Noi dovezi ale faptului că aşa-zişii «Iluminaţi» se folosesc masiv de ştiinţa biologiei şi a geneticii pentru a reduce drastic populaţia globului (IV)

 
Redactarea finală a textului a fost realizată de profesor yoga Gregorian Bivolaru
 

Citiţi a treia parte a articolului.

 

Care este, în realitate, eficienţa vaccinurilor?

 

Aceasta este una dintre primele întrebări pe care este necesar să le formulăm în privinţa vaccinurilor.

Confuzia cu privire la acest aspect este în mod atent întreţinută de propaganda corporatistă, în special confuzia între „eficienţa în cazul infecţiilor cu virusul papiloma uman” (HPV), „eficienţa în cazul leziunilor precanceroase ale colului” și „eficienţa în cazul cancerului însuși”. În ceea ce privește eficienţa în cazul HPV-ului, vaccinul nu prezintă antigeni decât pentru două sau patru tulpini virale (6, 11, 16, 18) dintre multiplele tulpini virale existente. „În plus, infecţiile cu trunchiurile 16 și 18, prezentate de către laboratoare ca fiind cele mai virulente, sunt rare în ţările occidentale”, afirmă doctorul G. Delépine.

Dacă studiile finanţate de către laboratoarele marilor concerne indică o reducere cu 42% a incidenţei acestor infecţii virale prin vaccinare („Administrarea vaccinului a redus incidenţa afecţiunilor virale cu HPV cu 42%”, putem citi în fișele tehnice care prezintă testele realizate de către laboratoarele din industria medicamentului), în cazul femeilor care au fost deja vaccinate, toate studiile independente conduc la concluzia că nu există niciun fel de dovadă conform căreia aceste vaccinuri împotriva HPV sunt eficiente în prevenirea leziunilor asociate acestor tulpini virale.

Putem să adăugăm aici faptul că durata acestei „protecţii” nu depășește cinci ani (conform „Avizului Comisiei de transparenţă cu privire la Gardasil”, 20 martie 2013) și pe care analizele statistice au falsificat-o în contabilizarea cazurilor și în studii distincte, pentru a-i crește în mod artificial relevanţa statistică (tehnica numită în engleză pooling, prin care se „trage” de cifre până se obţine ceva semnificativ, dar fals). Suntem departe de procentul de 70% eficienţă ridicat în slăvi de promotorii acestui vaccin.

Dovada eficienţei vaccinurilor este „sublimă”, dar lipsește cu desăvârșire

Rezumând, în cel mai fericit caz, vaccinul ar putea avea efect pe un procentaj redus de leziuni generate de un număr restrâns de tulpini virale HPV, dintre cele rar întâlnite, și doar pe femei virgine și într-o perfectă stare de sănătate, pentru o durată indefinită, dar oricum limitată. Acest efect are, așadar, un cadru foarte restrâns și nu prezintă un interes foarte mare, pentru că infecţiile cu HPV sunt, la modul esenţial vorbind, lipsite de gravitate. În plus, după cum am amintit, în realitate nu există nicio dovadă clară care să stabilească legătura de cauzalitate dintre HPV și cancerul cervical.

Întrucât vaccinarea ar trebui să prevină decesele cauzate de cancerul cervical, adevărata întrebare este: „Care este eficienţa reală a vaccinului raportat la numărul de decese cauzate de cancerul de col uterin?”. Or, în mod paradoxal, până în prezent nu există niciun studiu în măsură să probeze că vaccinul are chiar și cea mai neînsemnată acţiune preventivă în cazul acestui tip de cancer. Atunci când au fost întrebaţi cu privire la acest subiect, reprezentanţii organismelor guvernamentale menite să reglementeze distribuţia medicamentelor au fost incapabili să ofere fie și cel mai mic argument. „Un studiu care ar demonstra eficienţa acestui vaccin în cazul acestui tip de cancer nu ar fi credibil și aceasta din motive legate de timp. Este nevoie să treacă cel puţin 30 de ani între o posibilă primă infecţie virală (în general contractată cu ocazia primelor fuziuni amoroase) și apariţia acestui tip de cancer (detectat adesea în perioada menopauzei). Orice studiu știinţific valabil ar trebui, așadar, să fie realizat pe această durată, pentru a putea stabili o corelaţie. Or, cele mai vechi studii sunt din 2005, iar rezultatele lor nu sunt semnificative”, după cum susţine medicul oncolog G. Delépine.

