Noi, poporul american, aducem 28 de capete de acuzare privitoare la anumite acțiuni de înaltă trădare ce au fost pas cu pas săvârșite

 

Articolul a fost publicat pe site-ul de știri alternative American Intelligence Media de către deconspiratorii și activiștii care se autointitulează Patrioții Anonimi (Anonymous Patriots) în data de 18 februarie 2018James Comey

Patrioții Anonimi au scris în extenso despre crimele lui James Comey (fostul director al FBI și procurorul special ce a condus investigația federală cu privire la așa-zisa implicare a rușilor în alegerile prezidențiale din anul 2016 din SUA, precum și la presupusele legături dintre asociații campaniei Trump și agenții Moscovei) și ale lui Robert Mueller (director al FBI între anii 2001 și 2013), dar acum este pentru prima dată când vă aducem la cunoștință unele crime pe care aceștia deja le-au comis aflându-se sub protecția „securității naționale” și care sunt de fapt crime împotriva Americii. Prin acest articol ce a fost postat pe internet, noi, poporul, îi acuzăm oficial pe cei doi de aceste crime și cerem totodată întrunirea tribunalelor militare spre a-i judeca urgent pe acești trădători.

După ce veți citi cu atenție acest articol, vă invităm și vă rugăm să înaintați propriile dumneavoastră acuzații oficiale autorităților în cauză privitoare la cei ce sunt enumerați în acest raport al grupării Citizen Intelligence (organizație ce furnizează oamenilor de rând informații secrete sau cenzurate de care aceștia au nevoie). Asigurați-vă că trimiteți o copie a respectivelor acuzații și Departamentului Justiției, precum și Casei Albe. Vă mai rugăm, de asemenea, să oferiți și altora spre lecturare acest articol (trimițând eventual acest link și altora prin intermediul platformelor de socializare de pe internet pe care le folosiți) pentru a-i trezi și pe alți patrioți. Multe dintre aceste crime au fost prezentate extensiv de către American Intelligence Media.

Despre spionii lui Comey dar și despre minciunile lui Mueller

Atunci când vă referiți la Investigația lui Mueller, vă rugăm să vă amintiți că ea este de fapt Investigația lui Comey de acuzare [a lui Trump], așa cum a fost numită de către angajații FBI Peter Strzok și Lisa Page, doi dintre membrii cheie ai unei echipe pe care Comey a condus-o în cadrul departamentului de contraspionaj al lui Bill Priestap, departament ce este protejat de clauza de „securitate națională”, ce le permite membrilor săi să conducă „operațiuni” top secrete.

Începând din luna iulie a anului 2016 și până în prezent, Trump s-a aflat sub atacul „micului grup”, al operațiunii Trump, al „societății secrete”, al Investigației de acuzare, al grupului intitulat Dosarul Carter Page, al operațiunii de Contraspionaj George Papadopoulos din cadrul FBI, așa cum a fost numită aceasta de către Peter și Lisa în cadrul a 372 de sms-uri, dintre cele 50.000 pe care aceștia le-au trimis până în prezent și în care au apărut astfel de sintagme-cheie.

Peter și Lisa au ajuns apoi să conducă Investigația lui Mueller, care a fost de asemenea asistată și susținută de alți membri ai Investigației de acuzare, care în principiu a devenit un grup pe care noi îl numim Liderii loviturii de stat sau Înalt trădătorii. Oricare ar fi numele pe care îl acordăm acestui grup, vorbim tot despre o vânătoare de vrăjitoare, care s-a prefăcut într-o tentativă de răsturnare de regim în stilul lui Georges Soros.

Cele mai multe ființe umane nu înțeleg că Investigația lui Mueller, ce are ca scop răsturnarea unui președinte în funcție, este încetinită deoarece Mueller și Comey au fost atât de disperați să își acopere urmele criminale, încât au făcut greșeli extrem de stupide în întregul lor demers de OPRIRE cu orice preț A LUI TRUMP. Acum, eforturile lor continue au devenit O ÎNALTĂ TRĂDARE împotriva Statelor Unite ale Americii.

Această conspirație este una de proporții, așa cum America nu a mai văzut până acum. La o simplă enumerare a criminalilor ce au fost deja acuzați, ajungem la concluzia justă că doi foști președinți americani ar trebui să se afle în închisoare. Aceasta reiese ca o evidență din sms-urile fostului Consilier pe probleme de securitate națională al Statelor Unite, Susan Rice, ce au fost descoperite și făcute publice de către senatorul Chuck Grassley și din care reiese că Susan își născocea un alibi, ceea ce indică de asemenea în mod cât se poate de clar că Barack Obama, fostul senator Joe Biden, Procurorul General Sally Yates și Rice însăși erau cu toții perfect conștienți că, prin falsul Dosar Christopher Steele, Comey conducea în realitate un atac abil ce era coordonat împotriva lui Trump.

