Noi revelații despre OZN-uri, despre Zona 51 și despre colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite civilizații extraterestre

La postul de radio american VeritasRadio, doi autori de prestigiu, Grant Cameron şi Scott Crain, au prezentat de curând dovezi care înseamnă chiar mai mult decât simpla demonstraţie a existenţei vieţii extraterestre pe planeta noastră.

Realizând o investigare minuţioasă a feluritelor surse de informare şi având acces la documente ultrasecrete, cei doi cercetători reuşesc să arunce o lumină pertinentă şi obiectivă asupra activităţii tainice, de culise, a unor agenţii de notorietate din America, cum ar fi: CIA, NSA, Marina SUA, Forţele Aeriene ale SUA, precum şi a altor grupuri care s-au ocupat în secret de problema extraterestră în ultimii zeci de ani.

Concluzia celor doi autori este foarte clară şi totodată şocantă pentru unii: problema extraterestră reprezintă în zilele noastre un secret pe care chiar şi aşa-numiţii „insiders” („persoanele din interior”, care de obicei au lucrat sau încă lucrează în aceste agenţii şi care revelează într-o anumită măsură aspectele secrete legate de subiectul ET) caută să-l înţeleagă în profunzime.

Iată ce declară cei doi cercetători: „Din când în când agenţiile guvernamentale «simt» nevoia să permită publicarea unor informaţii despre OZN-uri către publicul larg. Desigur, aici vorbim doar despre unele agenţii, nu despre toate.
Cum fac ele acest lucru? Întotdeauna vor folosi nişte mijloace care nu lasă mai apoi nicio urmă. Aceasta înseamnă, ca o condiţie esenţială, să nu existe niciun fel de legături între agenţia respectivă şi cel care face publice informaţiile respective, care îi sunt trimise. Mai înseamnă, de asemenea, ca în fluxul informaţional să fie incluse anumite date false. În cele din urmă, înseamnă ca adevărul să fie spus, dar totuşi într-o formă subiectivă. Până în momentul în care se va face o dezvăluire completă la nivel mondial despre subiectul ET, negarea plauzibilă va rămâne o armă redutabilă în mâna celor care se află în posesia acestui teribil secret.”

Grant Cameron a observat, de asemenea, că revelaţiile în ceea ce priveşte farfuriile zburătoare (OZN-uri) abordează de cele mai multe ori acelaşi model de acţiune şi de prezentare, în care cercetătorii examinează informaţia, apoi aceasta este discreditată, după care „toţi abandonează pur şi simplu povestea respectivă”, în aşteptarea următorului „mare eveniment” care să dezvăluie un alt secret.

Totuşi, cei doi autori americani resping ideea cum că informațiile care apar ar fi false şi intenţionat „plantate” de agenţiile guvernamentale, sugerând că, de fapt, ele sunt exacte, dar că mai apoi sunt „cosmetizate” cu elemente de dezinformare în „punctele slabe” ale evenimentului, ce au fost dinainte stabilite.

Astfel, Cameron afirmă că, deşi guvernul lasă accesul public la anumite informaţii de acest gen, el totuşi păstrează secretul asupra lor prin discreditarea ulterioară a informaţiei respective. În acest fel se creează un gen de confuzie generală şi se complică atât de mult lucrurile, încât chiar şi cel mai binevoitor şi mai entuziast căutător în domeniul civilizaţiilor extraterestre şi a legăturilor lor cu guvernele lumii se lasă în cele din urmă păgubaş în căutările sale.

Concluzia generală este aceea că guvernele stăpânesc încă foarte bine aceste „scurgeri controlate de informaţii” în domeniul OZN, dar că momentul dezvăluirilor complete în această direcţie este foarte aproape.


Citiți și:

Agenda OZN a guvernului din umbră – programul secret referitor la OZN-uri

Strategia secretului referitoare la OZN-urile ce au fost observate în cadrul programului spaţial Gemini (1)

A fost descoperită originea unui semnal radio misterios provenit din spațiu…

 

yogaesoteric
23 decembrie 2017

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More