Noi dovezi şocante dar edificatoare că este iminent colapsul SUA

La ora actuală, SUA se confruntă cu probleme foarte grave, atât din punct de vedere economic cât și social, care anunță iminența colapsului acestui stat. Cu toate acestea, în mass media din România știrile despre adevărata situație a Americii nu își fac loc, SUA fiind zugrăvită în continuare ca superputere a lumii, un exemplu pe care ar trebui să-l urmăm. Informații necenzurate despre sistemul falimentar și corupt din SUA apar numai în presa alternativă, citită însă de foarte puțini români.

Într-un articol postat pe site-ul alternativaromaniei.com, un român stabilit în Canada, Adrian Cosereanu, prezintă o analiză lucidă, bine documentată a ceea ce se petrece de fapt actualmente în America. Vă oferim în continuare articolul respectiv, din care am omis doar câteva pasaje nesemnificative.

„Citesc presa românească şi văd minciuni peste minciuni legat de economia americană, un cult al minciunii ce este incredibil, pe care nu îl susţin şi de care se pot ruşina chiar economiştii americani. Este incredibil cum aceşti răspândaci din presa românească încearcă să dea o altă conotaţie realităţii, să ducă economia americană unde nu cred nici chiar americanii că mai poate fi, să creeze imaginea unei ţări puternice, în timp ce SUA este:
– o țară în care peste 49 de milioane de oameni apelează zilnic la cartele de alimente pentru a trăi,
– o ţară în care sunt peste 1,3 milioane de elevi care nu au un acoperiş deasupra capului şi sunt forţaţi să doarmă pe stradă (homeless),
– o ţară în care băncile au furat, sfâşiind sistemul economic şi lăsând populaţia datoare,
– o ţară care împrumută sălbatic de la China pentru a supravieţui,
– o ţară în care totul se fură şi frauda a fost şi este legalizată şi la îndemâna unui grup de şacali, restul fiind sclavi,
– o ţară care, datorită disperării, nu oferă concediu maternal femeilor care nasc,
– o ţară în care venitul pe gospodărie scade anual în condiţiile unor creşteri uriaşe de preţuri la alimente,
– o ţară în care cancerul a ajuns să aibă frecvența gripei,
– o ţară în care, datorită cheltuielilor cu facturile de sănătate, o mare parte a americanilor au apelat la „faliment personal” (pentru că nu le mai puteau suporta),
– o ţară în care fondurile de pensii au fost „vindecate” de fondurile mutuale şi de statul capitalist american,
– o ţară a celor mai multe divorţuri,
– o ţară care datorită sărăciei a devenit un teatru de luptă rasială în cele mai multe oraşe, şi care chiar a semnat un acord militar cu Canada, prin care forţele armate canadiene pot interveni pe teritoriul SUA în cazul unor mişcări masive de stradă şi reciproc, mișcări de care liderii americani se tem în mod evident, datorită foametei şi situaţiei economice la limită a populaţiei; în oraşele americane este un adevărat dezastru,
– o ţară în care (o spun chiar ziarele româneşti ale minciunii), poliţia omoară zilnic, în medie, cel puţin 2 persoane,
– o ţară în care PIB-ul a scăzut, comparativ cu o creştere înregistrată în multe ţări în curs de dezvoltare, ca să nu mai discutăm de China, India şi Rusia, pe care americanii le critică,
– o ţară în care industria (manufacturing-ul) a devenit o epavă, un număr impresionant de unităţi economice de producţie ieşind din jocul economic,
– o ţară care… ”

Mass-media românească aservită nu pomenește aproape nimic despre situația dezastruoasă a Americii, continuând să facă o propagandă asiduă unei „superputeri” care nu se mai poate ridica de la pământ.

Articolul continuă cu o succintă analiză în cinci puncte a realității din SUA:
„1. Cele mai mari bănci din America, practic inima sistemului capitalist cancerizat, au admis că sunt vinovate de multiple violări ale legii americane în ultimii ani şi chiar în prezent, ele plătind fără să conteste amenzi imense, de miliarde de dolari. De fiecare dată însă, ele au continuat procesul fraudei de proporţii, fiind sancționate şi chiar recunoscându-și iarăși vina, plătind amenzile şi continuând apoi să fure.

Trebuie amintit că o persoană obișnuită, dacă a comis trei infracţiuni într-un timp limitat, chiar dacă o parte a lor a fost făcută în perioada în care era minoră, este condamnată la puşcărie pe viaţă, sub deviza legislativă «three strikes laws» («legea celor trei lovituri»). Băncile UBS AG, Barclays, JPMorgan Chase & Co., Royal Bank of Scotland Group şi multe alte instituţii financiare americane au comis infracţiuni cu implicaţii majore asupra economiei americane şi mondiale, de mult mai multe ori, într-un interval extrem de scurt de timp, unele din ele la fiecare şase luni, ceea ce ar fi trebuit să ducă la pedepse grele şi la eliminarea lor de pe piaţa financiară pentru totdeauna. Ele însă își continuă activitatea în același mod. Și culmea, un număr impresionant de corporaţii americane refuză să protesteze împotriva acestor bănci şi derulează mai departe tranzacţii cu ele, deși ştiu că au delapidat şi au furat miliarde de dolari, pentru care au plătit în mod repetat amenzi incredibile, cu cifre pe care mulţi americani nu ştiu să le scrie. Deci furatul şi jaful la drumul mare este considerat chiar de americani ca fiind «OK»…

2. America are un sistem de sănătate şi o industrie a asigurărilor care pot fi descrise pe criterii de fraudă, care fac presiuni asupra guvernului şi obţin de fiecare dată ceea ce doresc, care fraudează statul şi cetăţenii ori de câte ori vor, care pun preţuri incredibile lăsând oamenii fără nicio şansă de supravieţuire. Aceste entităţi trimit către stat facturi cu sume incredibile pentru prestarea unor servicii minore și procedează la fel şi cu americanii de rând, creând degringoladă şi lipsă de speranţă.
Există cazuri de corupţie cu sutele în care doctorii nici nu văd pacienţii însă încasează bani pe facturi fictive, fără consimţământul pacienţilor şi fără ca ei să ştie ceva.

