O analiză obiectivă a fenomenului QAnon

 

Pretinzându-se a fi un insider guvernamental de nivel înalt, „Q” a publicat mesaje criptice pe rețeaua 8Chan, expunând problematica „statului profund” în timp ce susține că acesta este pe punctul de a fi răsturnat. Să aruncăm o privire la acest fenomen uluitor.

Pentru unii „Q” este un erou, un patriot, și poate chiar un salvator. Pentru alții, Q este un troll ce conduce fie un plan LARP foarte elaborat (LARP = live-action role-playing game – un joc cu acţiune şi roluri aparent reale), sau o operațiune guvernamentală de tip PSYOP.

În centrul întregului fenomen: sute de mesaje criptice publicate regulat de un utilizator anonim pe 8Chan, care susține ca are „acces la nivel Q”, „cel mai înalt nivel de securitate în toate departamentele”. (Deși nu se știe dacă Q este bărbat, femeie sau un grup de persoane, pronumele pe care îl vom folosi în continuare va fi „el”, pentru ușurința lecturii.)

Prin scurte postări pe forum, alcătuite din cuvinte cheie, coduri, ghicitori, întrebări, imagini și bizare comenzi de calculator, Q susține că transmite „cea mai mare demascare cunoscută în istorie”. La intervale de câteva zile, o nouă piesă (de informație) este adăugată la un gigantic puzzle conspiraționist care, odată înțeles, va dezvălui adevărul despre puterile aflate la conducere. Și nimic mai mult.

Prin postările sale, Q descrie o elită globală ce este malefică, satanică, și înclinată spre pedofilie. În descrierile sale, acest grup elitist se ocupă cu trafic internațional de ființe umane, orchestrează operațiuni de tip steag false pentru a-și pune în aplicare planurile și oficiază ritualuri satanice oculte în spatele ușilor închise. Deține și folosește în totalitate Hollywood-ul, mass-media principală și rețelele sociale pentru a controla eventuale știri deranjante și pentru a cenzura adevărul.

Bazele fenomenului QAnon

În timp ce aspectele descrise mai sus s-ar putea să nu surprindă un obișnuit „cercetător al adevărului”, mesajul lui Q ia o întorsătură uluitoare: Donald Trump duce de fapt un război tăcut împotriva elitei globaliste și pregătește chiar o contra-lovitură de stat majoră pentru a relua controlul guvernării Americii. Conform dezvăluirilor lui Q, investigația condusă de Mueller cu privire la conspirația rusă este doar un paravan. În realitate, el este pe punctul de a pune sub acuzație sute de politicieni și personalități proeminente, inclusiv soții Clinton, frații Podesta și pe Soros. Această operațiune este posibil să provoace multă agitație și chiar proteste.

Adepții lui Q numesc această perioadă „furtuna” – o referire la surprinzătoarea remarcă a lui Trump din 6 octombrie, despre o reuniune a ofițerilor militari ca fiind „calmul dinaintea furtunii”. Când a fost rugat să explice, Trump a răspuns: „Veți vedea”.

Să aruncăm o privire la elementele principale ale fenomenului Q

Postări

Pentru a publica „pastilele” de dezvăluiri, Q folosește 8Chan – un mediu practic nemoderat, populat cu utilizatori ce adoră investigațiile online și sunt obsedați de detalii. De aceea ei se autointitulează „autiști”.

314 „Fiți autiștii care știm că sunteți.
Este vorba despre RUPTURĂ.
Mergeți cu bine, patrioților.
Q”

Elementul „autist” este necesar deoarece Q susține că nu poate să dezvăluie în mod direct informații. Trebuie să folosească coduri și întrebări pentru a „evita programele detectoare ce absorb și analizează informațiile în mod continuu”.

Primul mesaj al lui Q, postat pe 28 octombrie 2017, a făcut o predicție îndrăzneață referitoare la arestarea lui Hillary Clinton, urmată de „revolte masive” și de activarea Gărzii Naționale în toată America, pe data de 30 octombrie.

 

1 „Hillary Clinton va fi arestată între orele 7:45- 8:30 luni dimineața, pe 30 octombrie, 2017. Extrădarea HRC este deja încheiată de ieri, cu câteva țări, în caz că fuge din țară. Pașaportul a fost aprobat pentru marcare din 30 octombrie ora 12:01 a.m.. Așteptați-vă la revolte masive organizate drept sfidare și ca mulți să fugă din SUA. SUA M va conduce operațiunea în timp ce GN va fi activată. Dovadă – verificare: localizați un membru al GN și întrebați dacă este convocat pentru serviciu în 30 octombrie, în majoritatea orașelor mari.”