Un studiu independent realizat de către Universitatea din Tampere (Finlanda) a demarat în 2004 – 2005, fiind efectuat pe mai bine de 20.000 de fete. În 2015, deja foarte multe dintre acestea renunţaseră să mai participe la studiu, ceea ce face ca, indiferent de natura lor, rezultatele să nu fie reprezentative.

„Nu avem niciun fel de estimare cu privire la numărul cancerelor, respectiv cu privire la numărul deceselor care ar fi putut fi evitate prin administrarea vaccinului Gardasil și cu atât mai puţin prin comparaţie cu numărul cancerelor care sunt evitate printr-o simplă depistare de rutină, iar aceasta este de altfel adevărat pentru toate vaccinurile și pentru cea mai mare parte a tratamentelor preventive”, a declarat la rândul lui expertul în farmacovigilenţă, medicul Marc Girard.

Această certitudine cu privire la ineficienţa terapeutică a acestor vaccinuri în prevenirea cancerului cervical ar trebui să fie suficientă pentru a le retrage de pe piaţă. Cu toate acestea, guvernele care au fost manipulate și mituite de către companiile farmaceutice cheltuie milioane de euro prin sistemul de asigurări medicale pentru a rambursa un vaccin despre care nu se poate spune că a salvat pe nimeni, ci dimpotrivă.

Riscurile imense pentru sănătatea populaţiei sunt reale

Depistarea prin frotiu rămâne de departe cea mai bună măsură de depistare timpurie a cancerului de col uterin, iar costul său este derizoriu comparativ cu cel al vaccinului. „Am recomandat în 2008 instituirea unei campanii de depistare organizată care să poată fi propusă întregii populaţii feminine drept măsură principală de prevenţie a cancerului cervical. Acest sfat nu a fost, însă, urmat.”, a afirmat Jean-Patrick Sales, director al Direcţiei de evaluare medicală din Franţa, intervievat cu privire la acest aspect. Existenţa posibilităţii acestei vaccinări poate face doar să scadă numărul femeilor care recurg la frotiu, închipuindu-și în mod naiv că sunt protejate prin vaccinare.

„Odată cu mai marea eficienţă a noului vaccin anti-HPV, va trebui să regândim modalităţile de prevenţie prin frotiu cervical”, a afirmat agresiv Daniel Floret, președintele Comitetului Tehnic pentru Vaccinări și membru al Colegiului de conducere din cadrul Înaltului Consiliu pentru Sănătate Publică din Franţa. Afirmaţia lui Floret nu face decât să evidenţieze o gândire perversă, căci el nu face decât să sugereze înlocuirea unei modalităţi de prevenţie simplă, necostisitoare, fiabilă și care contribuie în mod cert la reducerea ratei mortalităţii datorate cancerului cervical, cu o metodă foarte scumpă, cu o eficienţă incertă și cu riscuri majore pentru sănătate.

Trebuie să nu uităm că generalizarea grăbită a acestei vaccinări la nivelul întregii populaţii este o nouă acţiune perversă din cel puţin câteva puncte de vedere. În primul rând, vaccinarea în masă ne privează de orice posibilitate de evaluare ulterioară a eficienţei vaccinului prin protocoale știinţifice valide, adică în care au existat grupuri de control nevaccinate, după cum s-a văzut mai sus. Aceasta întreţine confuzia și aduce câștiguri imense producătorilor de vaccinuri, conform devizei masonice „prin haos la ordine”.

Evaluarea este cu atât mai delicată cu cât boala a cărei evoluţie trebuie supravegheată, și anume cancerul cervical, este una rar întâlnită, iar relevanţa statistică în cazul unui număr redus de cazuri scade exponenţial.