Ei știau cu toții că Dosarul cu pricina era finanțat de John Podesta și de Comitetul Democratic Național (DNC) al SUA, precum și de campania lui Hillary Clinton, prin intermediul avocatului Marc Elias, care a angajat compania Fusion GPS pentru a realiza cercetări care să conducă la discreditarea lui Trump.

În luna decembrie a anului 2015, atunci când serverul și e-mailurile DNC-ului au fost interceptate (și nu violate, așa cum deja s-a afirmat), John Podesta a înțeles ce anume conțineau acele mesaje și și-a dat seama că avea nevoie de un alibi. Site-ul de dezvăluiri Wikileaks arată că la acea vreme campania lui Hillary realizase o apreciere a punctelor sale slabe în contextul alegerilor prezidențiale, iar cel mai periculos dintre aceste puncte slabe îl constituia legătura ei cu rușii, în special participarea sa criminală la afacerea Uranium One.

Prin urmare, DNC a ticluit un plan ce presupunea ca James Comey să conducă un atac dezlănțuit din mai multe părți împotriva lui Trump, acuzându-l pe acesta că se află în cârdășie cu Putin personal și demonstrând – în fals – că Putin interferează în alegerile prezidențiale pentru a-l ajuta pe Trump să câștige.
Cu cât minciuna este mai mare – cu atât mai credibilă devine ea pentru cei proști.

Așa s-a petrecut și în cazul agentului FBI sub acoperire care a aruncat în aer afacerea murdară prin care compania canadiană Uranium One a preluat în mod criminal uraniul Americii, pentru ca banii să ajungă apoi în buzunarele lui Hillary și Bill. Schema pe care DNC a urzit-o a fost uimitor de nerușinată, bazându-se de la un cap la altul pe dezinformare și urmărind să genereze panică în rândul cetățenilor. James Comey a folosit toate resursele pe care le-a avut disponibile în cadrul FBI pentru a dezlănțui și perpetua campania defăimătoare împotriva lui Trump ce a urmat.

Vă oferim în continuare o listă detaliată a infracțiunilor și a crimelor pe care Comey le-a comis în încercarea sa disperată de a-i ajuta pe Hillary și pe Podesta să câștige Casa Albă și să continue „opera” de prăbușire și jefuire a Americii pe care, de asemenea, și Obama a realizat-o.

1. În jurul datei de 15 decembrie 2016, Comey le-a răspuns lui Podesta și lui Hillary și s-a alăturat eforturilor DNC-ului de a găsi o minciună prin care să poată acoperi atât interceptările recente ale serverului și ale e-mailurilor DNC, cât și asocierile lui Hillary cu rușii, precum și plățile de la Uranium One. Să ne amintim că Mueller și Comey au luat parte la asaltul criminal al companiei Uranium One asupra resurselor de uraniu ale Americii. Mueller i-a dus o bucată de uraniu galben lui Putin din partea lui Hillary pentru a-l convinge pe Președintele rus să cumpere compania Uranium One prin intermediul companiei rusești Rosatom.

2. Cu ajutorul consultantului democratic Alexandra Chalupa, DNC a hotărât să îl cheme pe prietenul lui Chalupa din cadrul Consiliului Atlantic, Dimitri Alperovitch, ca să „plaseze” niște false amprente rusești de spargere a sistemelor cibernetice în serverul DNC spre a da vina pe rușii care – chipurile – îl susțin pe Trump pentru spargerea codurilor.Alexandra Chalupa

3. Alexandra Chalupa s-a oferit să se întoarcă în Ucraina și să creeze un fals „registru” care să dovedească în mod mincinos că avocatul și consultantul politic Paul Manafort ar fi primit 27 de milioane de dolari în plăți ilegale pentru munca pe care a realizat-o în Ucraina în serviciul fostului Președinte Viktor Yanukovici, atunci când Manafort a lucrat pentru acesta din urmă ca traficant de influență. Podesta și Hillary știau că Roger Stone, partenerul lui Paul Manafort în cadrul celui mai puternic grup de trafic de influență din Washington, D.C., îl pregătise deja pe Trump ca să devină președinte, și aveau nevoie să îi scoată din schemă atât pe Stone, cât și pe Manafort – ceea ce chiar le-a reușit în cele din urmă.

4. Comey a creat Planul Dosarul rusesc (Dosarul Page), în care avea să-l folosească pe angajatul sub acoperire al FBI, Carter Page, drept cal de bătaie care să fie acuzat că este intermediarul relațiilor dintre Trump și Putin. Conform Dosarului Page, Page urma să fie plătit în bani de către o companie petrolieră rusească, iar Trump urma să fie plătit prin intermediul băncii Alpha Bank din Rusia de către anumiți oligarhi favorabili lui Putin, ce aveau totodată să interfereze în alegerile din SUA, susținându-l pe Trump și lezându-i imaginea lui Hillary.

