«Ne plac chioşcurile de kebab din Budapesta»

 
 

Confruntat cu un val de critici după ce a afirmat la începutul lunii septembrie, anul acesta, că Europa trebuie să rămână un spaţiu creştin, premierul ungar Viktor Orban a insistat adresându-se diplomaţilor din ţara sa, cu prilejul unei reuniuni. Cu acea ocazie el a precizat că îi respectă pe musulmanii din Ungaria, dar nu vrea ca populaţia de această religie să crească în ţara sa, scrie Budapest Business Journal, preluat de Agerpres.

„Bineînţeles că ne plac la nebunie chioşcurile de kebab de pe marile bulevarde din Budapesta sau faptul că, de Paşti, putem cumpăra carne de miel de la un măcelar sirian”, a spus el, citat de MT1.

Premierul ungar a calificat drept „dificilă” situaţia refugiaţilor şi a comparat afluxul de refugiaţi cu afluxul populaţiei rome. Din punct de vedere istoric, Ungaria are o minoritate „de câteva sute de mii de romi”, a spus Orban, după care a adăugat: „Ungaria nu cere distribuirea romilor în întreaga Europă”.


Citiţi şi:

Criza recentă a imigranţilor: Refugiaţii din taberele din Germania, acuzaţi de violuri, abuzuri sexuale şi proxenetism

Moschei pentru refugiaţii din Germania

Un text teribil despre criza refugiaților: lumea va fi transformată într-o imensă fermă a animalelor, condusă fără milă

 

yogaesoteric
12 noiembrie 2015

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More