Evident, 30 octombrie a venit și a trecut, și nimic din toate acestea nu s-a petrecut. Aceasta nu l-a oprit pe Q din a posta sute de mesaje în lunile următoare.

Al doilea mesaj folosește întrebări scurte și cuvinte cheie specifice lui Q, ce expun esența planului.

2 „Mockingbird (Mierla)
HRC reținută, nu arestată (încă).
Unde e Huma? Urmăriți-o pe Huma.
Aceasta nu are nimic de a face cu Rusia (încă).
De ce s-a înconjurat Potus de generali?
Ce sunt serviciile secrete ale armatei?
De ce se evită agențiile cu 3 litere?
Ce caz al Curții Supreme permite folosirea serviciilor secrete militare împotriva (IM v) agențiilor aprobate și stabilite de Congres?
Cine are autoritate supremă asupra departamentelor noastre militare fără condiții de autorizație decât 90+ în condiții de război?
Care este codul militar?
Unde este AW reținut? De ce?
POTUS nu va apărea la TV pentru a se adresa națiunii.
POTUS trebuie să se izoleze pentru a preveni opiniile negative.
POTUS a știut că eliminarea elementelor criminale ca prim pas este esențială pentru a aproba legislație.
Cine are acces la tot ce este secret?
Credeți că HRC, Soros, Obama etc. au mai multă putere decât Trump? Fantezie.
Oricine controlează biroul Prezidențial, controlează acest teritoriu măreț.
Ei nu au crezut nici o secundă (Democrații și Republicanii) că vor pierde controlul. Aceasta nu este o bătălie R contra D.
De ce și-a donat Soros toți banii recent?
De ce și-ar plasa toate fondurile în RC?
Mockingbird 10.30.17
Dumnezeu să binecuvânteze, Patrioți.”

Ca și alte postări ale lui Q, acest mesaj se referă la multe persoane, teorii și concepte. „Mockingbird” este un cuvânt cheie adeseori folosit de Q. Cel mai probabil se referă la proiectul CIA numit Operațiunea Mockingbird:
„Operațiunea Mockingbird a fost un pretins program pe scară largă al CIA, care a început în anii 1950 și care a a urmărit manipularea știrilor din mass-media în scop propagandistic. A finanțat organizații studențești și culturale, precum și anumite reviste, ca organizații de prim plan.” – Wikipedia, Operațiunea Mockingbird

Postarea lui Q susține că Trump este „izolat”, că evită „agențiile cu 3 litere”, că se bazează pe serviciile secrete militare și că în mod intenționat s-a înconjurat cu generali. El mai adaugă că lupta nu este între Democrați și Republicani.

Postarea numărul 133 detaliază concepția lui Q vis-a-vis de elita globală, care, conform celor spuse de el, este greu de digerat.

 

133 „Greu de digerat. Important de a progresa. Cine sunt păpușarii?
Casa Saudită (6+++) – $4 trilioane +
Rothschild (6++) – $2 trilioane +
Soros (6+) – $1 trilion+
Concentrați-vă atenția mai sus (3).
Declarațiile publice de avere – False.
Multe guverne ale lumii hrănesc „Ochiul”.
Gândiți-vă la fonduri de rezervă (alimentator).
Gândiți-vă la război (alimentator).
Gândiți-vă la convenții cu privire la mediu (alimentator).
Triunghiul are (3) laturi.
Ochi al Providenței.
Urmăriți liniile de descendență.
Care este cheia de boltă?
Există Satan? Există „gândirea” lui Satan?
Cine-l venerează pe Satan?
Ce este un cult?
Insula lui Epstein.
Ce este un templu?
Ce se petrece într-un templu?
Venerare?
De ce este templul pe vârful unui munte?
Câte niveluri ar putea exista dedesubt?
Care este semnificația culorilor, designului și a simbolului aflate deasupra cupolei?
De ce sunt acestea relevante?
Cine sunt păpușarii?
Au fost păpușarii pe această insulă?
Când? Cât de des? De ce?
Vladimir Putin: „Noua Ordine Mondială îl venerează pe Satan.”
Q”

Această postare afirmă faptul că „păpușarii” se bazează pe trei „laturi”, ca un triunghi: saudiții, familia Rothschild și Soros. În centrul triunghiului, „ochiul” este alimentat de guverne din întreaga lume folosind fonduri de rezervă, războaie și convenții cu privire la mediu. Apoi Q face aluzii la venerarea lui Satan și Insula Epstein. Mai exact, el menționează bizarul templu de pe Insula Epstein care, crede el, ascunde niveluri subterane.Templul de pe insula privată din Caraibe a lui Jeffrey Epstein, numită Little St. James

Jeffrey Epstein este un miliardar foarte influent care este cunoscut pentru organizarea de petreceri uriașe cu politicieni de grad înalt și celebrități. Înregistrările de zbor arată că Bill Clinton a zburat cu avionul lui Epstein de 26 de ori. În 2008, Epstein a fost condamnat la 13 luni de închisoare pentru că a solicitat o „sclavă sexuală” minoră pentru prostituție.