5. Comey l-a vizat pe Manafort în cadrul Dosarului Page, pentru că știa că Manafort a fost investigat de FBI, CIA, ODNI (Biroul Directorului Serviciilor Naționale de Informații) și de Biroul de Afaceri Internaționale al Departamentului de Finanțe al SUA încă din anul 2015, și că va fi ușor să folosească resursele FBI pentru a-l „supraveghea” pe Trump prin intermediul mandatelor deja existente ce erau folosite pentru a-l monitoriza pe Paul Manafort non-stop.

6. Comey a obținut un mandat FISA pentru a-l monitoriza pe Carter Page folosind un mandat FISA de gradul I, în care se pretinde că de fapt Carter Page ar fi un spion rus cunoscut. Aceasta i-a conferit lui Comey o libertate de supraveghere completă asupra echipei lui Trump, odată ce Page s-a alăturat echipei lui Trump, în luna ianuarie a anului 2016. Roger Stone și Manafort au susținut accederea lui Trump la președinție încă de la început. Manafort este „fabricantul de președinți” care i-a adus la putere pe Ford, Reagan și Bush Senior, și care totodată l-a ajutat pe Trump să câștige alegerile atunci când mulți se așteptau la rezultatul exact opus. Hillary l-a folosit pe Podesta, celălalt „fabricant de președinți”, care conduce grupul de trafic de influență situat pe locul doi ca putere din D.C. – Grupul Podesta, care s-a prăbușit sub greutatea investigației Mueller, deoarece Tony Podesta a fost găsit la fel de vinovat ca și Manafort și Gates.

7. Comey a deschis o investigație FBI extensivă cu privire la Donald Trump și la trecutul tatălui său. Acest raport a fost postat pe site-ul FBI pentru scurt timp și a arătat că nu s-a găsit nicio mizerie în istoricul familiei Trump. Lui Comey nu prea i-a ieșit pasența de data aceasta, și știa că trebuie să găsească ceva mai răsunător dacă vrea să reușească în planurile sale mârșave.

8. Comey și-a chemat ariergarda, pe Felix Sater, un criminal rus pe care Comey l-a făcut agent sub acoperire cu mult timp în urmă, după ce Felix aproape că a ucis o persoană într-o încăierare dintr-un bar din New York City. Sater a fost apoi condamnat de mai multe ori din momentul în care a devenit un pion al FBI. Felix s-a infiltrat în campania lui Trump atunci când Mueller a auzit pentru prima dată că Trump ar putea candida în anul 2000, când Roger Stone și alții l-au încurajat în această direcție. Felix i-a adus lui Trump investitorii ruși pentru hotelul Trump Soho Tower, și de atunci s-a tot băgat în seamă pe lângă Președintele american. Felix a fost folosit în mod repetat de-a lungul timpului fie de către Comey, fie de către Mueller, deși această informație nu pare să ajungă în știrile oficiale, la fel cum Felix nu pare să fi fost luat la întrebări de către echipa Investigației lui Mueller de acuzare. În această înscenare Felix Sater este, am putea spune, exemplul cel mai reprezentativ al amestecului inventat al Rusiei în alegerile prezidențiale americane.

9. La ordinele lui Comey, în data de 9 iunie 2016, Felix Sater a stabilit o așa-zisă întâlnire de lucru (în cadrul căreia el pretindea că vor fi analizate unele informații cu potențial de discreditare a opoziției) cu Natalia Veselnitskaya, Rinat Akhmetshin, Rob Goldstone, Ike Kaveladze și cu echipa lui Trump, din care făcea parte și Manafort, prin al cărui telefon oamenii lui Comey au supravegheat întâlnirea. Comey a realizat unele demersuri pe lângă Ministerul Afacerilor Externe al SUA pentru a le permite rușilor să primească o viză specială – deoarece Natalia, Rob și Rinat sunt niște binecunoscuți spioni ruși cărora li s-a permis să intre în State doar prin anumite escrocherii. Această tentativă a lui Comey de incriminare a echipei electorale a lui Trump a fost evidentă, deoarece sms-urile și conținutul respectivei întâlniri s-au „scurs” în presă foarte repede după aceea. Trump Jr. a făcut publice toate sms-urile și a avut o poziție transparentă în ceea ce privește respectiva întâlnire, contracarând astfel încă un atac al lui Comey.

