Națiunile există acum doar de formă. Guvernul Mondial este cel care ne decide viitorul…

Societățile în care trăim supraviețuiesc prin mituri și mai ales pe baza unor minciuni ideologice. Miturile și minciunile ideologice sunt produse de o epocă, sunt relative la acea epocă și necesare funcționării sale.

Mituri și romane justifică și maschează o ordine socială și relațiile interne de producție. De-a lungul timpului aceste mituri se destramă și se dezvăluie pentru a arăta ceea ce sunt de fapt: construcții interesate de sine, utile, dar relative.

Nimic însă nu poate fi construit, pe termen lung, pe minciuni. Mai devreme sau mai târziu acestea sunt demascate. Mai rău, acestea încetează să mai fie utile în înțelegerea lumii. Și eșuează.

Gândirea politică actuală eșuează și ea și eșuează jalnic. Studiul societăților noastre nu se poate baza pe ipoteze ideologice care, de-a lungul timpului, se prăbușesc în istorie. Printre aceste minciuni, conceptul contractului social este aproape primul de acest fel. La fel ca mitul republican care a rezultat din el. Desigur, nu a existat niciodată un Contract Social, pur și simplu conceptul său a fost util în stabilirea dominației politice a burgheziei pe baza economismului și a activităților omniprezente ale pieței. Oamenii trebuiau să creadă!

Marea Resetare este depășirea Republicii așa cum am cunoscut-o până astăzi și negarea acesteia.

Foarte puțini sunt conștienți de asta. Partidele politice nu au înțeles încă acest aspect pentru că, sclerozate fiind, sunt întotdeauna rămase în urmă în istorie, nu au asimilat încă globalizarea și financiarizarea capitalismului! Oamenii, din lipsa unui ghid, rămân și mai mult în urmă și îi putem păcăli mai mult, mai ușor și mai îndelung.

Prin aceeași mișcare, Republica, exemplară așa cum s-a prezentat până acum, încasează o lovitură infernală; conceptul ei devine gol, mistificator și util pentru cei întârziați pentru a îmbrăca în spatele formei învechite, uzate, o nouă haină ticăloasă, un nou sistem care este… negația Republicii de până acum. Dar care reprezintă de fapt o revenire la proiectul inițial.

Multă lume a uitat, iar majoritatea nu a știut niciodată că proiectul inițial al Revoluției Franceze de la 1789 nu a fost Republica Franceză. Proiectul bine stabilit și enunțat de la început a fost Republica Universală. Republica franceză nu a fost decât primul pas, celelalte republici următorii pași în procesul de construcție finală.

Promovarea guvernanței mondiale, operată de Macron, Merkel și alții, de instituțiile internaționale dominate de birocrația celor cunoscuți, ar fi necesar să vă facă să înțelegeți justeţea acestor afirmaţii. Nu mai suntem în nicio republică, cu atât mai puțin într-o democrație.

Înțelegeți de asemenea că națiunile există acum doar de formă. Guvernul mondial este deja stabilit și toate deciziile sunt luate în locurile înalte, în cercurile întunecate ale instituțiilor globaliste.

Guvernul mondial și totalitar vă pregătește o lume infernală în cadrul acestei noi normalități pe care încet-încet o impune și împotriva căreia va fi imposibil de luptat cu demonstrații prietenoase și festive, cu flash mob-uri și cu muzică rap.

Citiţi şi:
Scopul declarat al francmasoneriei este distrugerea suveranităţii naţiunilor şi instalarea dictaturii unui guvern mondial
ONU: Agenda 2030 este dezvăluită – Modelul ascuns pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi cei vicleni și nemiloși

 

yogaesoteric
9 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More