O fascinantă calitate excepţională a femeii pe care foarte puţini bărbaţi o cunosc


TRANSFIGURAREA IUBITEI.  Un punct  de vedere inspirat  care totodată  este o bază de  pornire pentru  fiecare  bărbat care este capabil să intuiască şi să  înţeleagă această revelaţie
 Graţie înzestrării sale înnăscute, cu totul excepţionale care i-a fost oferită încă de la naştere de Dumnezeu Tatăl, absolut fiecare femeie este capabilă într-un mod spontan să realizeze cu o mare uşurinţă jocuri amoroase în cadrul cărora ea reuşeşte într-un mod aproape instinctiv să practice CONTINENŢA SEXUALĂ.

Datorită acestor disponibilităţi native care le diferenţiază net în comparaţie cu  bărbaţii, majoritatea  femeilor ating aproape de fiecare dată mult mai târziu decât bărbaţii starea de orgasm.

Aceasta se produce tocmai datorită faptului  că  din momentul  angrenării unei fuziuni amoroase-sexuale (încă din timpul preludiului) femeia începe să realizeze în mod spontan (adeseori fără să fie conştientă de modul în care  reuşeşte aceasta) CONTINENŢA SEXUALĂ chiar şi atunci când ea nu ştie nimic despre aceasta.

Tocmai datorită faptului că femeile au tendinţa să practice într-un mod spontan şi inconştient  CONTINENŢA SEXUALĂ, marea  majoritate a femeilor ating starea de orgasm după minim 30-45 de minute. Datorită acestei înzestrări native foarte multe femei vitale, armonioase şi senzuale sunt în mod spontan capabile să trăiască stări intense şi profunde de ORGASM ÎN SERIE  fără a se descărca deloc. Ele realizează într-un mod firesc aceasta chiar şi atunci când nu  ştiu nimic despre existenţa CONTINENŢEI SEXUALE.

Datorită amorsării gradate a procesului de transmutare a potenţialului sexual în energie, ele realizează astfel în mod spontan CONTINENŢA SEXUALĂ. Aceasta explică de ce femeile au  întotdeauna (fără excepţie) o mare nevoie de existenţa unui PRELUDIU amplu, intens, considerabil şi adecvat înaintea fiecărei experienţe sexuale.

Datorită unor înzestări înnăscute care sunt cel mai adesea manifestate în aceeaşi manieră spontană şi intuitivă, multe femei vitale, armonioase şi foarte senzuale sunt cu uşurinţă capabile să trăiască stări copleşitoare de orgasm menţinându-se cu o uluitoare uşurinţă pe culmea şi în centrul unor astfel de stări beatifice, extraordinar de intense, fără ca ele să îşi piardă deloc controlul şi să se descarce. Ele pot realiza cu o uşurinţă absolut surprinzătoare toate acestea chiar şi în absenţa oricărui antrenament prealabil.

Mai ales datorită acestor înzestrări cu totul excepţionale care există aproape fără excepţii la toate femeile, realizarea CONTINENŢEI SEXUALE este pentru orice femeie vitală, armonioasă şi senzuală  ceva extrem de uşor şi firesc.

Datorită acestor înzestrări cu totul aparte pe care le au femeile, fiecare  femeie – aproape fără excepţie –  poate să înceapă să practice chiar foarte bine CONTINENŢA SEXUALĂ la numai câteva ore după ce află pentru prima dată despre existenţa acesteia.

Nu acelaşi fenomen este valabil în cazul bărbaţilor, cu extrem de rare excepţii. Cel mai adesea, pentru a deveni cu adevărat capabil să practice foarte bine CONTINENŢA SEXUALĂ, un bărbat viril şi puternic are cel mai adesea nevoie de minim 7-9 luni de antrenament consecvent, ceea ce nu este deloc necesar în cazul femeilor.

În timp ce un bărbat viril şi puternic trebuie să se antreneze zi de zi o periodă considerabilă de timp şi să facă eforturi susţinute pentru a practica bine CONTINENŢA SEXUALĂ, fiecare femeie vitală, armonioasă şi senzuală are oricând la dispoziţie această minunată înzestrare care îi este înnăscută şi tocmai de aceea ea nu trebuie decât să vrea să o exercite în beneficiul ei, într-un mod foarte plăcut şi  simplu.

Având în vedere aceste aspecte, se poate spune că dacă FEMEIA este comparată din acest punct de vedere (capacitatea înnăscută în cazul ei de a realiza uşor şi firesc CONTINENŢA SEXUALĂ),  ea   este în mod evident cu mult superioară  BĂRBATULUI.
 
Cunoscând şi apreciind la justa lor valoare  aceaste înzestrări înnăscute şi cu totul excepţionale ale femeii, MARII ÎNŢELEPŢI ai tradiţiei milenare TANTRA au admirat-o şi au adorat-o aşa cum se cuvine în ipostaza de SHAKTI (putere feminină, copleşitoare, benefică a naturii) considerand-o cel mai adesea ca fiind o IMPORTANTĂ FIINŢĂ INIŢIATOARE.