10. Comey i-a ordonat apoi lui Felix Sater să continue propaganda de asociere a echipei lui Trump cu diverse personaje sau elemente rusești; printre aceste mașinațiuni, s-a numărat și o excursie la Moscova, la care au luat parte doi membri ai echipei lui Trump pentru a discuta construirea câte unei filiale a hotelului Trump Tower în Moscova, Georgia și, respectiv, Crimeea, proiect din care nu a rezultat până la urmă nimic.

11. Comey l-a contactat și l-a plătit pe scriitorul și jurnalistul Franklin Foer, care lucra în acel moment în cadrul publicației online Slate, pentru a descoperi, cum s-ar spune, „printr-un accident” o linie directă de comunicații între „Trump Tower și Alpha Bank din Rusia”, bancă ce i-ar fi trimis bani lui Trump din partea a trei prieteni ai lui Putin. Foer a publicat două articole ca „surprize pe luna octombrie” pentru a-l doborî pe Trump în ultima clipă a alegerilor cu „dovada” că l-a prins în pat cu Putin. Acest „server din cadrul hotelului Trump Tower” s-a dorit a fi cireașa de pe tort în cazul Dosarului Page, care ar fi ilustrat, chipurile, marele sistem al plăților ruso-americane.

12. În data de 21 octombrie 2016, Comey a obținut Dosarul Page, prin escrocherie, minciuni și printr-un set complex de conspirații. Dosarul Page reprezintă „polița de asigurare” despre care Strzok și Page își scriau că este ultima resursă pentru a-l doborî pe Trump și a o instala pe Hillary la președinție. Comey a făcut imediat public dosarul, afirmând că afacerea cu serverul din cadrul hotelului Trump Tower era probabil o campanie publicitară ce era realizată pentru Trump de către o companie ce activează în Florida și care nu are nimic de-a face cu Trump. Comey s-a văzut nevoit să facă aceasta pentru că Foer făcuse publice prea multe informații și folosise prea mulți experți IT, care în cele din urmă au afirmat că informațiile sunt false. Comey a fost nevoit astfel să ia o anumită distanță de toată afacerea, deoarece această parte din Dosarul Page pe care el însuși îl comandase se dovedise a fi o escrocherie.

13. Publicarea Dosarului Page nu a fost niciodată în intenția creatorilor săi, și de aceea Comey a lucrat prin intermediul grupului de propagandă numărul unu, Fusion GPS, o cabală criminală alcătuită din foști jurnaliști ce este folosită de cei mai corupți oameni din lume. Comey i-a ordonat lui Glenn Simpson, unul dintre proprietarii grupului Fusion, să lucreze cu Christopher Steele, „Agentul Străin”, fostul spion britanic care a redactat Dosarul Page din numeroase surse și a venit apoi în America pentru a pune la curent trusturile de știri CNN, Washington Post, New York Times, Mother Jones și Yahoo News (toate fiind complice la această conspirație) cu privire la conținutul fals al Dosarului pentru ca acestea să poată publica apoi toate știrile false ce au urmat. Steele a depus mărturie în cadrul unuia dintre cele patru procese juridice referitoare la Dosarul Page, declarând că dosarul a fost conceput pentru a le fi arătat doar clienților săi. Acești clienți erau DNC-ul lui John Podesta și campania electorală a lui Hillary Clinton, prin intermediul firmei de avocatură Perkins Coie și a lui Marc Elias (toți aceștia fiind complici în cadrul acestei conspirații). „Clienții” Dosarului Page al lui Steele au pretins la început că nu știu nimic despre Dosarul Page, care a costat 12 milioane de dolari (și care ar putea fi numit, pe bună dreptate, Dosarul DNC), ori despre cei care au plătit pentru acesta – ei au depus în felul acesta niște mărturii mincinoase. Atunci când compania de știri BuzzFeed, care probabil că primise o copie a Dosarului de la John McCain, a publicat Dosarul Page, un întreg iad a fost dezlănțuit, iar Comey a pierdut controlul asupra tuturor fronturilor sale pe care Trump era atacat. Astfel, conspirația lui Comey s-a prefăcut într-un dezastru dezlănțuit împotriva sa. Toate planurile de discreditare a lui Trump au fost slab gândite și puse în practică într-un mod jalnic, fiind considerate doar simple „planuri de rezervă”, întrucât aproape toți erau deja siguri că Hillary avea să câștige.

