Numărul 322 din Parlamentul României dezvăluie natura satanică a forţelor oculte care controlează politica românească

 
de Nicu Gold
 

În data de 19 aprilie 2007, 322 de parlamentari români au votat pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, iar 108 de parlamentari au votat împotrivă. Au aceste numere o semnificaţie aparte? Numărul susţinătorilor lui Băsescu, 108 este un număr cunoscut în ocultism şi numerologie ca fiind eminamente benefic. În schimb, 322, numărul parlamentarilor care au votat suspendarea, este numărul care apare pe simbolul lojei masonice Skull and Bones (Cap de mort), lojă cunoscută ca având unele dintre cele mai sinistre ritualuri, în mediul satanic al francmasoneriei mondiale. Semnificaţiile opuse ale celor două numere sunt atât de izbitoare, încât cu siguranţă nu putem vorbi aici de hazard sau întâmplare. Ce trebuie să înţelegem de aici?

 
Jake Kotze, un cercetător modern, a dezvoltat recent o nouă filozofie practică, sincromisticismul, cu scopul de a descoperi semnificaţiile reale ale evenimentelor sociale. Multe curente filozofice şi religii afirmă că nimic nu este întâmplător. Pentru cel care crede în Dumnezeu şi în supremaţia puterii şi voinţei sale nu există întâmplare. Totul este necesitate, iar anumite coincidenţe profund semnificative reflectă omniprezenţa lui Dumnezeu.
 
„Sincromisticismul” este „arta de a găsi coincidenţe semnificative sau sincronicităţi de natură mistică şi ocultă în evenimentele profane”. Jake Kotze promovează filozofia sincromisticismului cu câteva exemple concrete pe site-ul http://thebravenewworldorder.blogspot.com/ şi prin intermediul câtorva filme pe Youtube ce studiază coincidenţe şi sincronicităţi referitoare la dezastrul de la World Trade Center aşa cum sunt ele reflectate în conştiinţa publică prin filme şi mass media (http://www.youtube.com/profile?user=Seallion).
 
Acest curent filozofic recent combină sincronicitatea, modelul holografic al lumii şi ocultismul, cu anumite informaţii cenzurate despre conspiraţiile care acţionează din umbră la nivel planetar şi despre civilizaţiile extraterestre. În conformitate cu aceste teorii şi analizând modul în care evenimentul a fost reflectat public, Kotze trage o concluzie cutremurătoare despre „atentatele” din SUA din 11 septembrie: a fost un mega ritual ocult în legătură cu piramidele egiptene şi cu energiile cosmice asociate. Autorul filmelor vine cu o mulţime de argumente şi exemple, relatând şi o serie de coincidenţe semnificative care scot în evidenţă incidenţa unor forţe malefice şi interesele unor organizaţii oculte (în legătură cu secta malefică a Francmasoneriei mondiale).
 
Revenind la votul din Parlamentul României, exact 322 de parlamentari au votat pentru suspendarea preşedintelui ţării, deşi Curtea Constituţională a decis că acesta nu a încălcat Constituţia, deci nu există motive pentru suspendare. Într-o dubioasă unitate, partide politice în aparenţă oponente se coalizează în Parlament şi reuşesc să facă încă un pas înainte către o sinistră lovitură de stat. Ulterior, Traian Băsescu a declarat: „N-ar trebui să comentez decizia Parlamentului, parlamentarii care au votat nu sunt nimic altceva decât parte a acelui tot de 322. Va deveni un număr rău pentru România, 322.”
 
Este o coincidenţă că acest număr rău pentru România, 322, numărul de parlamentari aserviţi unor interese contrare României, este tocmai numărul simbolic care apare pe emblema sectei masono-satanice Skull and Bones, numită şi „The Brotherhood of Death” (Frăţia Morţii)!?!
 
Nu afirmăm neapărat că cineva anume dintre oficiali a manipulat intenţionat votul din Parlament până acolo încât să iasă fix acest număr. Ar fi fost de ajuns şi mai puţine voturi pentru a-l suspenda pe preşedintele Băsescu, iar probabilitatea să iasă tocmai acest număr este relativ mică. Dar, chiar dacă nu ne imaginăm o ajustare ostentantivă şi intenţionată a rezultatului votului, nu putem crede că acest rezultat este întâmplător! Cu siguranţă anumite forţe oculte au acţionat din plin în cadrul acestui vot, iar rezultatul nu face decât să reveleze fără dubiu care sunt aceste forţe şi natura lor satanică.
 
Faptul că există mai multe interese masonice care s-au coalizat pentru demiterea şefului statului Român a mai fost arătat în presă. Tot Băsescu este cel care şi-a aruncat adversarii politici în confuzie, bâlbe şi gafe, prin revelarea în presă a vizitei liderului masonic rus Kondyakov în România, cu scurt timp înaintea suspendării. Prin urmare, nici masoneria rusă nu e străină de aceste evenimente, dar foarte probabil nici masoneria americană (http://misa-yoga.blogspot.com/2007/05/andrei-badin-masoneria-suspendarea-lui.html).
 
 
Citiţi şi:
ORDINUL «SKULL & BONES» («Cap de mort») 
Francmasoneria sfidează România
 

yogaesoteric
14 mai 2007

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More