Noua injecție anti-covid de la Moderna este fabricată de o companie care are legături cu serviciile de informații americane

La mijlocul lunii august, Marea Britanie a devenit prima țară care a aprobat versiunea într-o nouă formulă a vaccinului anti-covid de la Moderna. Spikevax bivalent, despre care se susține că vizează „două tulpini ale virusului”, a fost aprobat de către Agenția de reglementare a medicamentelor și a produselor de sănătate din Marea Britanie (MHRA), cu sprijinul Comisiei pentru medicamente de uz uman a guvernului britanic.

Spikevax bivalent combină injecția anti-covid aprobată anterior cu un „vaccin candidat” care vizează varianta Omicron BA.1. Acest vaccin candidat nu a fost niciodată aprobat anterior și nu a făcut obiectul unui studiu independent. MHRA a aprobat vaccinul pe baza unui singur studiu clinic incomplet efectuat pe oameni, compus din aproximativ 800 de participanți, care este în prezent efectuat de Moderna. Studiul nu a fost încă publicat într-o revistă medicală și nici nu a fost supus unei evaluări de către experți. Nicio agenție de reglementare, inclusiv MHRA, nu a exprimat îngrijorare cu privire la istoricul Moderna de implicare în activități suspecte, și probabil ilegale, în cadrul testelor anterioare ale produselor, inclusiv pentru „vaccinul” inițial anti-covid.

Spre deosebire de injecția inițială anti-covid a Moderna, materialul genetic, sau ARN mesager (mARN), pentru acest nou „vaccin”, inclusiv materialul genetic nou formulat, menit să protejeze împotriva variantei Omicron, nu este fabricat de către Moderna, ci de o companie relativ nouă – National Resilience – care nu a primit aproape nicio atenție din partea mass-media, în ciuda legăturilor sale evidente cu serviciile de informații americane.

Următorul material reprezintă extrase din articolul scris de Whitney Webb intitulat „RNA for Moderna’s Omicron Booster Manufacturedby CIA-Linked Company” („mARN-ul pentru doza de rapel adaptată la varianta Omicron a injecției anti-covid de la Moderna este produs de o companie care are legături cu CIA”). Puteți găsi acest articol și multe altele pe site-ul web al Unlimited Hangout AICI.

Reinventarea producției de materiale biologice

National Resilience, fondată în noiembrie 2020, intenționează să „reinventeze producția de materiale biologice” și să „democratizeze accesul la medicamente”, precum terapii genice, vaccinuri experimentale și alte „medicamente ale viitorului”.

În urmărirea acestor obiective, compania a anunțat că „va investi activ în dezvoltarea de noi tehnologii performante pentru a fabrica medicamente complexe care definesc viitorul terapiei, inclusiv terapii celulare și genice, vectori virali, vaccinuri și proteine”. A fost fondată cu intenția declarată de „a construi un sistem mai bun de fabricare a medicamentelor complexe, pentru a lupta împotriva bolilor mortale”, ca o modalitate de a îmbunătăți pregătirea pentru pandemii în perioada post-covid.

„Echipa de la The Resilience:

Resilience găzduiește experți recunoscuți în toate domeniile la care v-ați putea aștepta – cum ar fi producția biofarmaceutică, cercetarea și dezvoltarea de medicamente și știința politicilor și a reglementărilor – dar și în altele la care nu v-ați aștepta – cum ar fi stimularea creșterii și finanțarea de risc, inteligența artificială, învățarea automată și dezvoltarea de software, securitatea cibernetică și cloud computing. Această diversitate bogată de experiență este un catalizator central care ne permite să ne îndeplinim ambiția noastră îndrăzneață de a revoluționa modul în care sunt fabricate medicamentele.

În aprilie 2021, National Resilience a achiziționat OlogyBioservices Inc., care primise un contract în valoare de 37 de milioane de dolari din partea armatei americane în luna noiembrie a anului precedent, pentru a dezvolta un tratament avansat cu anticorpi monoclonali anti-covid-19. Această achiziție a asigurat, de asemenea, ca National Resilience sa dispună de primul său laborator de nivel de biosecuritate 3 (BSL-3) și de capacitatea de a fabrica terapii celulare și genetice, vaccinuri cu virusuri vii, pe bază de vectori, precum și cu virusuri oncolitice.

