Noi dezvăluiri despre operațiunile serviciilor secrete care vizează discreditarea MISA și a lui Gregorian Bivolaru

Am primit de curând la redacție un nou mesaj de la aceeași persoană care ne-a mai făcut și anterior dezvăluiri importante, din interiorul serviciilor secrete, despre modul în care se acționează concertat pentru distrugerea și (într-o primă fază) discreditarea mișcării yoghine din România. De-a lungul timpului am avut ocazia să ne convingem de mai multe ori de autenticitatea informațiilor oferite de această persoană și de bunele sale intenții. De aceea vă oferim și dvs. acest mesaj și vă sugerăm, mai ales acelora care sunteți cursanți ai acestei Școli de yoga, să îl parcurgeți cu mare atenție pentru a deveni astfel imuni la manipulările care sunt dezvăluite de acest angajat al serviciilor secrete.

 
Stimată redacţie,

Vă scriu acum când evenimentele au făcut ca mentorul mişcării de yoga să devină urmărit general în condiţiile în care justiţia română nu a făcut altceva decât să se bâlbâie într-un fel care i-a adus o imagine mizerabilă peste hotarele ţării (de parcă asta ne mai lipsea).
În domeniul meu de activitate au fost multe curente de opinie în ultima vreme deoarece din ce în ce mai mulţi oameni îşi dau seama că aceste structuri secrete nu sunt întotdeauna în slujba celor cărora le-au promis să îi servească. Gesturi precum cele făcute de analistul CIA Snowden, încep să capete o altă semnificaţie pentru mine decât o aveau cu numai 10 ani în urmă.

Mi-a crescut inima când am văzut că mai sunt şi alţii care încep să vadă altfel lucrurile şi că au curaj să facă ceva. Am prieteni care au trecut deja dincolo de faza în care să considere în mod automat o asemenea ieşire în faţă ca fiind un act de trădare. Mulţi se gândesc serios la adevărata semnificaţie a muncii noastre şi pe cine serveşte ea.

Decizia Curţii Supreme nu vine ca o surpriză pentru mine deoarece în mediul nostru se ştia deja că dl Bivolaru va primi 7 ani cu executare. Am anticipat deja din scrisorile precedente că acesta va fi deznodământul actului de justiţie în cazul dlui Bivolaru tocmai pentru că lucrurile au fost plănuite cu mare grijă de cei însărcinaţi cu „rezolvarea“ cazului MISA şi Bivolaru.
A primit 6 ani în loc de cei 7 anunţaţi însă această mică diferenţă înseamnă de fapt mult mai mult. Munca de a expune această structură secretă care caută să îşi impună voinţa în lume i-au adus dlui Bivolaru aceste necazuri însă aceasta a făcut şi ca cei 7 ani de condamnare să devină 6.

Cunoscând de acum mult mai bine cât de mult sunt folosite simbolurile în cercurile puterii şi mai ales a structurii secrete a aşa-zişilor „iluminaţi“ mi-am dat seama că dincolo de comanda politică ce s-a dat în cazul Bivolaru se află mâna acestor „iluminaţi“. Trecerea de la cifra 7 la cifra 6 a fost plănuită cu grijă.

Felul în care judecătorul Ionuţ Matei a acţionat în cazul scrisorii primite înaintea ultimului termen de judecată a dezvăluit preocuparea de a-şi mulţumi stăpânii din serviciile secrete care îl au la mână cu mai multe acte grave de corupţie.
Judecătorul nu a făcut altceva decât să îşi pregătească în presă rezultatul judecăţii făcute cu mult timp în urmă cu „ajutorul” celor care i-au arătat ce se poate întâmpla dacă nu îl condamnă pe yoghin. O asemenea scrisoare de ameninţare este trimisă imediat organelor de cercetare şi nu face sub nicio formă obiectul unei conferinţe de presă. Însă cei care au planificat toate acestea ştiu că publicul nu va putea să îşi dea seama de asemenea inadvertenţe comportamentale (care ar da de gol prezenţa adevăratei forţe de influenţă din spatele judecătorului) şi va accepta varianta sugerată prin intermediul presei.