Pe scurt, ceea ce este problematic în acest dosar complex este absenţa dovezilor și, de fapt, imposibilitatea de a produce dovezi care să ateste eficienţa vaccinurilor pe bază de antigeni ai virusului papiloma uman și reducerea incidenţei cancerelor cervicale prin vaccinare. Studiile știinţifice independente care confirmă acest aspect problematic sunt foarte numeroase (de exemplu, „Primary Strategy for HPV Infection and Cervical Cancer Prevention”, D. M. Harper și L. R. Demars, iunie 2014, în „Clinical Obstetrics and Gynecology”).

Concernele farmaceutice sunt interesate doar de profiturile enorme care rezultă din vânzarea vaccinurilor

Studiile cercetărilor canadieni Lucija Tomljenovic și dr. Christopher A. Shaw au reluat ansamblul acestor argumente în cadrul unor conferinţe medicale și al unor prezentări didactice oferite publicului larg („HPV vaccination efficacity data”, Neural Dynamics Research Group, University of British Columbia, Canada). Nici măcar prospectul Gardasilului nu contrazice acest aspect, întrucât acolo se menţionează numai acţiunea acestuia „împotriva virusului Papiloma uman”, recomandându-se „menţinerea depistării cancerului de col uterin”.

În lumina celor prezentate, vaccinarea cu Gardasil nu ar trebui făcută nici măcar în acele zone ale lumii în care mortalitatea legată de cancerul cervical și de infecţiile HPV este cu adevărat semnificativă și îngrijorătoare (dacă aceste zone ar exista cu adevărat). Dar aceste zone geografice potenţial mai „valide” din punctul de vedere al mortalităţii datorate cancerului cervical nu prezintă interes pentru laboratoarele care fabrică acest vaccin, întrucât nici statele și nici populaţiile nu au bani să le finanţeze sau să le cumpere produsul.
 
În Iran, de exemplu, vaccinul nu a putut pătrunde, în lipsa unui raport rentabil cost/eficienţă. Studiile independente realizate „cu scopul de a determina beneficiul pe termen lung al acestui medicament și impactul unui program de vaccinare asupra ratei cancerelor de col uterin în Iran” au concluzionat că „vaccinul împotriva infecţiilor cu virusul papiloma uman (Gardasil) nu prezintă un raport cost/eficienţă favorabil” („Cost-effectiveness Evaluation of Quadrivalent Human Papilloma Virus Vaccine for HPV Related Disease in Iran”, M. Khatibi, H. R. Rasekh, Z. Shahverdi, H. R. Jamshidi, iarna anului 2014, Iranian Journal of Pharmacology and Therapeutics).

Amintim aici că preţul vaccinului este exorbitant: de 10 ori mai scump decât costul vaccinului antitetanos! Preţul recomandat de fabricant în 2006 era de 146€ per doză, iar în prezent costul vaccinării a urcat la aproximativ 500€ pentru trei vaccinări și pentru vizitele medicale.

Cifra de afaceri a celui mai mare laborator farmaceutic din lume, Sanofi Pasteur (cu sediul la Lyon, în Franţa) depășește în prezent 800 de milioane de euro doar pentru piaţa franceză. Piaţa americană reprezintă 22 miliarde de dolari (estimări realizate pornind de la date publicate referitoare la numărul de doze aflate pe piaţă), iar la nivel mondial cifrele sunt absolut inimaginabile.

Ce tehnologie ar putea justifica un asemenea cost? Cu siguranţă, nu testele clinice din perioada procedurii de autorizare accelerată… Acest cost exorbitant al vaccinurilor este el însuși un aspect care ne permite să declarăm cel puţin suspect vaccinul Gardasil.

Campaniile pentru impunerea obligatorie a vaccinului, care supun la riscuri imprevizibile și foarte grave o întreagă populaţie sănătoasă, promovând un produs care are o eficienţă nulă în materie de prevenţie, dar care prezintă, în schimb, consecinţe epidemiologice majore și are un cost exorbitant, ar trebui pur și simplu interzise. „Nici măcar liderii de opinie ai concernelor farmaceutice nu pot să nege existenţa efectelor secundare grave ale vaccinului, pentru simplul motiv că această idee nu este credibilă”, spune doctorul Claudina Michal-Teitelbaum.

