O descoperire formidabilă ce va transforma lumea: Statele Unite au reuşit să creeze kerosen din apă de ocean

Iată o descoperire ce confirmă ideile ce au fost expuse în lucrarea profesorului yoga Gregorian Bivolaru intitulată

Primii pași practici către… MOTORUL CU APĂ

.

 
 

 
Cercetătorii Forţelor Navale ale Statelor Unite au dezvăluit, pe 19 mai a.c., o invenţie ce este capabilă să creeze combustibil (kerosen) din apa de mare, o invenţie ce va transforma dramatic dramatic geopolitica actuală, conform AFP. 

„Este un punct critic imens pe care l-am atins”, a declarat vice-amiralul Philip Cullom.

Scopul final al proiectului este eliminarea totală a dependenţei de petrol, ceea ce va zgudui regulile economiei şi ale politicii internaţionale. Momentan, cu excepţia portavioanelor şi a submarinelor echipate cu un sistem de propulsie nuclear, toate celelalte forţe ale armatei americane trebuie să-şi întrerupă misiunea timp de câteva ore pentru a se alimenta.

„Pentru prima oară am fost capabili să dezvoltăm o tehnologie care obţine CO2 şi hidrogen din apa de mare, în mod simultan, iar acesta este un mare progres”, a declarat chimistul Heather Willauer.

Experţii Laboratorului de Cercetări al Marinei Statelor Unite au folosit deja noul combustibil creat din apă de mare pentru a decola un avion experimental. Aceştia au estimat preţul unui litru din combustibil la maxim unul sau doi dolari. Următorul pas al experţilor americani va fi să îmbunătăţească cantitatea de CO2 şi hidrogen pe care o pot extrage – lucru ce va duce la crearea cantităţilor industriale necesare.

„Acum că i-am demonstrat fezabilitatea, vrem să îmbunătăţim eficienţa procesului”, a explicat Willauer.
„Dezvoltând o tehnologie care schimbă regulile, ca aceasta (…) reinventăm modul în care se vor face afacerile”, a adăugat Collum.

Unul din beneficiile vitale ale noului combustibil este că poate fi folosit deja în toate tipurile de motoare mai vechi, inclusiv la motoarele cu care sunt echipate vapoarele şi aparatele de zbor actuale.

„Dacă nu vrei să reinventezi fiecare vapor, fiecare tip de motor, fiecare aparat de zbor, ai nevoie de ceea ce noi numim un combustibil care se potriveşte, arată, miroase şi este esenţial la fel cu orice fel de combustibil bazat pe petrol”, a adăugat Collum.

Totuşi, se pare că noua invenţie are şi o parte negativă. Cercetătorii au anunţat că va mai dura cel puţin un deceniu până când vapoarele Statelor Unite vor fi capabile să-şi producă la bord propriul combustibil.

Articol preluat de pe site-ul The Epoch Times.

Citiţi şi:

Quant e-Sportlimousine – bolidul care folosește drept combustibil apa sărată de mare!

Reprezentanții Școlii de yoga MISA, premiați cu aur și argint la Salonul Internațional de Inventică Arhimede din Moscova, 2-5 aprilie 2015

Primii paşi practici către… Motorul cu apă
 

yogaeosteric
14 iulie 2015


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More