Numărul cazurilor corona este fals și măștile de protecție sunt un pericol pentru sănătate

Mii de medici din prima linie se află într-un conflict de conștiință. Ei nu pot înțelege numărul cazurilor corona raportate de guverne şi mass-media cu privire la infecții şi decese și nici măsurile de aşa-zisă protecţie care sunt impuse.

Potrivit medicului german Ulrich Krämer, a lipsit orice abordare științifică pentru al doilea val. El subliniază fluctuațiile sezoniere obișnuite ale numărului total de decese în decurs de un an – iar numărul total nu a fost niciodată excepțional de mare pe parcursul crizei corona. Autopsiile efectuate la Hamburg și Zurich au arătat că mulți oameni în vârstă nu au murit din cauza noului coronavirus, ci de embolie pulmonară.
Alții au murit de coronavirus ca urmare a unor boli anterioare, așa cum a afirmat o asistentă medicală tânără dintr-o secție pentru bolnavi de corona din Göppingen, fapt dovedit și de numeroasele autopsii efectuate de patologul Klaus Püschel. Interesant este că Institutul Robert Koch din Germania nu a considerat necesară această diferențiere prin autopsie, ci a alimentat inutil panica despre corona!
Într-un mesaj video numit „Discurs furios”, între timp eliminat de pe YouTube, dr. Ulrich Krämer şi-a exprimat, la sfârșitul lunii mai 2020, frustrarea sa interioară cu privire la ceea ce se petrece: „[…] Pur și simplu nu mai am chef să spun nimic; pentru că nu pot face nimic împotriva acestor creiere politice. Continuă să meargă pe aceeaşi cale, chiar dacă sunt contrazişi de o mulțime de profesori de renume. Între timp există […] zeci de mii de medici ce se ocupă în fiecare zi de pacienți și care nu mai pot înțelege aceste cifre publicate! Da, nimic nu e corect în spate și în față. […] Timp de 5 săptămâni […] niciunul nu a tușit sau i-a curs nasul. […] Aceşti idioţi să mă lase în pace cu r***tul lor, pe care îl răspândesc încontinuu…
Este condamnabil să vorbești despre ceva cu care nu te poți descurca? Mulți oameni se întreabă dacă purtarea unei măşti de protecție peste gură și nas, impusă de politic, este justificată, mai ales că măsura a fost instituită pe baza unui număr incorect de cazuri de covid. La fel ca în cazul medicamentelor, există totuși efecte secundare şi la purtarea așa-numitei „măști de protecție” – cum ar fi faptul că respirația printr-o mască pe o perioadă lungă de timp conduce la auto-intoxicare, deoarece o parte din substanțele pe care trupul le elimină prin respirație sunt inhalate din nou. În același timp, nivelul de oxigen din sânge scade treptat, în timp ce toxinele gazoase rămân tot mai mult în organism. Viteza de gândire scade, diferitele funcţii ale trupului încetinesc la orice nivel, ceea ce poate duce la leșin. Șoferii care poartă măști se pun în pericol pe ei și pe cei din jur.
Nu ar fi necesar să le fie cunoscute aceste conexiuni politicienilor care răspândesc panica despre coronavirus și decid implementarea obligatorie a unor măsuri care fac mai mult rău decât bine?
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More