Dar scrisoarea aceea (scrisorile) primită de judecătorul Ionuţ Matei face parte dintr-o nouă abordare a structurilor noastre însărcinate cu gruparea yoghină. S-a trecut la acţiuni care să compromită mişcarea din interior către în afară.

Vă informez că atenţia celor din structurile operative care se ocupă de organizaţia dvs. este acum din ce în ce mai mult focalizată asupra interiorului mişcării pentru a canaliza orice nemulţumiri prin manipulare mediatică în mişcări centrifuge care să destabilizeze întreaga grupare yoghină. Metoda nu este nouă şi se foloseşte la noi încă de pe vremea răposatului. Ea constă în analizarea datelor din teren şi elaborarea unei strategii de „denunţuri“ din interior. Ele pleacă de la date deformate cu multă atenţie în conformitate cu sensibilităţile publicului căruia i se servesc apoi aceste denunţuri pentru a canaliza şi cristaliza opiniile pe care le doresc factorii de influenţă.
 
Apar apoi cetăţenii indignaţi din interior (înainte erau oamenii muncii) care cheamă la o ordine ce poate fi controlată de oamenii noştrii. Aceşti cetăţeni indignaţi sunt de fapt adunaţi în jurul unui om infiltrat din timp care face o propagandă locală intensă, îşi alcătuieşte bisericuţa lui şi aşteaptă semnalul ştiut pentru a trece la acţiune. Organizaţia dumneavoastră a mai fost subiectul unor asemenea practici însă acum practica se repetă la o altă scară.

În plan internaţional această metodă a fost cea din spatele primăverii arabe care a măturat regimurile aflate la putere până anul trecut. Ea a fost folosită în anii ʹ70 în America Latină. Este una dintre cele mai răspândite metode de destabilizare plecând din interior pe care o folosesc serviciile de informaţii din toată lumea.
Am aflat de câteva luni despre reactualizarea acestui plan în cazul organizaţiei de yoga MISA şi zilele trecute am văzut deja primele rezultate ale colegilor care se ocupă de aceasta.

Doresc să vă vin în ajutor pentru a demasca această acţiune pe care personal o consider imorală şi lipsită de fundament. Iată nişte elemente care trădează mâna profesionistă din spatele scrisorii care a apărut pe blog-ul fostului avocat al dlui Bivolaru şi de acolo (evident cu ajutor dirijat) ea a fost preluată de presă. În primul rând se poate remarca în scrisoarea respectivă tendinţa de a justifica cu multe amănunte şi explicaţii punctele prezentate. O mână de oameni care scriau ca să fie luaţi în seamă de către liderii lor ar fi folosit un limbaj specific grupării, fără să simtă nevoia să explice ca pentru presă ceea ce vor să spună. Când se vorbeşte despre mitinguri, grijulii cu publicul ţintă, autorii scrisorii menţionează că sunt mitinguri pro-MISA, fapt care trădează mentalitatea cuiva din afară. Altfel, un grup de persoane din interior ar fi spus simplu mitinguri sau cel mult mitingurile de protest de la Curtea Supremă.

Grija cu care scrisoarea îi plasează pe autori ca fiind dăruiţi grupării de yoga încă de la început pentru ca apoi să arate că de fapt au fost înşelaţi în aşteptările lor demască aceeaşi schemă folosită de serviciile de informaţii în cazul discreditării în occident a grupării meditaţiei transcedentale. Şi acolo au apelat la acelaşi tertip: scoaterea în faţă a unor oameni infiltraţi demult în grupare care au început prin a arăta cât de devotaţi au fost practicilor respective şi cum rezultatele promise de guru nu s-au arătat. Deci au fost exploataţi numai pentru dobândirea de foloase nemeritate. Într-unul dintre materialele de sinteză şi informare pe care le-am parcurs cu ceva vreme în urmă se făcea referire la această metodă aplicată în continuare în cazul grupului yoga. Însă pe moment nu am făcut legătura cu felul în care se poate acţiona acum în cazul yoghinilor din România.