14. Comey s-a asigurat că dosarul ce fusese inspirat de jurnalistul Sidney Blumenthal și creat de Cody Shearer („Dosarul Shearer”) a fost inclus în cadrul Dosarului Page al lui Christopher Steele. Acest Dosar Shearer a adus laolaltă ceea ce Bruce Ohr (contactul direct al DoJ-ului cu Steele) a obținut din „cercetarea opoziției”, ce a fost realizată de către soția lui, Nellie Ohr, de la Fusion GPS, în cadrul unui „Dosar Fusion GPS” de sine stătător. Comey s-a asigurat că Bruce Ohr i-a dat lui Steele o copie a Dosarului Fusion GPS, precum și a anterioarei cercetări DNC a opoziției pe care o realizaseră asupra lui Trump înainte de luna decembrie 2015 – cercetare ce a fost numită „Dosarul de cercetare al DNC cu privire la Serverul lui Trump” și care a fost publicat de site-ul de dezvăluiri Wikileaks. Mai există de asemenea cercetarea pe care FBI a realizat-o asupra lui Trump, în luna ianuarie 2016, pe care am menționat-o mai sus. Acesta este dosarul FBI, împreună cu un alt dosar, ce a fost furnizat de către fostul director CIA John Brennan, cel care recunoaște că a primit primul informații despre Trump și Putin. Unii pretind că Brennan a cheltuit 100 de mii de dolari ca plată inițială, din suma totală de 1 milion de dolari ce a fost alocată pentru cercetarea lui Trump, ce a inclus o filmare în care se pretinde că Trump ar apărea într-o cameră de hotel împreună cu niște prostituate. Dar nu s-a găsit nici până în ziua de azi vreo astfel de înregistrare video.Christopher Steele

15. Comey a ajutat DNC-ul, pe Hillary și pe Christopher Steele să creeze Dosarul Page și să pună roțile în mișcare pentru a genera mai multe situații propice spre a acuza pe nedrept echipa electorală a lui Trump că ar avea legături cu Rusia. Printre aceste mașinațiuni, s-au numărat: serverul hotelului Trump Tower, aducerea spionului rus Natalia Veselnitskaya (și a complicilor acesteia) în SUA cu scopul de a-i prinde în capcană pe cei din echipa electorală a lui Trump și de a-i acuza pe nedrept, infiltrarea lui Carter Page în cadrul echipei electorale a lui Trump, crearea de către Alexandra Chalupa a falsului registru Manafort, instalarea de către Dmitri Alperovitch a amprentelor rusești în serverul DNC, faptul că Andrew McCabe i-a eliberat pe membrii bandei M-13, precum și moartea lui Seth Rich, arestarea lui Yevgeniy Nikulin în Praga cu scopul de a-l acuza pe Michael Cohen că ar fi comis-voiajorul plăților lui Putin, investigațiile FBI cu privire la Trump și la tatăl acestuia, numeroasele tentative ale lui Felix Sater de a acuza pe nedrept echipa electorală a lui Trump de relații în mod exagerat prietenoase cu Rusia, și altele.

16. Comey l-a pus pe Felix Sater (spionul său rus și totodată angajatul său sub acoperire) să-l acuze pe Michael D. Cohen, avocatul lui Trump, că intermediază un plan pentru a ridica sancțiunile impuse Rusiei, într-o tentativă de a-l face pe Cohen să apară ca fiindu-i favorabil lui Putin, astfel încât Dosarul Page al lui Comey să poată include referințe la Cohen. Această scrisoare referitoare la sancțiuni nu a existat însă deloc, dar Sater a vorbit în presă despre ea de nenumărate ori, urmărind să arate că de fapt Cohen și el erau pregătiți să „ridice sancțiunile”, exact expresia ce a fost folosită pentru a-l vâna pe Michael Flynn, care se afla de asemenea sub un mandat de supraveghere a comunicațiilor sale, ce a fost obținut tot de către Comey, datorită asocierii lui Flynn cu președintele Turciei, precum și a frecventelor sale interviuri oferite agenției de știri Russia Today (RT), o agenție rusească ce își are sediul în SUA și în cadrul căreia Flynn era oaspete. Flynn a mers în Rusia pentru o cină în onoarea agenției RT fără să se înregistreze ca agent ce lucrează pentru o țară străină. Firma de consultanță a lui Flynn a realizat aceeași greșeală ca și Manafort, Gates și Tony Podesta prin această absență a înregistrării. 

17. Atunci când informațiile respective s-au scurs – scurgeri ce au fost create de Comey –, echipa electorală a lui Trump a furnizat presei o copie a pașaportului lui Michael Cohen pentru a demonstra că acesta nu a fost niciodată în Praga. Yevgeniy Nikulin a fost în mod convenabil arestat în Praga după ce a fost mult timp vânat, deoarece el spărsese codurile firmelor Drop Box și LinkedIn. Echipa FBI a lui Comey a mers de două ori la închisoarea din Praga pentru a-l vizita pe acest hacker și pentru a-i oferi imunitate și a-l include în programul de protecție a martorilor, dacă acesta ar fi „recunoscut” că este hackerul DNC care acționase pentru a-l ajuta pe Trump și a o vătăma pe Hillary direct pentru Vladimir Putin însuși. De două ori Yevgeniy a respins această ofertă și apoi a expus în presă escrocheria, venind și cu dovezi care erau de natură să ateste că FBI-ul l-a vizitat de două ori în închisoare. În cele din urmă, Dosarul Page al lui Steele l-a numit pe Aleksej Gubarev ca fiind hackerul DNC, și actualmente Gubarev se află în proces cu Steele, pe care l-a dat în judecată în Londra și în America. Oligarhii ruși ai Alpha Bank, Mikhail Fridman, Petr Aven și German Khan, l-au dat și ei în judecată pe Steele.

