Nici măcar medicii NU vor să se vaccineze anti-covid-19, de ce noi ar fi nevoie să o facem?

Un spital județean a raportat că 75% din medici nu vor să se injecteze

Doar aproximativ un sfert dintre angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina anticovid, a anunţat conducerea instituţiei. Potrivit managerul spitalului, Andras Nagy Robert, dintre cei aproximativ 1.000 de angajaţi, numai 258 şi-au manifestat intenţia de a se vaccina.

În opinia directorului medical al spitalului, dr. Roşu Matyas, vaccinarea va fi soluţia pentru combaterea pandemiei.

„Am trimis lista pe secţii, a fost necesar să predăm şi noi o situaţie către minister cu câţi vor să se vaccineze şi câţi nu (…). 258 au fost la prima strigare. Bineînţeles că noi ducem muncă de lămurire, pentru că eu sunt convins că vaccinarea va fi soluţia. (…) Încă există reticenţe în rândul personalului medical şi în rândul personalului auxiliar faţă de acest vaccin (…) pentru care nu se cunosc foarte bine efectele adverse. Foarte mulţi asta spun: aştept puţin să vedem cine s-a vaccinat, ce păţeşte şi după aceea mă vaccinez şi eu”, a spus dr. Roşu Matyas. 

Opoziţii din partea experţilor

Un medic american, într-o postare pe Facebook, a avertizat publicul larg că habar nu are dacă noul vaccin mRNA va fi eficient sau sigur, deoarece „nu s-a făcut absolut niciun studiu de siguranță pe termen lung pentru a se asigura că oricare dintre aceste vaccinuri nu provoacă cancer, convulsii, boli de inimă, alergii și boli autoimune întâlnite la alte vaccinuri.” „Dacă ai vrut vreodată să fii cobai pentru Big Pharma, acum este oportunitatea ta de aur”, scrie medicul. „Au existat deja șase decese asociate cu studiile privind vaccinul Pfizer-BioNTech – două la persoane care au primit vaccinul și patru care nu au primit (placebo). Aceasta este informația oficială de la Pfizer, o companie cu condamnări majore pentru necinste și înșelăciune.”

Pfizer prezintă decesele din studiul pe care l-a efectuat ca fiind doar 0,01% din cei 43.459 subiecţi implicați. Dintre cei doi care au luat vaccinul și au murit, unul a avut un atac de cord 62 zile după vaccinare (și a murit trei zile mai târziu), iar celălalt a murit de arterioscleroză la trei zile după vaccinare. Explicația oferită de Pfizer în privința deceselor a fost că „reprezintă evenimente care apar la populație în general la grupele de vârstă unde au avut loc, la o rată similară”. Cât de convenabil!

Aceste informații ar fi necesar să servească drept un indiciu important pentru persoanele cu orice fel de afecțiune cardiacă – nu faceţi vaccinurile anti-covid! 

Vaccinurile impactează sistemul imunitar, ceea ce duce adesea la reacții neurologice și daune precum autismul la copii sau efecte secundare pe termen scurt, cum ar fi convulsiile sau paralizia facială, care au fost suferite de participanții la studiu.

Doi oameni de știință care au lucrat la Pfizer şi-au exprimat preocuparea cu privire la siguranța vaccinului Pfizer-BioNTech: fostul șef al cercetării respiratorii, dr. Michael Yeadon, și fostul șef al departamentului de sănătate publică, dr. Wolfgang Wodarg. Cei doi au depus o petiție pentru stoparea elaborării vaccinului, solicitând Agenției Europene de Medicină să suspende faza III a studiilor clinice și a tuturor celorlalte studii clinice.

Invocând „preocupări semnificative privind siguranța” vaccinului, cei doi oameni de ştiinţă au solicitat oprirea tuturor studiilor până când sunt îndeplinite criteriile specifice prezentate în petiţia lor, pentru a se asigura eficiența și siguranța demersului. 

Îngrijorări legate de natura vaccinului Pfizer au fost exprimate şi de Mike Smallwood, într-un comentariu la o scrisoare deschisă pe Facebook atribuită unui medic american cu 50 de ani de practică, în care Smallwood menționează propria sa experiență academică de la Universitatea Columbus.

„Oamenii este necesar să fie pe deplin informați atunci când sunt chemaţi să-și dea consimțământul la injectarea de material genetic străin în trupul lor”, scrie medicul. „Vaccinurile covid sunt vaccinuri mRNA. Vaccinurile mRNA sunt un tip complet nou de vaccin. Niciun vaccin mRNA nu a fost autorizat vreodată pentru uz uman. În esență, nu avem absolut nicio idee la ce să ne așteptăm de la acest vaccin. Nu avem nicio idee dacă va fi eficient sau sigur.”