„Aduse de avioanele private ale miliardarului, denumite Lolita Express de către localnici, numeroase adolescente au fost forțate să ia parte la orgiile pline de depravare care aveau loc la reședința sa din Insulele Virgine (SUA).” – The Telegraph, în articolul Stephen Hawking fotografiat pe „Insula Păcatului” a lui Jeffrey Epstein

Postări ulterioare fac aluzie la importanța „preparării sufletului” și a sclavilor controlați mental de la Hollywood.

923 „Ei au făcut faimoși mulți copii actuali / foști sclavi.
Hollywood-ul e plin de ei.
Modele.
Găsiți vocile cele mai puternice.
Spălați pe creier.
Cine a fost adoptat?
Cine s-a născut în mediul acesta?
Ei au crezut că OILE vor urma STELELE.
Q”

Analiza fiecărei postări ar putea umple o enciclopedie. Prin articolele sale, Q atinge o varietate de subiecte cum ar fi incidentul armat din Vegas, schimbarea regimului din Arabia Saudită, negocierile nord-coreene, urmărirea lui Edward Snowden, presiunea pentru o lege a internetului și multe altele. Pentru mulți aceste aspecte sunt greu de crezut și reprezintă „știri false” (fake news). Cu toate acestea, „dovezile” lui Q – care arată că este în contact direct cu președintele Statelor Unite – au convins mulți sceptici care acum acordă încredere dezvăluirilor lui.

Dovezi

Pentru a dovedi că este apropiat de președintele american, Q a postat poze revelatoare și a prezis anumite evenimente legate de președinte. Aceasta i-a determinat pe mulți să creadă că el este într-adevăr cineva din interiorul Casei Albe. Unii chiar cred că Q este Trump însuși. Iată câteva exemple de dovezi.

1. Fă-o Q

O postare pe Twitter a lui Trump din 8 noiembrie, care celebra împlinirea unui an de la câștigarea alegerilor, se spune că oferă indicii legate de Q.

Donald J. Trump: „Felicitări tuturor „DEPLORABILILOR” și milioanelor de oameni care ne-au oferit o MASIVĂ (304-227) victorie în Colegiul Electoral!”

Dacă întrați pe contul Twitter oficial al lui Trump, pentru această poză numele fișierului este DOITQJ8UIAAowsQ.jpg (fă-oQJ8UIAAows.jpg). Faptul că primele litere sunt „FĂ-O Q” (DO IT Q) este interpretat de unii drept un indiciu al conexiunii directe Q-Trump.

De asemenea, titlul din ziarul pe care Trump îl are în față: „Prinți și magnați arestați în operațiunea de stopare a corupției din Arabia Saudită” – este un subiect adesea menționat în postările lui Q.

Iată în cele din urmă, unul din răspunsurile la tweet:

2. Locul special

Pe 10 decembrie, postarea lui Q spunea că ei au ales un „loc special” pentru GS (posibil George Soros).

330 „Avem un loc special ales pentru GS.
Cu adevărat special.
Q”

Pe 17 decembrie, Trump a postat pe Twitter un mesaj în care utiliza cuvintele „loc special”, ceea ce a fost interpretat ca un alt indiciu.

Donald J. Trump: „Weekend minunat la Camp David. Un loc foarte special. Multă muncă foarte importantă a fost făcută. Ne întoarcem la Casa Albă acum.”

Q adeseori insistă în a puncta similarități între postările sale și cele ale președintelui.

3. Stiloul

La 12 decembrie, Q a postat o poză a unui stilou lângă o foaie de hârtie de la Casa Albă, cu mesajul „Crăciun Fericit”.

334 „Crăciun Fericit. Q”

10 minute mai târziu, Trump a publicat un mesaj pe Twitter, spunând Hanukkah Fericit.

Trump: „Le doresc tuturor celor ce sărbătoresc #Hanukkah în jurul lumii, opt nopți fericite și sănătate, împreună cu cei dragi lor. 45.wh.gov/XpFsZu”

Când un membru al 8Chan a punctat conexiunea, Q a publicat încă o fotografie a misteriosului stilou.