Acest vaccin generează, ca și celelalte de altfel, sechele pentru anumiţi indivizi, unele dintre „pierderi” fiind în mod bizar considerate de către autorităţi ca fiind „social acceptabile” raportat la estimarea generală a așa-zisei protecţii pe care produsul ar asigura-o în cadrul populaţiei. Însă aceste sechele se situează la un nivel neobișnuit. În Statele Unite, declaraţiile cu privire la efectele secundare legate de vaccinul împotriva HPV reprezintă 60–70% din toate cazurile, „ceea cea ce ar însemna că acest vaccin generează el singur mai multe stricăciuni decât toate celelalte”, în opinia doctorului G. Delépine. După Marc Girard, studiile realizate pe o populaţie tânără și sănătoasă permit chiar obiectivarea unei mortalităţi semnificative în cazul administrării de Gardasil.

Profesorul Georges Vithoulkas afirma încă din anul 1994 în plenul Parlamentului Suediei că: „Scleroza multiplă, o boală ce în final își lasă victimele complet paralizate, este una dintre afecţiunile de care suferă mii de oameni din lumea vestică. Şi totuși, această boală este complet necunoscută africanilor, asiaticilor și sud-americanilor care nu au «beneficiat» de excelenta medicină vestică. Scleroza laterală amiotrofică, o boala teribilă a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscută celor din zonele de mai sus. Aceeași situaţie este și cu miopatia și distrofia musculară, întâlnită numai la vestici. Epilepsia care este în creștere în ţările dezvoltate este foarte rar întâlnită în celelalte ţări. Nevrozele anxioase, nevroza compulsivă și, în general, bolile mintale severe de care suferă milioane de pacienţi din lumea vestică sunt aproape necunoscute în aceste grupuri de oameni care nu au «beneficiat» de medicina modernă, în general, și de vaccinare, în special.”

Efectele secundare sunt întotdeauna greu de asociat cu vaccinul care de fapt le-a provocat

Unele efecte secundare sunt ușor de reperat: sincope aproape instantanee sau anumite afecţiuni imediate, cum ar fi sindromul Guillain-Barré (SBR), care este remarcat în general în săptămânile care urmează vaccinării. Pentru alte sechele, legătura de cauzalitate dintre vaccinare și patologia contractată este mai greu de stabilit, întrucât efectele sunt nespecifice și diferă de la caz la caz. Lloyd W. Philips, un cercetător american în domeniul bolilor infecţioase și al geneticii a dezvăluit faptul că acest produs face să intre în joc mecanisme biologice complexe, diferite în funcţie de indivizi, generând o mare variabilitate a efectelor secundare nefaste.

Multitudinea studiilor produce și ea confuzie: în fiecare an apar nu mai puţin de 2.500 de noi articole despre virusul papiloma uman. Institutele guvernamentale furnizează cu ușurinţă astfel de studii, „demonstrând” în mod mincinos inocuitatea vaccinului. Există astfel de studii ce concluzionează absenţa „legăturii dintre vaccinarea HPV și apariţia sclerozei multiple și a altor afecţiuni demielinizante” sau „absenţa unor dovezi în favoarea unei legături între vaccinarea HPV și bolile autoimune, neurologice și trombozele venoase” și chiar „absenţa unor elemente care să confirme creșterea statistică semnificativă a riscului de efecte secundare grave după vaccinare”.

Ceea ce aceste instituţii aservite concernelor farmaceutice uită să menţioneze este că cea mai mare parte dintre autori sunt în conflict de interese cu firmele care comercializează vaccinul (mai mulţi au „afilieri” fie cu Karolinska Institute, compromis în scandalul premiului Nobel pentru medicină care a „validat” legătura dintre virusul papiloma și cancerul cervical sau cu Kaiser Permanente, una dintre cele mai mari firme americane din domeniul sănătăţii). Putem observa cu ușurinţă faptul că reaua credinţă și cinismul celor care au fabricat aceste „studii știinţifice” nu au nicio limită.

