O adevărată minune dumnezeiască! O haită de lupi a asistat o femeie la naștere

 

O femeie din SUA, Mary Krainik, prinsă într-o capcană de zăpadă, a dat naștere unui copil sănătos cu o greutate de 3.4 kg. Ajutorul a venit din partea unei haite de lupi care parcă a asistat la naștere.

„Ei m-au considerat membru al haitei lor”, – își amintește secretara de 25 de ani din Talkeetny, Alaska. „Dacă nu ar fi fost îngrijirea lor, copilul meu nu ar fi supraviețuit. Lupii ne-au încălzit, au lins bebelușul, unul dintre ei a mușcat cordonul ombilical. M-au ajutat să iau copilul în brațe ca să-l alăptez. Ne-au supravegheat până ce a venit ajutor.”

Mary Krainik era în luna a opta de sarcină atunci când, întorcându-se acasă cu mașina a nimerit într-un viscol teribil. Mașina a ieșit de pe drum și s-a blocat într-un morman de zăpadă. Mary a ieșit din mașină, în speranța că o va lua vreo altă mașină care poate va trece pe acolo. Dar viscolul a devenit și mai puternic. Femeia disperată a decis să meargă pe jos spre oraș. Ea a străbătut cu greu aproximativ 800 de metri, când dintr-o dată a simțit durerile nașterii.

Văzând aproape un loc unde era mai puțină zăpadă, Mary a ajuns cu greu și din cauza durerii și fricii a leșinat.

„Mi-am revenit câteva minute mai târziu”, povestește Mary. – „Capul meu era culcat pe spatele unui lup mare, probabil, căpetenia haitei”.
Alți lupi (erau nouă la număr), au înconjurat femeia într-un cerc strâns, protejând-o de viscol. „Chiar n-am avut timp să mă sperii. 20 minute mai târziu, am născut un copil. O lupoaică a mușcat cu grijă cordonul ombilical și apoi împreună cu prietena sa a lins copilul.” Lupii rămași s-au lipit de Mary, încălzind-o.

Mary a încercat să ia copilul în brațe, dar nu a avut suficientă putere. Aceeași lupoaică care a mușcat cordonul ombilical a împins bebelușul cu botul spre ea. Copilul plângea, ceea ce însemna că era în viață.

„Lupii au fost mereu alături de mine, m-au protejat de viscol ca un perete. Parcă eram un membru al haitei lor care avea nevoie de ajutor. Căpetenia haitei a lins zăpada și lacrimile de pe obrajii mei.”

Cunoscuți ai lui Mary au găsit mașina abandonată și imediat au început căutarea. Văzând o haită de lupi pe deal, ei s-au gândit că s-a petrecut ceva îngrozitor. Au început să tragă cu pistolul. Lupii au fugit. Și atunci oamenii au găsit femeia cu un copil nou-născut, rezemată de un copac.

Lupii nu s-au îndepărtat prea mult, ci priveau de departe cum oamenii transportau femeia pe care o ajutaseră ca și cum ar fi fost de a lor spre mașină.

„Lupii nu mă vor uita”, a spus reporterilor Mary Krainik. „Într-o zi voi veni acolo cu micul meu Bill. Sunt sigură că ei vor veni”.

Dacă nu ar fi fost martorii care au găsit-o pe Mary înconjurată de lupi, nimeni nu ar fi putut să creadă această poveste.

Silvicultorii și vânătorii refuză să comenteze acest caz – niciodată nu au auzit așa ceva. Ei urmăresc să conving femeia să nu se întâlnească cu salvatorii ei carnivori. Dar Mary Krainik a fost atât de impresionată de ajutorul primit încât nu se lasă înduplecată și așteaptă o întâlnire.

Citiți și:

Supraviețuitorul din Siberia. A petrecut 42 de zile în tundra înghețată, printre urși și lupi, după ce s-a rătăcit. Povestea lui Egor Tarasov

Delfinii salvatori


 

yogaesoteric
26 iulie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More