele de propagandă homosexuală (ActiveWatch, Accept și Mozaiq) la agenții ale statului, cum ar fi Asistența Socială de Protecția Copilului, au semnat o așa-zisă Cartă a diversității, prin care se angajează să susțină ideologia de gen. Din anunțul oficial se deduce că instituțiile au mai și plătit 500 de euro pentru a adera la Cartă, în timp ce ONG-urile 60 de euro.

Între acestea se numără:

Inspectoratul Școlar al Municipiul București
Primăria Sector 4
Universitatea București
Casa Corpului Didactic Buzău
Ministerul Muncii și Justiției Sociale
Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale
Prefectura Giurgiu
Consiliul Local Sector 6
Asistența Socială și Protecția Copilului (!)
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
BCR
Ikea
Rompetrol
Coca-Cola
BRD
BCR
PHILIPS
Leroy Merlin
Hervis Sport
Mega Image
Mc Donalds
MOL
Brico Depot
Intersport
Ursus
Heineken
Electrica
OTP Bank
Raiffeisen Bank
Metro
Enel
Nestle
Carrefour
Kaufland
Penny
Ambasada Marii Britanii la București
Ambasada Suediei la București
Consiliul Britanic
AVON
Loreal
Johnson & Johnson
Caroli Foods
Porsche
Ș.a.

Dobândirea calității de semnatar al Cartei Diversității din România este un angajament public important prin care organizația semnatară se angajează să sprijine, să protejeze și să dezvolte diversitatea în cadrul organizațional”, se susține pe site-ul propagandistic.

Documentul poate fi asumat în egală măsură de companii, IMM-uri, organizații non-guvernamentale, instituții publice, asociații patronale, asociații de business, instituții academice etc.

Carta Diversității își propune să motiveze companiile semnatare să recunoască sau să extindă avantajele integrării diversității în practicile organizaționale. Prin semnarea Cartei, diversitatea capătă dimensiuni practice, devenind parte integrantă din business și cultura organizațională.

Organizațiile care doresc să se alăture Cartei Diversității vor semna textul Cartei (nivel de reprezentare ‒ Președinte / CEO / Managing Director sau alt reprezentant desemnat de organizație). În spiritul transparenței, organizațiile vor furniza secretariatului Cartei o scurtă descriere a organizației, sigla și un citat din partea persoanei desemnate să reprezinte organizația în activitățile Cartei. Textul, semnat și stampilat, va fi returnat electronic la adresa dana.oancea@cartadiversitatii.ro

Semnatarii (companii și instituții publice) vor achita o taxă unică de 500 € pentru acoperirea costurilor de înregistrare și secretariat. ONG-urile vor achita o taxă redusă de 60 €.

Semnatarii pot folosi sigla Cartei pe propriile suporturi de comunicare (site, rapoarte de CSR, rapoarte interne).

Lista organizațiilor care au aderat deja la principiile Cartei poate fi consultată mai jos.

Lista semnatarilor de până acum poate fi consultată AICI.

Citiți și:
Alianța Părinților din România cere retragerea manualului „Egalitatea de gen. Predarea și integrarea în învățământul preuniversitar”
Sunteți de acord să vă trimiteți copilul la școală băiat sau fată, iar acasă să vă treziți că vi s-a întors fata-băiat, iar băiatul-fată sau orice altceva, conform „fluidității genului”?

 

yogaesoteric
8 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More