18. Comey a fabricat prinderea în capcană și acuzarea pe nedrept a lui George Papadopoulos, cel mai tânăr membru al echipei electorale a lui Trump, care nici măcar nu a vorbit vreodată cu Trump, recrutând un agent rus pe nume Joseph Mifsud în Londra și din nou în Italia, în luna martie 2016. Acest agent, care se întâlnește direct cu Putin în fiecare an datorită apartenenței sale la un club în care i-a promis lui George că îl va integra – Grupul de Discuție Valdai –, i-a făcut de asemenea cunoștință lui George cu „nepoata lui Putin”, care l-a atras pe Papadopoulos într-o capcană a spionajului rus. George a relatat aceste întâlniri persoanei sale de contact cu echipa electorală a lui Trump, iar acesta a fost sfârșitul asocierii sale cu echipa lui Trump. Spionii ruși l-au ademenit pe bietul Papadopoulos cu momeala „e-mailurilor pierdute ale Clintonilor”. Desigur, George nu a obținut astfel nimic altceva decât o concediere. Comey a obținut un mandat FISA din Secțiunea 702, în luna iulie a anului 2016. Aceasta a fost o operațiune de contraspionaj a FBI. George nu a fost arestat și chestionat până în luna iulie 2017 – la un an după ce mandatul cu pricina i-a permis lui Comey să spioneze echipa electorală a lui Trump, în baza căderii în capcană a lui George, pe care ei l-au numit Naivul. Acest mandat a debutat ca o metodă de spionaj ilegal al echipei electorale a lui Trump și a fost apoi folosit pentru a crea „Investigația lui Mueller de acuzare”, precum și hărțuirea permanentă a unui președinte în funcție. Cei din contraspionajul FBI (Comey, McCabe, Priestab, Strzok, Page, Ohr, Baker, Carlan, Rosenstein, Lynch, Yates, Rice, Obama, Biden etc.) alcătuiesc același grup care a disculpat crimele ce au fost scoase la iveală în cadrul e-mailurilor lui Hillary, crimele Fundației Clinton, crimele lui Hillary ce transpar din Clauza de Remunerație a Companiei Uranium One, crimele pay-to-play ale lui Hillary din cadrul Departamentului de Stat, spionarea e-mailurilor lui Huma și multe altele, care nu au ieșit încă la lumină.

19. În luna iulie 2016, Comey a pretins că DNC a fost hăcuit, iar Dmitri Alperovitch (un hacker rus condamnat ce a fost prefăcut în instrument al FBI-ului) a descoperit presupusele „urme ale hackerului rus”, pe care de fapt chiar el le plasase acolo atunci când a fost chemat de către Alexandra Chalupa și de Comey pentru a analiza spargerea codurilor, în luna decembrie 2015.

20. Comey a creat o altă poveste de acoperire pentru hăcuirea DNC-ului, inventându-l pe Guccifer 2.0, persoana care a pretins că ar fi hăcuit DNC înainte ca „rușii” să fi ajuns acolo. Dmitri și Guccifer 2.0 au angrenat o dezbatere publică online, iar Guccifer 2.0 a oferit informații hăcuite pentru a-și demonstra spusele. Dar de fapt acesta nu a fost altceva decât un truc ieftin prin care s-a urmărit rescrierea unor informații pe care Wikileaks le oferise deja. Guccifer i-a „hăcuit” apoi pe democrații din Congres, precum și Întâlnirile Deschise ale Societății lui George Soros (scurgeri de informații din D.C.). Nimic din materialul ce a fost furnizat de către Guccifer 2.0 nu este nou și nu demonstrează că Guccifer 2.0 a fost hackerul DNC-ului. Comey a pretins că Guccifer 2.0 este un hacker rus. Comey i-a vânat pe Roger Stone și pe Trump într-un caz ridicol, în care se pretindea că Stone i-ar fi trimis sms-uri lui Guccifer 2.0. Acest aspect, precum și altele, l-au determinat pe Stone să părăsească echipa electorală a lui Trump, ceea ce a condus la necesitatea de a-l folosi de acum pe Manafort mai mult decât oricând.

