Noi rezultate extraordinare în cercetarea piramidelor (I)

de Marvin Atudorei

Începând cu anul 1950, în Rusia au început să se desfăşoare anumite experimente secrete având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni. La originea acestui program de cercetare s-au aflat studiile renumitului savant rus Nikolai Aleksandrovich Kozyrev. Kozyrev ajunsese la concluzia că piramidele – privite ca dispozitive tehnologice – folosesc aşa-numitul „câmp de torsiune”.

Ulterior, după anul 1990, o echipă din cadrul Academiei Ruse de Ştiinţe, condusă de savantul şi inginerul moscovit dr. Alexander Golod, a început să construiască mari structuri piramidale în Rusia şi în Ucraina. Dr. Efimovich Alexander Golod este o persoană foarte respectată în Rusia, fiind directorul general al NPO Gidrometpribor din Moscova. Până în anul 2001, dr. Golod a construit nu mai puţin de 17 piramide în opt locuri diferite din Rusia şi din Ucraina, iar până în 2010 numărul acestora ajunsese la 150. Materialul utilizat a fost în principal fibra de sticlă.

Cea mai mare piramidă construită de Golod a fost realizată în Rusia, are o înălţime de 44 de metri (cam cât un bloc cu 10 etaje) şi cântăreşte peste 55 de tone. Construcţia ei a durat cinci ani, iar piramida a costat mai mult de un milion de dolari! Ea a fost definitivată în 1999 şi au fost folosite numai materiale ne-conductive, neincluzând niciun element metalic. Golod a descoperit că folosirea oricărui element metalic în cadrul structurii piramidei reduce în mod semnificativ misterioasele câmpuri energetice pe care piramida le poate genera. Acesta este un element important, de care trebuie să ţină cont toţi cei care, eventual, doresc să reproducă experimentele sale. Toate piramidele pe care le-a construit inginerul rus respectă o anumită proporţie, şi anume faimosul „raport de aur”. Este semnificativ că acest raport (care are valoarea de 1,618033…) apare permanent în natură, de exemplu în toate tiparele de creştere ale organismelor vii. Modul în care a integrat Golod această proporţie face ca piramidele construite de el să fie mai ascuţite decât cele din Egipt, unghiul de la bază al piramidelor ruseşti fiind de aproximativ 700, iar raportul dintre înălţime şi latura bazei să fie de aproximativ două ori mai mare.

Este de subliniat că toate aceste studii şi cercetări au fost realizate de către savanţi de renume din Rusia şi din Ucraina, care au documentat într-o manieră ştiinţifică procesele şi fenomenele care au loc în interiorul piramidelor. Printre aceşti oameni de ştiinţă se numără profesorii Klimenko și Nosik de la Institutul de Virusologie Ivanovskii al Academiei Ruse de Științe, dr. N.B. Egorova de la Academia Rusă de Ştiinte Medicale Mechnikov, profesorul A.G. Antonov de la Institutul rus de Pediatrie, Obstetrică și Ginecologie, dr. Yuri Bogdanov de la Institutul Ştiințific și Tehnologic din Kharkiv – Ucraina, cercetători de la Institutul de Fizică al Academiei de Științe din Ucraina sau cercetători de la Universitatea Chernovitsky, tot din Ucraina. Cercetările au vizat studii de medicină, ecologie, agricultură, fizică, precum şi din multe alte domenii.

În anul 2001, Asociaţia de Cercetare a Piramidelor de la Gizeh, coordonată de doctorul John DeSalvo, a publicat pe site-ul său, pentru prima dată în occident, rezultatele extraordinare ale acestor studii ruseşti referitoare la piramide. Foarte pe scurt, s-a constatat că piramidele armonizează extraordinar de eficient toate procesele din mediul ambiant, reduc agresivitatea oamenilor, elimină stresul, îmbunătăţesc vizibil puterea sistemului imunitar sau au efecte intense şi remanente de încărcare cu energii binefăcătoare asupra oricărui tip de materiale (alimente, apă, medicamente, piatră, metale, produse radioactive etc.).