Sechelele cele mai recurente variază în mod curios de la o ţară la alta, ca și cum zestrea biologică specifică a populaţiilor le face să reziste în mod diferit la anumite efecte ale vaccinului: narcolepsie în Irlanda, paralizie facială în Norvegia, tahicardie ortostatică posturală în Danemarca… Japonia a întrerupt în 2013 programul de vaccinare ca urmare a sutelor de plângeri în care erau acuzate dureri și fenomene cronice de umflare și de desensibilizare a extremităţilor. Vaccinul a rămas totuși disponibil în farmacii și a fost chiar decontat în continuare de către stat. În Austria, ca urmare a decesului unei fete, ministrul Sănătăţii a retras Gardasil din calendarul de vaccinare din 2008 (suprimând astfel rambursarea valorii vaccinului, fără ca totuși să retragă autorizaţia de punere pe piaţă a acestuia).

În Columbia, unul dintre puţinele state în curs de dezvoltare care a adoptat vaccinul (poate datorită legăturilor istorice pe care le întreţine cu Statele Unite), populaţia a fost vaccinată la modul colectiv, pe sectoare geografice întregi. Așadar, efectele secundare au fost masive și imposibil de ascuns. „Sute de fete au fost atinse de o stare de rău stranie […] în nordul Columbiei, locuitorii fiind convinși că toate se datorează campaniei de vaccinare împotriva HPV”, titra RTL pe 7 septembrie 2014. 370 de minore până atunci sănătoase au fost spitalizate în regim de urgenţă la El Carmen de Bolivar, un orășel de 67.000 de locuitori. Având vârste cuprinse între 9 și 16 ani, fetele fuseseră toate vaccinate cu Gardasil în lunile precedente. Unele dintre aceste fete au acuzat chiar simptome de paralizie a picioarelor. Această catastrofă medicală a generat manifestaţii în întreaga ţară, fără ca guvernul să revină totuși asupra deciziei sale.

În ciuda protestelor colective, procentul de vaccinare a populaţiei este totuși ridicat

În Spania, după retragerea a 76.000 de doze de vaccin în 2009, plângerile victimelor și petiţiile medicilor au devenit tot mai numeroase. Mai mult de 10.000 de medici și profesioniști din domeniul sănătăţii au cerut o amânare a implementării programului de vaccinare și au reproșat Guvernului faptul că a dat gir „unei campanii de marketing foarte agresive care face ca publicitatea unui produs comercial să treacă drept informaţie de sănătate publică”.

Strategia de marketing a firmei s-a dovedit așadar eficientă, întrucât, inventând nevoi terapeutice bazate nu pe dovezi medicale, ci pe frica de o suferinţă ipotetică a oamenilor, numărul vaccinărilor a crescut în unele state. În SUA, conform notelor oficiale (informaţii comunicate de către Center for Disease Control and Prevention – CDC, la sfârșitul anului 2014), 57% dintre fete (și 35% dintre băieţi!) cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani au primit cel puţin o doză de vaccin. 70% dintre acești tineri își vor face toate cele trei injecţii, deși riscul sechelelor crește odată cu acumularea dozelor. În Franţa, mai bine de jumătate dintre adolescentele de 14 ani au fost vaccinate la începutul campaniei, iar acoperirea vaccinală în cazul tinerelor de 20 de ani a ajuns la 53% în 2013, conform unui raport al HCSP (Înaltul Consiliu pentru Sănătatea Publică), ceea ce înseamnă o rată foarte ridicată pentru un vaccin care nu este obligatoriu.

De ce nu este încă retras acest vaccin, dacă deja s-a dovedit că este nociv?

După 10 ani de campanie de vaccinare, înmulţirea probelor și mobilizarea oamenilor, a medicilor și a societăţii civile, Gardasil & Co ar fi trebuit deja să dispară de pe piaţă. Ceea ce explică menţinerea în continuare pe piaţă sunt feluritele interese financiare, care fac să existe o cârdășie între experţii medicali, firmele farmaceutice și capii lumii politice, care sunt mână în mână. În realitate, nu se dorește o revenire la normal din punctul de vedere al sănătăţii, iar cei care au pe de o parte interese financiare, pe de altă parte de îndeplinit „agenda” Noii Ordini Mondiale (reducerea populaţiei globului) deţin deocamdată frâiele puterii și au puterea financiară necesară pentru a impune ceea ce doresc.