21. Comey i-a indicat lui Hillary să trimită opt sms-uri, din luna iulie până în momentul dezbaterilor, în care să îl acuze pe Trump de legături cu rușii. În timpul dezbaterii, Hillary a afirmat de mai multe ori că 17 agenții de informații ale SUA sunt de acord că Putin s-a amestecat în alegeri în favoarea lui Trump. De fapt, Eric Schmidt a oferit 1,5 miliarde de dolari Serviciului Digital al SUA pentru a crea o cameră de război digitală ce a coordonat amestecul direct de la Casa Albă în favoarea lui Hillary.

22. Comey a folosit „micul grup” pentru a-și rescrie discursul de dezvinovățire, ce menționa, printre altele, că Departamentul de Justiție este dator să continue investigarea crimelor comise (cu intenție) prin violările de securitate ce au fost realizate asupra lui Hillary, precum și a spionajului care le-a însoțit. Întreaga echipă a lui Comey a ajuns chiar să elimine cuvintele deranjante din care reieșea că Hillary a comis anumite crime.

23. Comey a acoperit întâlnirea lui Bill Clinton cu Loretta Lynch și chiar și-a asumat să o declare pe Hillary nevinovată de orice acțiune criminală referitoare la e-mailuri, servere, daruri din străinătate etc., etc.

24. Comey a mințit în continuu în fața Congresului de-a lungul acestei întregi conspirații, după care a permis scurgerea unor informații false în presă cu scopul de a leza reputația lui Trump și de a insinua că Trump se face vinovat de diverse crime. Comey a mințit în cadrul a trei audieri succesive ale Congresului și a scris în două rânduri scrisori noi pentru a-și corecta mărturia.

25. Comey l-a mințit pe Președintele Trump de trei ori, spunându-i că nu se află sub investigație. Conform Lorettei Lynch, Trump a fost ținta unei „operațiuni de contra-spionaj”, nu a unei investigații criminale, la fel cum Hillary nu s-a aflat sub o investigație criminală, ci a fost implicată „într-o chestiune”.

26. Comey și-a continuat apoi operațiunea sa de contra-spionaj împotriva Președintelui ales și apoi împotriva Președintelui în funcție. Aceste crime se ridică la nivelul crimelor capitale de trădare și de răzvrătire de care se poate face vinovat un director al FBI sau alți agenți de informații. Aceasta este mai mult decât o conspirație de „rezistență”, ea este o tentativă complexă de lovitură de stat. Comey, Mueller și bandele lor sunt „combatanți inamici”, care este mai întâi necesar să fie arestați și apoi chestionați. Ei nu mai au niciun drept, după ce conspirația lor a devenit un atac trădător asupra unui președinte în funcție. Mueller și întreaga sa echipă știu exact ce se petrece și sunt totuși complici la aceste crime. Ei nu au făcut decât să se apere pe ei înșiși și să ascundă dovezile care îi vor arunca în pușcărie pe viață. Și, mai mult decât atât, este dovedit că au existat numeroase tentative de asasinare a lui Trump ce au fost zădărnicite, în urma cărora nimeni nu a fost judecat. Aceste tentative de a asasina un președinte în funcție sunt suficiente pentru a demonstra gravitatea loviturii de stat, precum și până unde sunt dispuși să meargă acești criminali pentru a răsturna din interior Guvernul Statelor Unite.

27. Comey a jurat strâmb, a dezvinovățit-o pe Hillary, a continuat să îl atace pe Trump, a continuat să realizeze scurgeri de informații false, a continuat să mintă și s-a poziționat în mod public în „război” cu Trump, astfel încât Trump să fie nevoit să îl concedieze pur și simplu pentru că era incontrolabil. Odată concediat, așa cum plănuise, Comey a devenit martirul Mișcării de Rezistență împotriva lui Trump. Comey a realizat apoi scurgerea însemnărilor sale către publicația New York Times (ca de obicei), iar această scurgere de informații l-a determinat pe prietenul său, Rosenstein, să îl cheme pe Mueller, cel mai bun prieten al lui Comey, să vină și să îl salveze pe Comey, să înceapă o investigație specială, ca să ascundă dovezile și să acopere toate urmele. Comey i-a înmânat practic Investigația de acuzare lui Mueller, investigație ce continuă până în ziua de astăzi, aceasta fiind înțesată de acțiuni jenante ale lui Mueller ce nu fac decât să îl dezvinovățească pe Trump și care totodată risipesc banii Americii.Robert Mueller

28. Mueller i-a conferit imunitate lui Comey, ceea ce îl face pe Mueller complice la lovitura de stat. Mueller nu l-a investigat pe niciunul dintre adevărații criminali care chiar s-au amestecat în alegerile prezidențiale și care aveau realmente legături cu rușii. Comey și Mueller s-au regăsit din nou ca cei mai buni prieteni pentru totdeauna. Mueller a sărit pe un cal alb și a călărit până în D.C. pentru a-l scoate pe Comey din închisoare și pentru a avea o confruntare cu Trump la OK Corral. Dar veștile foarte proaste pentru Mueller și Comey sunt că Trump este „cel mai rapid bandit înarmat din Vest”.