Cea mai comună cauză a falimentelor personale în America o constituie imposibilitatea de a plăti facturile medicale, iar Obamacare (noua lege a asigurărilor de sănătate, proiect cu care Obama a făcut mare tam tam în campanie, promițând să rezolve problemele grave din acest domeniu, n.n.) a îngropat speranţele celor amărâţi şi a creat apoi haos în economie.

Sectorul asigurărilor este liberalizat și companiile sunt lăsate să impună preţurile pe care le doresc, iar în cazul în care clienţii lor au nevoie de sprijin, pun o armată de avocaţi pe ei, pentru a nu le rambursa niciun ban şi spre a le arăta că sunt bătaia de joc a acestor companii de asigurări.

3. Dacă privim către lumea politică, vedem că o fostă secretar de stat al SUA, Hillary Clinton, şi-a făcut o fundaţie şi încasează fonduri uriaşe incredibile de la lideri politici din alte state, fără a rezolva prin această Fundaţie Clinton nicio problemă socială sau medicală a celor amărâţi. Tot această fundaţie este alimentată şi din fondurile FIFA şi de alţi lideri ale căror țări sunt în război şi doresc să se bucure de «protecţia» americană…

Este vorba despre aceeaşi Hillary Clinton care a «pierdut», pe timpul când era secretar de stat al SUA, peste 6 miliarde de dolari pe care nu îi mai găseşte în departamentul său.

Iar acum poate fi chiar preşedinte al SUA, pentru că a furat în stil american şi „merită”. Oricine ar fi intrat la puşcărie pe viaţă pentru aşa ceva, dar pe ea o cheamă Rottman, şi cam ştie jocul, cum să fure şi cu cine. Tot ea a dictat cumpărarea de armament de către SUA în valoare de sute de miliarde de dolari, în timp ce se pronunţă că este interzis ca unui senator american să-i fie plătită o masă la restaurant de către o cunoştinţă.

4. America are un aparat executiv prin care aplică legea la toate nivelurile, însă absolut toţi din cadrul acestor departamente fac abuzuri incredibile şi se prevalează de „conceptul de securitate” pentru a omorî şi a acţiona după pofta lor, fără ca cineva să îi tragă la răspundere. Au mers de curând până într-acolo încât au aruncat o grenadă paralizantă în pătuţul unui copil, în timp ce urmăreau nişte presupuşi infractori, rănind într-un mod groaznic acel copil nevinovat. Cu alte cuvinte: «nu faceţi gălăgie pentru că totul este posibil şi nouă nu ni se petrece nimic».

5. Un întreg Congres american este angajat în fraude de proporţii împreună cu grupurile de lobby din spatele lui, care scriu şi votează legi, după care le parafează, legi care au adus societatea americană la sapă de lemn şi a creat un grup de infractori politici plini de bani şi fără scrupule. Ei sunt demascați de presă și de investigatori, dar ies întotdeauna basma curată.

America are guvernatori care plătesc prostituatele cu cardul de credit al guvernului.

Pot merge la nesfârşit cu ce se petrece aici, în America şi cât este de ridicat nivelul de sărăcie și de corupţie şi de ce, dar cred că în câteva rânduri v-am convins de perversitatea jurnaliştilor români şi de modul cum şi cât sunt ancoraţi ei la aceste grupuri criminale, care secătuiesc România şi îşi bat joc de români. America devine pe zi ce trece o naţiune  falimentară, terminată, din păcate pentru ei şi pentru un întreg glob, care încă mai trebuie să le îndure ifosele.

Le-ar fi ruşine şi americanilor de modul mincinos şi slugarnic în care scriu şi se comportă jurnaliştii români, aflați la dispoziţia unei pleiade de infractori internaţionali şi împotriva propriului popor. Asta este realitatea din ţara pe care o dau exemplu jurnaliştii români şi al cărui sistem economic, politic şi social îl doresc în România. Rămâne să mai fim şi noi de acord sau să citim şi chiar să credem minciunile şi propaganda lor deșănțată.”


Majoritatea românilor se informează din presa centrală și sunt intoxicați de propagandă, astfel că este dificil să își dea seama de imaginea de ansamblu. Iată, însă, că tot mai mulți jurnaliști independenți au început să prezinte dovezi șocante despre situația reală din America, în speranța că oamenii se vor trezi cât mai repede și nu se vor lăsa împinși spre viitorul sumbru care li se pregătește.

Citiți și:

Actualitatea în SUA: se prefigurează o vară frământată, cu mişcări sociale violente

Zece aşa zise «teorii» şocante ale conspiraţiei care până la urmă s-au dovedit a fi pe deplin adevărate

Zeci de agenţii guvernamentale din SUA utilizează în secret radare pentru supravegherea populaţiei

 

yogaesoteric
24 iulie 2015

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More