Resilience: „Pregătește-te pentru viitorul terapiei celulare și genice”

În ciuda faptului că se află în primele etape de dezvoltare a capacităților sale „revoluționare” de producție, National Resilience a încheiat un parteneriat cu guvernul Canadei în luna iulie a anului trecut. Conform acestui acord, guvernul canadian intenționează să investească 199,2 milioane CAD (aproximativ 154,9 milioane USD) în filiala din Ontario a National Resilience, Resilience Biotechnologies Inc. Ministrul canadian al Inovării, Științei și Industriei, François-Philippe Champagne, a afirmat la acea vreme că investiția va „consolida pregătirea pentru viitoarele pandemii” și va contribui la „dezvoltarea ecosistemului canadian de științe ale vieții ca motor al redresării noastre economice”.

Într-un interviu acordat cotidianului The San Francisco Business Times, directorul general al Resilience, Rahul Singhvi, a declarat că Resilience caută să își umple fabricile sale masive de producție cu „tehnologii și oameni care pot stabili și aplica noi standarde pentru fabricarea terapiilor celulare și a terapiilor genice, precum și a tratamentelor pe bază de ARN”. Înainte de Resilience, Singhvi a fost CEO al NovaVax și partener operațional la Flagship Pioneering, care a jucat un rol important în crearea și ascensiunea companiei Moderna.

Directorul general al Resilience, Rahul Singhvi

Singhvi a mai insistat asupra faptului că National Resilience „nu este o companie de produse terapeutice, nu este un contractor și nu este nici o companie de instrumente”, iar în schimb urmărește „să stimuleze producția folosind noile modalități terapeutice”, cum ar fi tratamentele pe bază de ARN, care s-au normalizat în era covid-19. În timp ce firmele care se ocupă de contracte „sunt ca niște bucătării, cu oale și tigăi pregătite pentru orice rețetă”, „ceea ce urmărim noi să facem este să reparăm rețetele”, a explicat Singhvi. Un membru al consiliului de administrație al Resilience, fost comisar al FDA și membru al consiliului de administrație al Pfizer, Scott Gottlieb, a descris compania ca fiind cea care încearcă să acționeze ca un echivalent al Amazon Web Services pentru industria de biotehnologie.

În esență, Resilience se prezintă ca oferind soluții care vor permite ca medicamentele „futuriste”, inclusiv vaccinurile cu mARN, să fie produse mai rapid și mai eficient, cu scopul aparent de a monopoliza anumite părți ale procesului de producție a materialelor biologice. De asemenea, se pare că este pregătită să devină producătorul preferat pentru vaccinurile cu mARN și pentru terapiile experimentale, în cazul unei viitoare pandemii.

Având în vedere că trăim acum într-o lume în care deciziile guvernamentale de reglementare privind aprobarea medicamentelor sunt din ce în ce mai mult influențate de comunicatele de presă ale corporațiilor și în care procedurile normale de reglementare au fost abandonate, este posibil să existe o examinare redusă a materialului genetic pe care Resilience îl produce pentru „medicamentele de mâine”. Acest aspect pare să fie deja valabil pentru „vaccinul” anti-covid recent retehnologizat al Moderna, deoarece nu a existat nicio examinare independentă a noii secvențe genetice de mARN utilizate în vaccinul candidat specific Omicron sau a efectelor sale asupra organismului uman pe termen scurt, mediu sau lung.

Echipa de la The Resilience

Robert Nelsen, Președinte, Fondator al Resilience și ARCH

Resilience a fost co-fondată de Robert Nelsen, capitalist de risc în domeniul biotehnologiei, care este în prezent președintele consiliului de administrație. El a fost unul dintre primii investitori în Illumina, un gigant californian din domeniul hardware și software de secvențiere genetică, despre care se crede că domină în prezent domeniul genomicii.

După cum s-a menționat într-o investigație anterioară din cadrul Unlimited Hangout, Illumina este strâns legată de echivalentul DARPA al Wellcome Trust, cunoscut sub numele de Wellcome Leap, care este, de asemenea, axat pe medicamente „futuriste și transumaniste”.

Nelsen este, de asemenea, co-fondator și director general al ARCH. ARCH a finanțat anterior Nanosys, compania controversatului om de știință Charles Lieber. Lieber, de la Universitatea Harvard, este al doilea cercetător care a fost judecat pentru acuzații de ascundere a legăturilor sale cu China din 2018, când Departamentul de Justiție al SUA a lansat Inițiativa China pentru a elimina amenințările la adresa securității naționale.

Cu toate acestea, deși lui Nelsen i s-a atribuit o mare parte din meritele pentru crearea Resilience, el a dezvăluit într-un interviu că ideea companiei a venit de fapt de la altcineva – Luciana Borio.