„>>8109
Pare familiar? Priviți biroul.
Unde sunt toți weekendul acesta?
Domnul să binecuvânteze.
Q”

Într-un interviu, jurnalistul Jerome Corsi consideră că a identificat misteriosul birou.
„Este biroul Laurel. Este acela pe care Obama l-a folosit, și se pare că și Trump îl folosește la Camp David. Acesta este biroul de la Camp David.
Stiloul este un stilou cu cerneală Montblanc pe care Trump l-a folosit foarte mult timp. În weekend a fost Camp David și acea fotografie trebuie să fi fost făcută de cineva care era acolo cu președintele Trump.
Stiloul său pe birou; aceasta validează destul de bine faptul că QAnon este foarte aproape de Donald Trump și prezent în unele din ședințele închise foarte importante de la Casa Albă.”Obama stând în biroul Laurel la Camp david. Este acelaşi birou?

4. Tweet-ul „consensual” / „consenquential”

Pe 7 ianuarie, o postare a lui Trump conținea o greșeală în care cuvântul „consensual” a fost folosit în loc de „consequential” (care rezultă).

Tweet-ul original: „A lui se pare că este o președinție enorm de consensuală.”
Tweet-ul corectat: „A lui se pare că este o președinție enorm de importantă.”

Deși greșeala a fost corectată câteva minute mai târziu, foarte rapid a devenit subiect de titluri de știri, fiind ridiculizată pe scară largă.
Un exemplu de titlu care ridiculiza această greșeală: „Donald Trump nu știe ce înseamnă consensual, în postarea stânjenitoare pe Twitter”

Cu toate acestea, conform fanilor lui Q, greșeala nu a fost un accident. Faptul că Trump a omis și apoi a adăugat un cuvânt cu litera Q a fost interpretat ca un mesaj de la Trump pentru cei care urmăresc postările lui Q. Q însuși a adăugat că nu a fost un accident.

506 „IMPORTANT:
Înțelegeți ce tocmai s-a petrecut?
POTUS publică pe Tweeter la interval de [15 min].
POTUS omite litera „Q” în cuvântul selectat.
DEFCON [1] PUBLICĂ AICI.
POTUS modifică postările la [1min].
POTUS adaugă „Q” în cuvântul selectat.
Aceasta nu era menit să însemne AUTO/recunoscut.
Aceasta este pentru a vă antrena în înțelegerea corelațiilor dintre postări și Tweet-uri.
Viitorul dovedește trecutul.
Derulați CEASUL.
CEASUL și GRAFICA sunt ESENȚIALE.
Simțiți-vă privilegiați – POTUS tocmai a vorbit cu consiliului său [P_pers]
Ne facem datoria spre satisfacția Președintelui.
Q”

5. Predicția

În seara zilei de 10 decembrie, postarea lui Q a conținut cuvintele „timp direct și abrupt” („blunt & direct time”). Următoarea a menționat „steag(uri) false” („false flag(s)”) și „focuri de artificii” („fireworks”).

325 „Timp abrupt & direct”. Adam Schiff este un trădător al țării noastre. Divulgator.
SEC NAȚ.
MALEFIC.
Tic tac.
Sper că cele $7.8mm au meritat.
Savurați spectacolul.
Q”

326 „Steag fals. POTUS 100% izolat.
Așteptați artificii.
JUSTIȚIE.
Q”

Dimineața următoare, o bombă a fost detonată parțial în stația de metrou din piața Time Square din New York City – Strada 42/stația de autobuz Port Authority Terminal. Suspectul a fost identificat de poliție ca fiind Akayed Ullah de 27 de ani, un musulman salafist imigrat din Bangladesh.

Seara următoare, Q a explicat ce intenționase să spună prin „timp brutal & direct”.

327 „Credeți în coincidențe?
„Timp brutal & direct”
BDT
Gândiți valută.
Gândiți focuri de artificii.
Zădărnicit.
Mesaj transmis.
Acești oameni sunt bolnavi!
Q”

BDT este moneda Bangladesh-ului. În consecință, postarea arată faptul că Q era conștient de „focurile de artificii” care urmau să se petreacă și de naționalitatea teroristului.

Multe alte dovezi circulă referitor la „The storm” (Furtuna), toate fiind interpretate ca indicii insurmontabile chiar de la președintele american, ori pure coincidențe născocite de minți supraactive.

Acoperirea media

Cum era de așteptat, părerile apărute în mass-media vis-s-vis de Q sunt extrem de subiective, partizane, dar ferme. Unul dintre primele articole referitoare la Q a apărut în NYmag. Articolul susține: „O nouă teorie a conspirației numită «Furtuna» acaparează cele mai întunecate părți ale internetului, ei bine, ca o furtună. Această teorie prezintă cabale secrete, un cerc de trafic sexual de copii condus (parțial) de satanicul Partid Democrat și, bineînțeles, nenumărate salturi logice și presupuneri paranoice ce nu reușesc să reziste la cea mai mică analiză bazată pe fapte reale.”.

