Ne-am jertfit libertatea pentru 30 de monede de argint

Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că le sunt încălcate în mod flagrant drepturile elementare. Nu au putut activa în societate, nu și-au putut hrăni familiile sau călători fără un pașaport vax. Ei și copiii lor sunt otrăviți.

De ce acest răspuns docil?

Au fost cumpărați. Rothschilds-ii i-au anesteziat cu un tsunami de bani.

Această păcăleală pandemică a fost pusă la cale printr-o orgie de cheltuieli. Bancherii centrali sataniști ne-au furat cardurile de credit naționale și le folosesc pentru a ne îndatora și a ne otrăvi.

Cartelul băncilor centrale Rothschild a cumpărat această pandemie cu un munte de bani creați din nimic și facturați generațiilor viitoare, dacă vor mai exista.

Toți cei implicați în perpetuarea acestei farse au fost cumpărați și plătiți. Medicare plătește spitalele din SUA între 13.000 și 50.000 de dolari pentru o internare cu covid. Încă 39.000 de dolari dacă pacientul este conectat la un ventilator și 13.000 de dolari după ce îl ucid. Nu e de mirare că familiile acuză spitalele de uciderea rudelor lor.

Aceasta este o repetare a crizei creditelor din 2007-2008. Ei jefuiesc din nou trezoreria SUA.

SUA au cheltuit 6 trilioane de dolari pentru a răspunde la criză. Dar, ca să nu observați, au cumpărat mass-media americană. De asemenea, au avut grijă să împrăștie acești bani și să creeze cea mai mare bulă bursieră din istorie.

Deci, în timp ce Maica Libertate este violată în grup, milioane de oameni sunt lipiți de conturile lor de la bursă și de criptomonede, crezând că un teanc de cifre îi va proteja de ceea ce va urma.

Cele 6 trilioane de dolari pe care SUA le-a cheltuit pentru păcăleala cu covidul reprezintă o sumă egală cu toate războaiele purtate de SUA de la 11 septembrie încoace. Aceasta este convenabil deoarece, la fel ca 9/11, toate aceste războaie au fost, de asemenea, niște trucaje concepute pentru a-i îmbogăți pe cei deja putred de bogați.

Scopul lor final este să ne jefuiască și să ne lase să murim într-un șanț. Dar se va petrece atât de încet, încât nici nu veți observa.

Inutil să mai spun că o parte din aceste profituri au fost folosite pentru a mitui politicienii. Politicieni au demisionat de rușine în Australia și Austria.

În 2012, Pfizer a recunoscut că a dat mită în șase țări. Un leopard nu-și schimbă straiele.

Americanul mediu a fost liniștit cu cecuri de ajutor și alte cadouri. Măsura a inclus „un cec de 1.400 de dolari pentru mulți americani și o prelungire a suplimentului de 300 de dolari pe săptămână pentru ajutor de șomaj până în august, precum și o extindere generoasă pe un an a creditului fiscal pentru copii și sute de miliarde de dolari în finanțare pentru școli, guvernele locale și de stat și eforturile de distribuire a vaccinurilor”.

Canada este un model pentru modul în care au fost distribuiți banii. Aproape nouă milioane de oameni, o treime din totalul adulților, au primit 2.000 de dolari pe lună pentru că au stat degeaba.

Analiza CBC News a urmărit 105,66 miliarde de dolari în plăți federale către persoane fizice; 118,37 miliarde de dolari care au mers către întreprinderi, organizații non-profit și organizații caritabile; și încă 16,18 miliarde de dolari în transferuri către provincii, teritorii, municipalități și agenții guvernamentale.

Cea mai mare sumă punctuală de până acum a fost cea de 81,64 miliarde de dolari cheltuită pentru beneficiul de răspuns de urgență al Canadei (CERB) – canadienilor care nu au putut lucra în timpul pandemiei, 8,9 milioane de persoane – o treime din toți adulții din țară – le-au fost oferite plăți lunare de 2.000 de dolari.

Plățile directe către persoanele fizice, care au inclus, de asemenea, 7,7 miliarde de dolari pentru îmbunătățirea asigurărilor de angajare, un credit de 5,6 miliarde de dolari pentru TPS, aproape 3 miliarde de dolari în beneficii de urgență pentru studenți și 2 miliarde de dolari în plăți bonus pentru beneficiarii de asigurări pentru bătrâni și de suplimente de venit garantate, stabilesc un nou punct de referință pentru sprijinul guvernamental. Totalul de 105,66 miliarde de dolari între jumătatea lunii martie și noiembrie a fost cu aproape 10 miliarde de dolari mai mare decât toate transferurile federale majore către persoane fizice, inclusiv copii, pentru întregul exercițiu financiar 2018-19.

Dar subvențiile federale pentru întreprinderi și alte organizații au fost și mai mari. Aceste ajutoare includ 49,27 miliarde de dolari trimiși la peste 352.000 de întreprinderi pentru a ajuta la acoperirea costurilor salariale în cadrul subvenției salariale de urgență din Canada (CEWS). Alte 31,55 miliarde de dolari sub formă de împrumuturi fără dobândă acordate la aproape 790.000 de întreprinderi în cadrul contului de urgență pentru întreprinderi al Canadei. Precum și 6,1 miliarde de dolari cheltuiți pentru achiziționarea de echipamente de protecție personală în cadrul Acordului de repornire în siguranță și 5,8 miliarde de dolari pentru sprijinirea băncilor și a altor creditori în cadrul programului de achiziționare de credite ipotecare asigurate.

Concluzie

Covid nu este nimic altceva decât gripa rebranduită. O pandemie cu o rată a mortalității de 0,25% nu este o pandemie. O boală fără simptome nu este o boală. Florida, Suedia și Norvegia, care s-au deschis fără consecințe, au dovedit că pandemia covid este o farsă.

Dar nu este de mirare că toată lumea a fost părtașă la această mascaradă. Se îmbogățeau sau erau plătiți pentru că nu făceau nimic. Afacerile cădeau ca muștele, dar proprietarii erau despăgubiți. Așa că nu a existat nicio revoltă, așa cum ar fi fost normal să fie.

Perspectiva ca ei și copiii lor să poată fi vătămați sau să moară este îndepărtată atunci când primești bani degeaba.

Durerea provocată de pierderea libertății și de „vaccinurile” obligatorii a fost atenuată de bani. Dar, în cele din urmă, perfuzia de anestezic se va opri și vom experimenta tortura care rezultă din vânzarea sufletului nostru.

Autor: Henry Makov

Citiți și:
Criza pandemiei: marele transfer al bogăției
Celebrul regizor Nikita Mihalkov despre pandemie, cipuri, vaccin, criptomonedă și Noua Ordine Mondială (I)
Lustragiul şi criza financiară

 

yogaesoteric
6 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More