Luciana L. Borio, Council on Foreign Relations (CFR: Consiliul pentru Relații Externe)

În luna iulie a anului trecut, Nelsen a dezvăluit că în timp ce vorbea cu Borio despre „activitatea sa în domeniul pregătirii pentru pandemii în cadrul NSC [Consiliul Național de Securitate]”, aceasta „a contribuit la lansarea companiei Resilience, un start-up de 800 de milioane de dolari pentru producția de materiale biologice”. La momentul conversației lor, Borio era vicepreședinte al In-Q-tel, divizia de capital de risc a Agenției Centrale de Informații (CIA).

În prezent, Borio este membru de rang înalt pentru sănătate globală la Council on Foreign Relations (CFR), consultant la Goldman Sachs, membru al alianței pentru vaccinuri CEPI, finanțată de Bill Gates, și partener la ARCH Venture Partners, firma de capital de risc a lui Nelsen, care finanțează Resilience.

În perioada în care a purtat conversația cu Nelsen, care a dus la crearea Resilience, Borio era coautor al unui document de politică pentru Centrul Johns Hopkins pentru Securitate Sanitară, care recomanda corelarea statutului de vaccinare anti-covid cu programele de bonuri alimentare și asistență pentru chirie, ca o posibilă modalitate de a constrânge anumite populații să-și facă „vaccinul” experimental.

Directorul general al In-Q-Tel, Chris Darby, face parte din consiliul de administrație al Resilience. De asemenea, face parte din consiliul de administrație al CIA Officers Memorial Foundation și este membru al National Security Commission on Artificial Intelligence (NSCAI, Comisia pentru securitate națională în privința inteligenței artificiale).

Drew Oetting, co-fondator și președinte, 8VC co-fondator Affinity

Drew Oetting, un alt membru al consiliului de administrație al Resilience, lucrează pentru Cerberus Capital Management, firma condusă de Steve Feinberg, care a condus anterior Consiliul consultativ al președintelui pentru informații în timpul administrației Trump.

Cerberus este, în special, compania-mamă a Dyn Corp, un controversat contractant de securitate națională din SUA legat de numeroase scandaluri, inclusiv scandaluri legate de traficul sexual în zonele de conflict. Oetting face parte, de asemenea, din ONG-ul Thorn, legat de CIA și aparent axat pe combaterea traficului de copii, care a făcut obiectul unei investigații anterioare a Unlimited Hangout

Oetting este, de asemenea, co-fondator al 8VC, o firmă de capital de risc care este unul dintre principalii investitori în Resilience. Celălalt cofondator al 8VC este Joe Lonsdale, iar Oetting și-a început cariera ca șef de personal al lui Lonsdale. Lonsdale este cofondator, alături de Peter Thiel și Alex Karp, al Palantir, o companie de fațadă a CIA și contractor de informații care este succesorul controversatului program de supraveghere în masă și de extragere a datelor Total Information Awareness (TIA) al DARPA. În plus, Oetting a lucrat anterior pentru fondul de investiții al lui Bill Gates.

Joseph Robert Kerrey, Allen & Co, fost senator al Statelor Unite ale Americii

De asemenea, merită remarcată prezența în consiliul de administrație al Resilience a lui Joseph Robert Kerrey, fost senator american de Nebraska și fost membru al Comisiei 9/11, care a fost implicată într-un conflict de interese. Kerrey este în prezent director general al Allen & Co, o firmă bancară de investiții din New York care găzduiește din 1983 o „tabără de vară anuală pentru miliardari”.

Allen & Co. este de mult timp un jucător important în rețelele în care se intersectează crima organizată cu serviciile de informații și este menționată în mod repetat în cartea lui Whitney Webb, One Nation Under Blackmail (O națiune sub șantaj), care va fi publicată în curând.

Pe lângă aceste persoane legate de serviciile de informații, restul consiliului de administrație al Resilience îl include pe fostul director executiv al Fundației Bill & Melinda Gates, Susan Desmond-Hellmann; fostul comisar al FDA și membru al consiliului de administrație al Pfizer, Scott Gottlieb; doi foști directori la Johnson & Johnson; fostul președinte și director executiv al filialei nord-americane a Teva Pharmaceuticals, George Barrett; profesorul Cal Tech și membru al consiliului de administrație al Alphabet (i. adică Google) și Illumina, Frances Arnold; fostul director executiv la Genentech și Merck, Patrick Yang; și directorul executiv al Resilience, Rahul Singhvi.

Ați permite ca un „vaccin ” netestat, fabricat sub conducerea persoanelor de mai sus, să vă fie injectat?

Citiți și:
Noi dezvăluiri din documentele pe care Pfizer le voia secretizate 75 de ani: Conflicte de interese crase în studiile clinice derulate pentru vaccinul covid
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII

 

yogaesoteric
19 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More