Dr. Alexander Golod a petrecut peste 20 ani în construirea şi cercetarea piramidelor. Pentru o perioadă Golod a lucrat în parteneriat cu o companie canadiană numită „Piramida vieții”, care a fost fondată de inginerul și inventatorul Edward Gorouvein. În ultimii treizeci de ani, colaborarea dintre savanţii ruşi şi compania canadiană a condus la construirea pe baza principiului secţiunii de aur a peste 150 de piramide în întreaga lume.

Vă invităm să urmăriţi în continuare o succintă prezentare video postată pe site-ul www.pyramidoflife.com a aplicaţiilor bazate pe noile descoperiri ale efectelor constatate în piramide.

Ce se ştia despre efectul de piramidă

Înainte de a detalia noile descoperiri ale fenomenelor ce au loc în piramide, să amintim că încă de la începutul secolului trecut fuseseră deja observate şi destul de popularizate câteva efecte foarte interesante ale piramidelor. Prin anul 1930, radiestezistul francez Antoine Bovis a constatat faptul că structurile biologice se conservă mult mai bine în piramide, în special în punctul focar al acestora (raportat pe axul vertical al piramidei, la o treime de bază). Bovis a observat că orice structură biologică menţinută chiar perioade îndelungate în piramidă nu se descompune, ci doar se deshidratează. El a fost frapat că mostrele identice care fuseseră plasate în afara piramidei au putrezit rapid. Experimentul a fost refăcut şi confirmat în anii ’50 de dr. Karel Drbal, un inginer de telecomunicaţii din Praga. Acest inginer a demonstrat că forma piramidei influențează procesele fizice care au loc în interiorul său, fiind vorba de o formă de energie pe care el a numit-o „necunoscută” (ulterior această energie a fost denumită „energie de formă”).

Dr. Drbal a mai descoperit că lamele de ras plasate în piramidă, dacă sunt orientate exact pe direcţia Nord-Sud, se re-ascut singure, în câteva ore. În anul 1959 el a primit chiar un brevet de invenţie pentru un dispozitiv care ascuţea pe baza acestui principiu lamele de ras. Drbal şi-a denumit dispozitivul „Keops Pyramid Razor Blade Sharpener”. Totul funcţiona atât de bine încât, la scurt timp după aceea, o fabrică a început să producă piramide de carton în miniatură, iar din anul 1973, micile piramide au fost confecţionate din polistiren.

Noile rezultate experimentale

Revenind acum la noile cercetări care au avut loc în ultimele decenii în Rusia, este de remarcat că oamenii de ştiinţă ruşi au efectuat peste 1.000 de experimente care s-au dovedit a fi de-a dreptul extraordinare. O consemnare oficială a acestora găsim într-un comunicat de presă emis de Giza Research Association. 

Pentru un om neavizat, unele dintre aceste experimente pur şi simplu sfidează logica. În unul dintre ele, de exemplu, s-a constatat că iarna, pe o vreme geroasă, în interiorul piramidei apa nu îngheţa, deşi nu era prezentă nicio sursă de încălzire. Cercetătorii au plasat mai întâi apă distilată în vase de plastic. Apa nu s-a congelat, păstrându-şi fluiditatea chiar şi la -38°C! Acelaşi fenomen a avut loc în cazul apei minerale depozitată în sticle de plastic. Faptul uimitor însă este acela că atunci când sticlele au fost puţin agitate, apa a început imediat să se cristalizeze şi în scurt timp apa s-a transformat în gheaţă!

În videoclipul următor îl putem urmări pe dr. Alexander Golod în una dintre piramidele construite după principiul secţiunii de aur. Temperatura este foarte scăzută (se văd aburii provocaţi de respiraţia sa) şi el ţine în mână o sticlă de plastic în care apa rămâne încă în stare lichidă, fără să îngheţe. La un moment dat Golod loveşte sticla cu mâna, ca şi cum i-ar aplica o lovitură de Karate, şi apoi brusc, cam în opt secunde – se poate vedea clar aceasta – apa îngheaţă! Concluzia: câmpul energetic al acelei piramide efectiv împiedică apa să îngheţe atâta timp cât echilibrul nu este cumva perturbat!