Nu mai suntem în anul 1998, când ministrului italian al Sănătăţii, Francesco De Lorenzo, a fost inculpat și condamnat pentru corupţie după ce în 1991 a primit 600 de milioane de lire de la fabricantul SmithKline Beecham…, pentru a obliga populaţia să se vaccineze împotriva hepatitei B. Nu mai suntem nici în China, unde fostul director al Administraţiei medicamentelor a fost pedepsit în 2007 pentru faptul că a primit 6,4 milioane de yuani de la firmele farmaceutice. Acum, în „democraţiile” occidentale, toate nivelurile de putere și instituţiile sunt cumpărate, ispitite, intimidate, curtate, asigurând o putere cvasitotală fabricanţilor vaccinului asupra medicilor generaliști, asupra președintelui statului, asupra comisiilor parlamentare, experţi, comitete știinţifice etc.…

În timpul unei vizite la București în anul 2008, Madeleine Albright, fost Secretar de Stat al SUA, a făcut lobby pe lângă președintele de atunci Traian Băsescu și fostul prim ministru Călin Popescu Tăriceanu pentru ca România să adopte vaccinul Gardasil, pentru „prevenirea cancerului de col uterin”. Nu putem crede că o fiinţă criminală cum este Madeleine Albright, care a făcut afirmaţia că moartea a jumătate de milion de copii irakieni „a meritat” și care a ordonat bombardarea civililor din capitala Serbiei în anul 1999, o decizie care a fost, după cum a recunoscut chiar ea, ilegală, a devenit peste noapte foarte compasivă și interesată de starea de sănătate a tinerelor din România.

Președintele francez François Hollande, în cadrul unei alocuţiuni televizate din data de 4 februarie 2014, a menţionat în mod explicit necesitatea vaccinării cu Gardasil a tuturor fetelor, făcând astfel în mod deschis publicitate unui produs comercial.

După cum poate observa oricine cu un minim de inteligenţă și bun simţ, în starea jalnică a democraţiilor occidentale, legăturile de interese și corupţia sunt, din nefericire, dominante. Clanurile mafiote care au lucrat la introducerea pe piaţă a acestui așa-zis „produs de sănătate” sunt exact cele care fac tot posibilul ca să-i împiedice retragerea.

Ce este de făcut?

În ultimă instanţă, responsabilitatea îi revine fiecăruia dintre noi, fie că este vorba despre un medic ori despre un pacient. Responsabilitatea se poate concretiza în informarea corectă care să ne permită decizii avizate cu privire la sănătatea noastră, în înţelegerea mizelor care sunt în joc, în vindecarea de credulitate, de naivitate și de lene intelectuală… Nu este cazul să ne lăsăm conduși ca oile la tăiere, înainte de a le pune întrebări pertinente celor care se autodeclară competenţi: medicul de familie, oamenii de știinţă, jurnaliștii mass-media etc.

Înmulţirea elementelor care dovedesc că în cazul Gardasilului raportul „beneficiu/risc” este complet nesatisfăcător a alertat rapid numeroși specialiști din domeniul medical în privinţa acestui vaccin și i-a determinat să acţioneze în mod hotărât, prin publicarea de articole (în presa știinţifică ori în presa adresată publicului larg), prin scrisori de protest adresate ministrului Sănătăţii, prin petiţii cum ar fi cea a organizaţiei Med’Océan din Franţa, care a primit mai mult de 1.200 de semnături din partea medicilor în ciuda slabelor mijloace de difuzare, ori cea iniţiată de către Henri Joyeux, care a fost semnată de peste 370.000 de persoane în numai trei luni, prin lucrări de referinţă precum „Înţepătura inutilă?” a Catherinei Riva și a medicului Jean-Pierre Spinosa. 