Un alt aspect care trădează mâna structurilor profesioniste şi pe care îl puteţi evidenţia celor care vă citesc este acela al exagerării până la absurd a condiţiilor de trai prezentate în scrisoare. Desigur, practicanţii yoga ştiu care este realitatea în ashram-uri însă autorii scrisorii nu sunt interesaţi ce vor crede aceştia. Faptul că aceste condiţii au fost prezentate într-un mod intenţionat, mincinos, exclude posibilitatea ca autorii să fie din rândurile mişcării de yoga. Fiind locuitori în ashram ei ar fi ştiut că se adresează colegilor lor care pot cu uşurinţă să vadă că cele spuse sunt o minciună. Şi-ar fi discreditat astfel demersul declarat cu atâta pompă la început şi anume acela de a atrage atenţia asupra unor probleme reale din viaţa lor. Acest fel de a prezenta lucrurile este specific profesioniştilor în dezinformare care se adresează publicului ţintă şi nu colegilor presupuşilor autori ai scrisorii.

Prin aceasta aveţi şi o dovadă de facto a adevăratei ţinte a acestei campanii: discreditarea mişcării de yoga mai ales că acum se caută cu disperare să fie găsit şi adus în ţară dl Bivolaru, iar pentru asta Suedia trebuie convinsă. În plus dosarul care încă se află pe rol la Cluj are nevoie de o acoperire mediatică iar aceste acţiuni scot în evidenţă exact acuzaţiile din acel dosar: trafic de persoane. Presiunea mediatică este astfel utilizată pentru a se pregăti terenul acelui dosar.
Pe ansamblu, se poate remarca ţinta ascunsă a autorilor scrisorii:  discreditarea şi apoi distrugerea grupării yoghine şi nu rezolvarea unor probleme reale din interior.

Desigur, această analiză este una facută fără a avea informaţiile operative deoarece este o acţiune relativ nouă. Sper să vă fie de folos mai ales în corelaţie cu ceea ce dvs ştiţi din teren. Un lucru este iarăşi cert: timpul ales pentru această „lovitură“ este foarte precis.

Între colegii care se ocupă de cazul MISA se ştia încă înainte de a se hotărî condamnarea că Suedia nu va ceda atât de uşor presiunilor şi chiar că va refuza extrădarea dlui Bivolaru. De aceea trebuia făcută o ambianţă cât mai defavorabilă la adresa mişcării yoga pentru a arăta că de fapt protecţia Suediei nu se justifică.

O altă piesă semnificativă în acest joc de puzzle pe care îl pregătesc colegii români în colaborare internaţională este faptul că în acuzaţiile realizate de poliţia italiană (pe baza informaţiilor primite pe linie de colaborare între serviciile de informaţii din cele doua ţări) apare ideea de aducere şi menţinere a persoanelor în stare de sclavie.
Aşa cum se poate vedea în scrisoarea întocmită de serviciile noastre se insistă asupra faptului că oamenii sunt făcuţi sclavi când vin la ashramul yoghin.

Dacă ar fi fost un grup real de yoghini din acele comunităţi care să fi scris o scrisoare ei nu ar fi insistat atât de mult asupra stării de sclavie cât asupra confortului pe care ei îl cereau şi asupra calităţii actului de conducere. Iar exemplele date de ei erau cât mai aproape de realitatea de zi cu zi. Acestea sunt aparent cauzele nemulţumirii lor. Însă scrisoarea nici nu dă exemple semnificative ci numai exemple deformate care să smulgă emoţii unui larg auditoriu plănuit de la început.

Suficient pentru ca suveica mediatică (despre care v-am explicat într-una dintre scrisorile precedente) să înceapă să depene aceleaşi ştiri până se transformă într-o adevărată opinie socială.
În speranţa că aceste informaţii vă vor ajuta în lupta pe care o duceţi pentru a păstra linia dreaptă fără compromisuri, vă doresc tăria de a merge mai departe.
 
Cu stimă şi respect,
RT
14 august 2013
 

Citiţi şi:

 

Dezvăluiri şocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităţilor în campania împotriva MISA

 

Dezvăluiri tulburătoare despre cazul MISA, din interiorul serviciilor secrete

 

Manevrele mârşave din procesul lui Gregorian Bivolaru, demascate de un angajat al serviciilor secrete

 
 
 

yogaesoteric

21 august 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More