Iată lista conspiratorilor criminali conform Agenției

Într-un efort de a ne asigura că ceilalți conspiratori criminali nu o să simtă că Mueller și Comey au primit toate meritele pentru această tentativă de lovitură de stat, dorim să-i enumerăm aici pe o parte dintre indivizii ce au fost deja arătați cu degetul în cadrul acestei conspirații sau lovituri de stat și care, în multe cazuri, au ieșit în față cu alibiurile lor publice în diverse lucrări, declarații publice, filmări video și în alte dezmințiri oficiale.

Casa Albă

Barack Obama
Joe Biden
Susan Rice
Valerie Jarrett
Loretta Lynch
Sally Yates
John Kerry

Comunitatea Serviciilor de Spionaj

James Clapper
James Comey
John Brennan
Mike Rogers

FBI

James Comey
Andrew McCabe
James Baker
Bill Priestap
Peter Strzok
Lisa Page
James Rybicki

Departamentul de Justiție

Loretta Lynch
John Carlan
Dana Boente
Bruce Ohr
David Laufman

DNC

Hillary Clinton
Debbie Wasserman-Schultz
Donna Brazil
John Podesta
Sidney Blumenthal
Cody Shearer
Firma de avocatură Perkins Coie
Marc Elias

Investigația lui Mueller de acuzare

Robert Mueller III
Andrew Weissman
Preet Bharara
Aaron Zelinsky
Eric Schneiderman (Procuror General al New York-ului)

Compania Fusion GPS, ce lucrează pentru DNC/Hillary

Glen Simpson
Nellie Ohr

Conspiratori criminali din cadrul agențiilor de știri

CNN
Washington Post
New York Times
Mother Jones
Yahoo News
BuzzFeed – John McCain

Nu putem prezice la ce va conduce în cele din urmă Investigația lui Mueller de acuzare (ce este de fapt o lovitură de stat). Înțelegerile lui Flynn și Papadopoulos s-ar putea să se piardă pe drum, din cauză că Peter Strzok este compromis. Probabil că Manafort și Gates vor fi eliberați de acuzații, iar cei 13 spioni ruși despre care se presupune că „s-au amestecat în alegeri” nu sunt nimic altceva decât o glumă.

Niște ruși ce nu pot fi puși sub acuzare și doar o înscenare de doi lei este tot ce a fost obținut pentru zecile de milioane de dolari pe care Mueller le cheltuiește actualmente pe A TREIA INVESTIGAȚIE ASUPRA COMPLOTULUI CU PRIVIRE LA RUȘI, LA TRUMP ȘI LA ALEGERI.
 
Mueller este aceeași persoană care a investigat cazul de la 11 septembrie și după aceea nu a descoperit nimic, el nu a urmărit în justiție pe nimeni, nu a observat apoi că Turnul Șapte se afla în cădere liberă după ce doborârea sa fusese ordonată. Mueller este unul dintre cei mai corupți indivizi din D.C., care se ocupă de „aranjarea” a fel de fel de afaceri dubioase și care este chemat atunci când personajele influente sunt deja compromise. De data aceasta, noi credem că Mueller și Comey nu vor mai reuși să ARANJEZE sau, mai bine zis, să MUȘAMALIZEZE crimele lui Hillary.

Această listă a crimelor lui Comey nu este exhaustivă și cu siguranță că nu acoperă tot lanțul de crime pe care Comey și Mueller le-au comis și care, dacă ar fi demascate, ar șoca lumea. Noi le-am expus deja crimele în numeroase articole și filmulețe, iar acum lumea începe să observe că James Comey și Robert Mueller reprezintă orice altceva, mai puțin etica și nepartizana poliție a statului, pe care se pretinde întotdeauna că ar întruchipa-o.

Odată ce Comey și Mueller vor cădea, Hillary și banda ei de criminali îi vor urma îndeaproape în căderea lor liberă. Trump îl lasă pe Mueller să își facă jocul pentru că Președintele american știe deja că poate în orice moment să „taie totul cu un atu”.


Citiți și:

Noi adevăruri senzaționale ies la iveală pe arena internațională a luptei înflăcărate dintre forțele binelui și cele ale răului

Noi adevăruri senzaționale ies la iveală pe arena internațională a luptei înflăcărate dintre forțele binelui și cele ale răului. Partea a II-a

Se anunţă un adevărat cutremur în SUA. Acuzaţii fără precedent ale lui Donald Trump la adresa FBI: «Este o ruşine»

 


yogaesoteric
12 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More