Toate aceste acţiuni lăudabile dovedesc că mulţi medici au hotărât să se implice în mod activ în această situaţie, în loc să se victimizeze. Din păcate, toate aceste revendicări au rămas în ce mai mare parte fără răspuns. În Franţa, a fost difuzat un comunicat al INFOVAC, în iunie 2014, semnat de către 17 societăţi știinţifice, în care a fost formulat un răspuns oficial la aceste semne de întrebare, un comunicat părtinitor ale cărui erori au fost repertoriate punct cu punct de către medicul Marc Girard.

Deși rezultatele obţinute de către cei care au tras semnalul de alarmă, fie că este vorba despre simpli oportuniști ori despre apărători sinceri ai binelui comun par nesemnificative, totuși nu trebuie să le minimalizăm. Chiar dacă vaccinul este în continuare comercializat și rambursat și nu a fost încă instituită nicio comisie de anchetă parlamentară, procentul de vaccinări cu Gardasil a început să scadă.
Numărul de doze preconizate a scăzut cu o treime în 2012, deși s-a urmărit relansarea vaccinării prin scăderea costurilor. Publicitatea televizată la Gardasil a fost de asemenea oprită. Dacă acţiunile de demascare a acestui adevărat genocid vor lua amploare, putem să sperăm că vaccinul va fi cât mai repede abandonat și se vor găsi noi modalităţi naturale și eficiente de prevenire a bolilor grave, pe care să le poată aplica oricine fără costuri mari și fără manipulare din partea celor care deţin încă puterea politică și financiară a lumii.

Unul dintre scopurile principale ale sceleraților care se autointitulează „iluminați” este reducerea masivă a populației globului

Din păcate, fiinţele umane inteligente și curajoase și asociaţiile non-profit care cu adevărat doresc o îmbunătăţire a sănătăţii fiecărui cetăţean al planetei au de luptat cu o clică de îmbuibaţi care, pe lângă profiturile financiare imense pe care le au de pe urma vânzărilor medicamentelor de sinteză, doresc și caută să reducă numeric populaţia Pământului, ca să rămână un număr minim de oameni, bolnavi și incapabili de gândire proprie, mult mai ușor de controlat și de manipulat.

Tocmai de aceea, vom prezenta câteva declaraţii publice ale unor reprezentanţi de frunte ai acestor bestii cu chip de om:
• „Societatea nu face nicio afacere dacă le permite degeneraţilor să-și perpetueze specia.” (Theodore Roosevelt – al 32-lea președinte al Statelor Unite ale Americii)

• „O populaţie mondială totală de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală.” (Ted Turner, într-un interviu pentru revista Audubon – magnat al mass-media americane, fondatorul canalelor de televiziune TBS și CNN).

• „Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată a oamenilor… Noi trebuie să mutăm eforturile noastre de la tratarea simptomelor la eliminarea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale și lipsite de inimă…” (Paul Ehrlich, profesor la Stanford, în cartea „Bomba numită Populaţie”)

• „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantităţi tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate.” (Dr. Henry Kissinger – fost secretar de Stat al Administraţiei Americane în timpul lui R. Nixon și G. Ford)

• „Suprapopularea este în prezent vastă, mult dincolo de capacitatea planetei, și reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare și avort nu va fi suficientă. Trebuie să reducem în prezent cât mai mult populaţia. Acest aspect trebuie realizat prin orice mijloace necesare.” (Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PĂMÂNT)

• „Principiul care susţine vaccinarea obligatorie este suficient de răspândit, iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui să fie la fel. Este mai bine pentru toată lumea dacă, în loc de a aștepta executarea degeneraţilor pentru infracţiuni, sau de a-i lăsa să moară de foame în imbecilitatea lor, societatea îi va împiedica pe cei care sunt în mod vădit inapţi să continue soiul lor… Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns.” (Oliver Wendell Holmes, CurteaSupremă de Justiţie SUA)


Citiţi şi:

Vaccinurile, mercurul şi banii murdari – un mesaj de la Robert F. Kennedy jr.

Efectele dezastruoase ale vaccinării asupra creierului uman

Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați la putere pe această planetă, așa cum reiese din propriile lor declarații

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2015

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More