Noul campion mondial la Microsoft Word este un elev român

Tiberiu Danciu, elev al Colegiului Național „Grigore Moisil” din București, a devenit campion absolut la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist.


 


Tânărul român în vârstă de 18 ani a câștigat medalia de aur a competiției care a fost organizat de Microsoft în Anaheim, California. La ediția din acest an, a 15-a din istorie, au participat peste 560.000 de concurenți, în finală calificându-se 157 de tineri din 49 de țări.

Tiberiu Danciu a stat doar 20 de minute în sala de competiții, reușind să identifice cele mai multe „capcane” din subiectele date de reprezentații Microsoft, scrie Digi24.

Elevul român deține două certificări internaționale MS Office și obținuse și la selecția națională, de la București, scorul perfect, 1000 de puncte, în doar 11 minute și 36 de secunde.

Certificarea MOS i-a adus lui Tiberiu Danciu un premiu în valoare de 7.000 dolari și un Xbox One din partea Microsoft.

„Performanța mea în utilizarea aplicațiilor Word și Excel sunt doar o pârghie pentru alegerea universității. Oscilez între a studia inteligența artificială la Universitatea Nottingham din Regatul Unit sau la MIT, după care intenționez să mă întorc în țară, pentru a-mi valorifica competențele profesionale. Încerc permanent să-mi depășesc limitele. Credeți în voi înșivă și haideți să ne facem țara mândră de noi!”, a spus Tiberiu potrivit greatnews.ro.

Citiți și: 
Uimitori români contemporani, înzestrați cu o excepțională creativitate, inventivitate și sclipiri de geniu

Românca genială căreia francezii Curie i-au furat Premiul Nobel 
 

yogaesoteric

2 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More