Revista Newsweek prezintă de asemenea o părere extrem de critică la adresa acestui fenomen. Titlul spune tot: „Cum a devenit Furtuna cea mai mare știre falsă a anului 2018”.

În luna martie, programul de pe Comedy Central, Opoziția cu Jordan Keppler, a făcut glume pe seama lui Q și a „Furtunii”.

La celălalt capăt al spectrului, Alex Jones crede ferm în autenticitatea lui Q. Pe 24 decembrie a declarat: „ Foarte multe din cele spuse de QAnon mie mi-au parvenit în mod separat din sursele mele de la Casa Albă, de la Pentagon şi de la CIA.”
Liz Crokin, jurnalistă la TownHall.com a declarat într-un interviu că ea crede că Q ar fi însuși Trump.
„Acum, eu cred că Q este președintele Trump, lucrând probabil cu Stephen Miller, pentru a pune la dispoziţie aceste informaţii din spatele scenei cu scopul de a pune în mişcare o campanie, pentru a da oamenilor pilula roşie (Matrix) referitor la ceea ce se petrece cu The Storm, şi doborârea Statului Profund, care include şi scena cu pedofili a Statului Profund. Aduc oamenilor la cunoştinţă de foarte mult timp aspectele pe care le întreţin aceşti membri ai elitelor, aceste elite oculte, care la modul foarte concret violează, sacrifică copii, beau sânge, le place să mănânce copii. Este foarte greu pentru o persoană obişnuită care nu ştie ce se petrece să accepte acestea dintr-odată ca fiind adevărate.
Astfel că există un efort foarte minuţios orchestrat din spatele scenei de către preşedintele Trump şi administraţia sa pentru ca uşor-uşor să trezească publicul referitor la A) ce se petrece, ce este cu adevărat real, şi B) faptul că ei îi elimină pe aceşti indivizi.
Când sunt arestări în masă, și apar nume precum Hillary Clinton, sau sunt aruncaţi în puşcărie pentru trafic de persoane în scop sexual, aici nu există isterie de masă. Oamenii vor realiza, «Oh, Doamne!, poate aceasta este real», aceasta nu este ca o lovitură de stat sau altceva de acest gen, aceasta este real şi aceasta se petrece cu adevărat.ˮ

În concluzie

În timp ce Q este o figură extrem de polarizantă, există elemente referitoare la acest fenomen care ar trebui să fie evidente tuturor. În primul rând, tot ce face Q este 100% pro-Trump şi în total acord cu întreaga agendă politică a lui Trump.
Dintr-o perspectivă PR, este un mod eficient şi inovativ de a oferi susţinere lui Trump, şuntând mass media.
Dar sunt toate acestea adevărate? Demolează Trump, cu adevărat, rețeaua de globaliști sataniști? Acesta să fie motivul pentru care 90% din mass media este negativă la adresa lui Trump? Pe de altă parte, The Storm este de fapt o modalitate de a câştiga susţinerea celor ce aleg adevărul în timp ce, de fapt, nu are loc nicio furtună? Ar putea fi acesta cel mai elaborat proiect LARP din istoria omenirii, condus de un troll briliant?

Un lucru este sigur: există ceva profund mesianic legat de fenomenul Q. Profeții ale unor tribulații și promisiunii de a salva lumea de adoratorii lui Satan iau cu adevărat proporții biblice, epice. Prin intermediul mesajelor „miraculoaseˮ pe Twitter şi a pozelor, Q a convertit foarte mulţi sceptici în devotaţi care acum cred şi sunt gata să răspândească informaţiile sale. Q însuşi mai adaugă la această mistică menţionarea lui Dumnezeu sau citate din rugăciuni.

Deci, este fenomenul Q adevărat? Aşa cum spune el însuşi: „adevărul câştigă întotdeaunaˮ. Doar timpul ne va arăta dacă profeţiile lui referitoare la o Judecată Finală vor avea loc sau el va sfârşi ca fiind un alt fals profet.

Citiți și:

Epopeea înfrângerii definitive a așa-zișilor «iluminați» este confirmată și chiar continuă!

O importantă știre bombă: Un ordin executiv al lui Trump vizează cu mult curaj Guvernul din umbră…

Trump numeşte cinci oficiali «mincinoşi şi trădători». Trei foşti capi de servicii se află printre ei


yogaesoteric
20 iunie 2018

 


 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More