O altă prezentare a fenomenului poate fi urmărită aici.

Să vedem în continuare şi alte rezultate extraordinare ce au fost constatate.
În vârful piramidelor a fost detectată o puternică activitate electrică. Ca o aplicaţie, se poate pune un transformator în vârful piramidei şi în felul acesta să se alimenteze cu curent electric întreaga construcţie piramidală. În videoclipul următor este prezentat un asemenea experiment:

Să menţionăm că astfel de teste a făcut şi un fost profesor universitar român, Constantin Bursuc. După cum precizează site-ul ghidelectric.ro, din calculele profesorului Bursuc, rezultă că pentru a alimenta cu energie electrică gratuită o locuinţă cu patru camere, o baie şi o bucătărie, ar fi nevoie de o piramidă cam de 15 metri înălţime.

În Rusia, lângă o sondă de petrol a fost instalată o piramidă. După câteva zile s-a constatat  că vâscozitatea petrolului a scăzut cu 30%, mărindu-se astfel  capacitatea de extracţie a ţiţeiului. S-a observat că şi compoziția uleiului a fost modificată. Mai multe asemenea constatări şi experimente au fost efectuate de Academia Gubkin de Petrol și Gaze din Moscova.

Rezultate extraordinare au fost obţinute şi în domeniul agriculturii. Este vorba despre îmbunătățiri impresionante a recoltelor rezultate din simpla depozitare a semințelor iniţiale într-o piramidă, pentru un timp cuprins între una şi cinci zile. Astfel, mai mult de douăzeci de culturi au fost semănate pe o suprafaţă de zeci de mii de hectare de teren. În fiecare caz randamentul culturilor a crescut cu 30% până la 100%! În plus, culturile au fost mult mai rezistente la secetă, mai sănătoase, și au prezentat un nivel de toxicitate mult mai scăzut. În mod uimitor, rezultate similare au fost apoi obținute doar prin simpla delimitare a culturilor respective cu roci care fuseseră ţinute o anumită perioadă de timp într-o piramidă.

În anul 1997 inele de granit şi cristal care fuseseră supuse în prealabil efectului de piramidă, au fost răspândite în toată regiunea Moscovei. Timp de doi ani, până în  anul 1999, s-au făcut aproximativ 40 de inele de acest tip, fiecare având între 50 şi 300 de roci, cu greutatea de la 20 până la 200 kg. Se estimează că şansele de apariţie a unei epidemii în regiunea Moscovei  sunt minime tocmai datorită protecţiei conferite de aceste inele. 

Într-un alt experiment, efectuat în districtul moscovit Ramenskoe, s-a verificat că o piramidă cu o înălţime de numai 12 metri a permis creşterea recoltelor de grâu din zonele înconjurătoare cu 400%.

Un alt experiment a fost realizat în regiunea Arhanghelsk din Rusia, unde apa era contaminată cu stronţiu şi cu alte metale grele. Administraţia municipală a fost de acord cu construirea unor piramide în zonă, iar în scurt timp s-a constatat că apa a redevenit pură şi şi-a păstrat după aceea puritatea. Acelaşi fenomen s-a petrecut în oraşul Krasnogorskoe de lângă Moscova, unde o singură piramidă a purificat complet apa de sărurile nocive pe care le conţinea. În toate aceste cazuri s-a observat că efectele sunt cu atât mai puternice cu cât piramida este mai mare în dimensiune.

Citiți continuarea acestui articol


Citiți și:

Coloana infinitului din Tîrgu-Jiu emite energii

Misterioasele piramide subacvatice de cristal

Apa care curge prin forme spiralate devine apă vie


yogaesoteric
23 februarie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More