Ne protejăm graniţele. Luptăm împotriva politicilor lui Macron şi Soros! Salvini şi Orban, echipa de şoc în calea migranţilor

Ministrul italian de Interne Matteo Salvini şi prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, au declarat că „merg pe o cale comună”, după ce au discutat despre formarea unui front comun anti-migraţie care să se opună politicilor preşedintelui francez Emmanuel Macron, relatează The Guardian.

 

„Vrem să schimbăm Comisia Europeană. Vrem să ne protejăm graniţele. Vom lupta împotriva politicilor pro-migranţi susţinute de Emmanuel Macron şi George Soros”, a declarat Salvini, după o întâlnire cu prim-ministrul ungar în Milano.

„Momentan există două părţi în Europa. Una dintre ele este condusă de Macron, care susţine migraţia. Cealaltă este susţinută de ţări care vor să îşi protejeze graniţele. Ungaria şi Italia se află în a doua parte”, a menţionat prim-ministrul.

Nu este prima dată când Salvini îl atacă pe preşedintele francez. În răspuns la criticile aduse de Salvini, Macron a declarat că „extremiştii din ţările vecine trădează valorile europene”.

Viktor Orban, descris de către Salvini drept un politician model, a contestat încă de la început imigraţia.

„Ungaria a demonstrat că poate opri migranţii la graniţă. Salvini a demonstrat că aceştia pot fi opriţi pe mare. Îi mulţumim pentru protejarea frontierelor europene”, a declarat Orban.

„Este necesar să trimitem migranţii înapoi în ţările lor. Autorităţile de la Bruxelles au spus că nu se poate. Însă aceştia au spus şi că nu putem opri migranţii la graniţă, lucru pe care noi l-am făcut”, a adăugat prim-ministrul ungar.

Deşi împărtăşesc aceeaşi opinie privind platforma anti-imigraţie, cei doi lideri au păreri diferite în ceea ce priveşte relocarea refugiaţilor. Salvini consideră că aceştia ar trebui distribuiţi în toate ţările europene, aspect cu care Ungaria, alături de Polonia, Cehia şi Slovacia nu sunt de acord.

Citiți și: 
Matteo Salvini sună adunarea partidelor suveraniste din Europa

Viktor Orban – Bruxelles-ul aplică planul lui Soros privind migrația și vrea să aducă 1 milion de migranți în Europa în fiecare an 
 

yogaesoteric

9 iunie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More