Medicul spune că vaccinurile tradiționale introduc pur și simplu bucăți de virus pentru a stimula o reacție imună, dar noul vaccin mRNA injectează molecule de material genetic sintetic din surse non-umane în celulele noastre.

„Odată ajuns în celule, materialul genetic interacționează cu ARN-ul nostru de transfer (ARNt) pentru a produce o proteină străină care presupune că învață organismul să distrugă virusul respectiv. Rețineți că aceste proteine nou create nu sunt reglementate de propriul nostru ADN și, prin urmare, sunt complet străine de celulele noastre. Nu se cunoaște ce sunt pe deplin capabile să facă.”

El spune că molecula de mRNA este vulnerabilă la distrugere, astfel încât, pentru a proteja firele fragile de mRNA în timp ce acestea sunt inserate în ADN-ul nostru, acestea sunt acoperite cu nanoparticule de lipide PEGilate.

„Această acoperire ascunde mRNA de sistemul nostru imunitar, care în mod normal ar distruge orice material străin injectat în trup. Nanoparticulele lipidice PEGilate au fost folosite în mai multe medicamente diferite timp de ani de zile. Datorită efectului lor asupra echilibrului sistemului imunitar, mai multe studii au demonstrat că induc alergii și boli autoimune. În plus, s-a demonstrat că nanoparticulele lipidice PEGilate declanșează propriile lor reacții imune și provoacă leziuni ale ficatului.”

Medicul spune că noile vaccinuri sunt de asemenea contaminate cu aluminiu, mercur și, eventual, formaldehidă. „Producătorii nu au dezvăluit încă ce alte toxine mai conțin.”

În plus, deoarece în mod frecvent apar mutaţii ale virusurilor, este puțin probabil ca vreun vaccin să funcționeze mai mult de un an. Tocmai de aceea, vaccinul antigripal se modifică în fiecare an. Vaccinul de anul trecut nu este mai valabil decât ziarul de anul trecut.

Există mulţi alți medici experți care pun la îndoială tehnologia mRNA. Doctorul Peter Jay Hotez, de la Colegiul de Medicină Baylor, este îngrijorat de „inovația în detrimentul practicii”, deoarece vaccinurile mRNA sunt „înclinate către platforme tehnologice care nu au obținut niciodată o licență”.

Michal Linial, dr., profesor de biochimie, spune că nu va face un vaccin mRNA, „probabil nu cel puțin anul viitor”, pentru a vedea dacă funcționează cu adevărat. „Vom avea un profil de siguranță doar pentru un anumit număr de luni, deci dacă există un efect pe termen lung, ce apare după doi ani, nu putem ști.”

Profesorul Nikolai Petrovsky de la Universitatea Flinders din Adelaide, de asemenea, a declarat că nu va accepta vaccinarea. Profesorul Petrovsky și o echipă de la Flinders și-au dezvoltat propriul vaccin covid-19, care are cel mai înalt nivel de siguranță la nivel mondial, dar a fost ignorat de guvernul Morrison. Este evident de ce. Pfizer are toți dolarii, nu? De asemenea, nu are nicio răspundere legală pentru daune.

Ultimul sfat al medicului american este că cei care, după ce au citit toate acestea, încă mai doresc să fie injectaţi cu vaccinul mRNA, ar fi necesar cel puțin să-și facă o analiză a sângelui pentru a detecta anticorpi covid-19. Persoanele deja imunizate în mod natural nu au nevoie de vaccin.

„Iată concluzia mea: aș prefera să fiu infectat cu covid decât să primesc un vaccin covid. Ar fi mai sigur și mai eficient. Am avut o serie de cazuri de gripă covid pozitivi anul acesta. Unii erau bătrâni și aveau probleme de sănătate. Fiecare dintre ei s-a descurcat foarte bine cu terapiile naturale, inclusiv terapia cu ozon și vitamina C intravenoasă. Doar pentru că medicina modernă nu are un tratament eficient pentru infecțiile virale, nu înseamnă că nu există unul disponibil”, conchide medicul.

Citiți și:

De ce nu este deloc bine să fim vaccinați obligatoriu

A ne vaccina sau a nu ne vaccina? Aceasta este întrebarea

yogaesoteric

18 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More