Munca nativilor din Leu

Cel mai bine vi se potriveşte o muncă în care să hotărâţi singur, fără să cereţi părerea altcuiva. Vă simţiţi bine într﷓o poziţie executivă, pentru că prin natură vă place să comandaţi în orice situaţie. Aveţi darul de a da ordine, vorbiţi franc, critic, fără înconjur, deseori mergând până la ofensă. Pur şi simplu, nu vedeţi motivul ascunderii unei opinii, fie că este bună sau rea. Deşi riscaţi să deveniţi excesiv de critic, oamenii care lucrează pentru dumneavoastră vă respectă întotdeauna, se străduiesc din toate inima şi fac reale eforturi să vă mulţumească şi să vă servească. Dragostea şi înţelegerea pentru viaţă şi oameni sunt instinctive şi spiritul dumneavoastră conducător rezultă din dorinţa onestă de a comunica aceste sentimente.

Instinctul dumneavoastră natural este să căutaţi onorurile cele mai înalte, slujba cea mai bună, primul loc în orice. Foarte des acest prim loc vi se cuvine de drept, pentru că aveţi o minte ascuţită şi înţelegeţi problemele oamenilor.

Nu sunteţi omul care să înainteze greu pe drumul cunoaşterii. Acţiunile dumneavoastră pornesc în general din inimă mai curând decât din minte.

Mândria joacă un mare rol în munca dumneavoastră, deoarece nu suportaţi să greşiţi. Porniţi la lucru cu intenţia de a reuşi. Niciodată nu vă pierdeţi în mărunţişuri: prin natura dumneavoastră munciţi în fruntea unei organizaţii largi, care tratează probleme importante la modul general şi lăsaţi corvoada zilnică şi amănuntele în seama altora. Nu vă place munca de jos şi o veţi evita (în afară de cazul când trebuie să daţi exemplu celorlalţi). Aveţi un adânc simţ al responsabilităţii faţă de ceea ce faceţi, dar nu vă place să primiţi ordine de la altcineva. Vă veţi revolta mereu împotriva autorităţii altcuiva, mai ales când consideraţi că s-a făcut o nedreptate. S﷓ar putea să vă ridicaţi până la preşedenţia unui concern industrial sau a unei bănci. Munciţi bine acolo unde sunteţi în contact cu publicul şi străluciţi mai ales în politică, aici având multe ocazii să vă exercitaţi autoritatea.

De obicei aveţi un temperament artistic şi creator şi teatrul poate constitui o alegere bună, întrucât contactul apropiat cu publicul vă aduce satisfacţie. De asemenea, vă puteţi axa pe reclamă comercială.

Orice profesie vă alegeţi, veţi simţi nevoia să fiţi dominant, original şi cumva senzaţional. Relaţiile cu publicul sau lucrul într-o agenţie de publicitate ar fi ocupaţia ideală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More