Nu v-aţi convins încă de prietenia lui Adrian Năstase cu Satana?

Gura păcătosului adevăr grăieşte!


Adrian  Năstase a afirmat recent, în raportul prezentat PSD-ului despre pierderea alegerilor, că : “Este greu să vezi cum unii colegi se eliberează de Satana acuzându-te pe tine”. (9 februarie 2005)


Ce să înţelegem de aici? Că pentru unii din colegii săi Adrian Năstase este un substitut al lui Satana? Că politicienii de care vorbeşte sunt bântuiţi de Satana, de au nevoie să se elibereze de el?!


O astfel de afirmaţie nu ar fi deloc deplasată în contextul a ceea ce scriam în perioada alegerilor, în articolul “Este Năstase Satanist?”. Semnătura lui Adrian Năstase, fie că el vrea, fie că nu, conţine o cruce inversată. Oricâte interpretări s-ar face, semnătura este totuşi cartea de vizită a unei fiinţe şi o reprezintă. Este evident sub influenţa căror forţe se află ex-premierul. Asta ar explica şi plăcerea sa perversă de a omorî animale.


Ca să nu mai vorbim de faptul că pentru toţi oamenii inteligenţi este un lucru bine cunoscut şi larg acceptat că Adrian Năstase are un anume grad în francmasonerie (nu degeaba Ovidiu Chirovici i-a fost consilier atâta vreme…). Iar francmasoneria este o organizaţie satanică, oricum ai da-o.


Aşa că fără să îşi dea seama ce mare adevăr spune, domnului Năstase i-a ieşit un porumbel pe gură, că destul a umblat cu cioara vopsită! Este semnificativă şi fâstâceala lui Năstase din emisiunea de la Realitatea TV (10 februarie), când Stelian Tănase l-a întrebat direct, de două ori, ce vrea să zică cu asta. Năstase a roşit ca un şcolar, s-a fâstâcit şi a dat-o cotită vorbind despre cu totul altceva…


Remarcabilă este similitudinea acestei expresii cu ceea ce se afirmă şi se reafirmă în ritualul Botezului creştin. “Te lepezi de Satana?” întreabă preotul. “Mă lepăd de Satana!” răspunde naşul copilului, în numele lui. Întrebarea şi răspunsul se repetă de trei ori.


Prin urmare, să fie foarte clar: a te lepăda, a te elibera de Satana este ceva POZITIV, este fundamentul creştinismului!


De ce îl întristează pe Adrian Năstase faptul că unii colegii se leapădă de Satana este evident. Nenumăratele ipostaze consacrate ca semnale masonice în care este deseori surprins în fotografiile-semnal din presă dovedesc din plin apartenţa lui la francmasonerie*.


* În fotografiile din acest articol, Adrian Năstase este surprins în celebrele ipostaze-semnal masonice: mâna la cravată (sau la gât), respectiv mâna la ochelari, combinată cu privirea peste ochelari. Primul semnal este un „strigăt după ajutor” şi într-adevăr poza a fost publicată între cele două tururi ale alegerilor, în confruntarea cu Traian Băsescu pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, atunci când Năstase pierdea deja teren. Al doilea semnal este o ipostază clasică de declarare a apartenenţei la francmasonerie.


(un articol de I. M.)


Vă recomandăm să recitiţi articolele:


Năstase este satanist?


SENZAŢIONAL: Gregorian Bivolaru a dezvăluit PUBLIC semnalele şi ordinele francmasonice SECRETE transmise prin presă


16 februarie 2005
yogaesoteric.net


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More