Noul Dumnezeu

Patrick Andre De Hillerin observă că „Vaccinul e noul Dumnezeu, Vaccinul ne salvează, Vaccinul e calea, adevărul și viața”.

Încă înainte de a fi fost finalizat se spunea că va fi remediul miraculos care va salva omenirea.

Când Big Pharma a început producția în masă și au fost semnate contractele cu guvernele (pe multe miliarde de euro), a devenit limpede pentru toată lumea noul trend: nimeni nu mai căuta tratament pentru covid-19, toți își puneau speranțele în vaccin.

După democratizarea vaccinării (atunci când a devenit limpede că din cauza prostiei guvernanților, oamenii nu mai au încredere în vaccinare), am intrat într-o nouă etapă. Cea fundamentalistă. Și ca în orice nouă religie, dușmanul a fost repede identificat și marcat, „apostolii” vaccinării începând hăituirea lui. Dușmanul a devenit nevaccinatul. Și nu există scuze: dacă nu te-ai vaccinat, atunci este limpede că ești prost, ne-educat, că dorești moartea omenirii, prelungirea stării de alertă și perpetuarea restricțiilor.

Toate bune și frumoase, numai că „autoritățile” uită să ne spună un aspect esențial: că vaccinurile anti-covid nu sunt încă aprobate și că sunt în procedura de folosire de urgență peste tot în lume. De aceea, niciun producător nu își asumă răspunderea pentru efectele lor secundare. Și de aceea te vaccinezi pe propria răspundere. Mai mult, niciun vaccin nu este, de fapt, „anticovid”, pentru că toți cei care s-au vaccinat riscă în continuare să se infecteze și să îi infecteze pe alții. Vaccinul nu le garantează vaccinaților că nu se vor mai îmbolnăvi. Le poate da, eventual, speranța că nu vor face o formă gravă.

Pentru că nu au fost aprobate de procedura standard, nicio „autoritate” nu va putea impune vaccinarea obligatorie. Cel puțin, nu în mod direct, ci doar așa mișelește, asigurând mai multe beneficii și drepturi celor vaccinați.

Eu nu m-am vaccinat și deocamdată nici nu am de gând să o fac. Oricum nu poate preveni îmbolnăvirea și transmiterea virusului către alții. Prefer să mă testez periodic. Săptămânal. Chiar dacă nu e gratis și trebuie să scot bani din buzunar. Pentru a mă vaccina, nu e nevoie să mă convingă nimeni. Cu atât mai puțin Cîțu sau Iohannis. Când voi fi pe deplin convins că vaccinul îmi poate fi folositor, o voi face și fără propaganda „autorităților”.

Toți cei care cred că vaccinul este o soluție sunt liberi să meargă să se vaccineze. Fiecare poate să acționeze așa cum simte. Oamenii care nu vor să se vaccineze este însă necesar să fie respectați și ei la fel de mult.

Printreranduri.net

Citiți și:
12 motive pentru care nu mă vaccinez
Cultul Covid (I)

 

yogaesoteric
30 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More