Noi înscrieri la Grupul de meditație în vederea revelării Sinelui Divin Nemuritor ATMAN coordonat de instructor yoga Uriell Monete

 
În cadrul procesului de transformare spirituală murim pe o anumită treaptă și apoi renaştem pe o altă treaptă, net superioară. Egoul, sau altfel spus, eul care știe că va muri, va avea întotdeauna frică de moarte. Pentru a învinge cu adevărat frica de moarte, trebuie să descoperim acel ceva esențial și absolut, acea scânteie din Dumnezeu Tatăl care există deja în universul nostru lăuntric și care nu va muri niciodată. Acea scânteie nemuritoare este ceea ce rămâne întotdeauna neimplicată în procesul transformării, și ea nu este niciodată afectată de îmbătrânire. Această scânteie eternă este SINELE NEMURITOR ATMAN, care este necesar să fie revelat în totalitate în universul nostru lăuntric.

Începând cu data de 26 martie 2016 se vor face noi înscrieri la Grupul de meditație în vederea revelării Sinelui Divin Nemuritor ATMAN coordonat de instructor yoga Uriell Monete.
Grupul își desfășoară activitatea în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 13:00-15:30, la sala Pipera 2. Înscrierile pentru anul acesta se fac în zilele de sâmbătă: 26 martie, 2 aprilie și 9 aprilie 2016.

În cadrul grupului se va realiza un program care va cuprinde meditații cu Atributele Dumnezeiești care au fost deja exemplificate de către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Meditațiile cu fiecare atribut dumnezeiesc se vor face în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 14.00-14.30, urmând ca în următoarele 6 zile, cei care doresc aceasta, să facă individual meditație cu respectivul atribut, în intervalul orar pe care îl vor alege. Aceste meditații vor fi susţinute subtil, telepatic de Grieg și vor fi transmise și de postul MISA Senzațional TV în fiecare sâmbătă, între orele 14.00-14:30.

Muzica aleasă special pentru fiecare atribut dumnezeiesc va fi postată pe site-ul MISA Senzațional TV, pentru a putea fi accesată de către cei care doresc să realizeze în următoarele 6 zile meditație cu atributul respectiv. În cadrul grupului se vor face, de asemenea, prezentări, vor fi audiate conferințe, vor fi vizionate documentare și filme și se vor practica tehnici speciale ce favorizează intrarea în stare de rezonanță cu respectivul atribut.

Alte detalii despre acest program, precum și legate de activitatea grupului se pot obține la întâlnirile din cadrul grupului.

În încheiere, vă oferim două citate semnificative ale profesorului yoga Gregorian Bivolaru, din conferința având tema: „Tertipurile și uneltirile pline de viclenie ale egoului, AHAMKARA, și efectele lor dezastruoase ce sunt posibile să survină și chiar să se amplifice în cadrul proceselor de transformare spirituală accelerate”:
„Atunci cînd alegem să atragem și să acumulăm în universul nostru lăuntric energiile subtile, sublime, distincte ale anumitor atribute dumnezeiești, cum ar fi: energia subtilă sublimă a iubirii, cum ar fi energia subtilă sublimă a detaşării, cum ar fi energia subtilă sublimă a bunătăţii dumnezeiești, cum ar fi energia subtilă sublimă a voii lui Dumnezeu, sau cu alte cuvinte a voinței lui Dumnezeu, energia subtilă sublimă a erosului pur, şi am mai putea să vă enumerăm aici sute de astfel de exemple de energii subtile sublime ale altor atribute dumnezeieşti, atunci când atragem şi acumulăm din abundenţă în universul nostru lăuntric astfel de energii subtile sublime ce aparţin anumitor atribute dumnezeieşti şi care energii au o frecvenţă de vibraţie distinctă, ce nu se modifică niciodată, atunci experimentăm trăiri lăuntrice net superioare, sublime, transcedentale şi în felul acesta ne transcendem egoul, care, datorită acumulării din abundenţă a unor astfel de energii subtile sublime ale anumitor atribute dumnezeiești, fac cu putinţă transcenderea egoului, căci, analogic vorbind, totul se petrece întocmai precum atunci când alegem să ne hrănim doar cu miere şi, dat fiind faptul că nu mai înghiţim deloc carne de porc, aceasta atrage după sine scăderea, diminuarea, anemierea, atrofierea acestui sui-generis organ al egoului, AHAMKARA (…).”

„Apoi, după ce a chemat la El mulțimea împreună cu ucenicii săi, le-a zis: «Oricine voieşte să vină după Mine este necesar să se lepede de el însuşi, iar apoi să-şi ia crucea şi să Mă urmeze, căci oricine va voi să-şi scape viaţa (aici este necesar să precizăm că Iisus se referă în mod evident la viaţa egoului – AHAMKARA, la o viaţă egotică), o va pierde, iar oricine îşi va pierde viaţa (şi aici este evident că din nou Iisus se referă la viaţa egoului, la o viaţă egotică, viaţa ce este în legătură cu ego-ul – AHAMKARA) apoi acela în Împărăția Tatălui ceresc va trăi». Acest citat provine din Noul Testament.”

 

yogaesoteric
23 martie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More