Toate aceste aspecte care sunt revelate aici îi pot ajuta  foarte mult pe bărbaţi să intuiască, să înţeleagă şi să aprecieze la justa sa VALOARE MISTERUL FASCINANT  PE CARE FIECARE FEMEIE ÎL TRĂIEŞTE ŞI ÎL MANIFESTĂ  ATUNCI CÂND DEVINE CONŞTIENTĂ DE ACEASTA. Acest punct de vedere le poate ajuta imens pe toate femeile să se cunoască şi să se înţeleagă în profunzimea fiinţei lor şi totodată le oferă unele motive importante pentru a avea o mare încredere în sine şi în înzestrările latente excepţionale de care fiecare dintre ele dispun. 

Pentru a înţelege şi mai bine această revelaţie oferim în cele  ce urmează o poveste cu tâlc
 

Unei femei  frumoase, armonioase şi vitale  care se plângea de destinul ei,  MAESTRUL SPIRITUAL  i-a spus:
– Ar trebui să îţi dai seama că în realitate  prin  tot ceea ce gândeşti şi faci clipă de clipă aici şi acum, în prezent  tu şi numai tu eşti cea care îţi croieşti destinul pe care îl ai. Exact ceea ce semeni acum aceea vei culege ulterior.
Femeia i-a răspuns atunci:
– Eu deja mi-am dat seama că  nu sunt responsabilă  pentru faptul că în această existenţă  m-am născut femeie.
Maestrul i-a răspuns: 
– Faptul că în această existenţă  te-ai născut femeie nu reprezintă pentru tine un destin.  Este o fatalitate. Fii însă conştientă că aceasta nu este  o întâmplare, ci  o tainică necesitate. Totodată tu ar trebui să îţi dai seama  că atât  forma trupului tău  precum şi trăsăturile  feţei  cu care ai fost înzestrată indică fără îndoială în cazul tău existenţa anumitor necesităţi tainice pe care trebuie să le trezeşti  şi să le manifeşti. În cazul fiecărui trup al unei fiinţe umane, forma acestuia este  de fapt  o expresie a necesităţii. Destinul se referă la modul în care îţi înţelegi şi îţi accepţi condiţia de femeie şi la tot ceea ce faci clipă de clipă pentru a fi cât mai împlinită, fericită şi armonioasă dăruind  mereu iubire şi urmărind  să-l descoperi cât mai repede pe Dumnezeu care este ascuns în fiinţa ta.  

În lumina acestor revelaţii, femeile pot să aprecieze la justa valoare importanţa fiecarei fuziuni amoroase bazate pe iubire reciprocă, respect şi transfigurare , cu un bărbat VIRA (erou spiritual) ce practică foarte bine continenţa amoroasă şi care le trezeşte şi le dinamizează într-un mod foarte plăcut  aceste disponibilităţi latente care există în fiecare dintre ele. Faptul că în anumite condiţii speciale femeile pot să trăiască într-un mod spontan tainice stări de ORGASM ÎN SERIE fără să se descarce  este o dovadă evidentă a acestei înzestrări excepţionale pe care fiecare dintre ele o au încă de la naştere.

Având în vedere aceste aspecte iniţiatice, femeile care sunt suficient de intuitive şi inteligente pot să înţeleagă mult mai bine posibilităţile adeseori nebănuite pe care le oferă, în lumina învăţăturilor secrete TANTRA , relaţiile amoroase dintre femei, atunci când aceste relaţii se bazează pe iubire reciprocă şi pe o atracţie erotică spontană.

Dincolo de prejudecăţile care există şi persistă datorită ignoranţei, în învăţătura secretă TANTRA se afirmă că două femei care se iubesc şi care sunt atrase erotic una de cealaltă pot să se transfigureze reciproc şi pot astfel să-şi  trezească împreună, cu o mare uşurinţă,  disponibilităţile latente care le permit să practice foarte bine încă de la început AMORUL CU CONTINENŢĂ.  Totodată atunci, datorită  iubirii reciproce şi a transfigurării mutuale, cele două iubite devin astfel într-un mod FOARTE PLĂCUT, uimitor de asemănătoare una cu cealaltă în ceea ce priveşte calităţile, talentele şi înzestrările excepţionale pe care fiecare dintre ele  deja le are. Acest proces tainic şi rapid de transformare şi complexă dinamizare reciprocă se extinde chiar şi la trezirea reciprocă (prin influenţa pe care o exercită atunci una asupra celeilalte), a rezonanţelor astrologice care sunt caracteristice zodiei fiecăreia. Totodata atunci se produce  şi o  trezire a  NITYA -ei   specifice a fiecăreia în cealaltă. Şi în această direcţie  un gram de practică valorează cât tone de teorie.

REVELAREA UNUI IMPORTANT SECRET AL IUBIRIISecretul esenţial al tuturor acestor transformări constă în faptul că aproape întotdeauna ATÂT  FEMEIA (ACEASTA FIINDU-I  CHIAR FOARTE UŞOR, DATORITĂ RECEPTIVITĂŢII EI  FUNDAMENTALE CARE O CARACTERIZEAZĂ), CÂT ŞI BĂRBATUL CARE ESTE INTEGRAT ÎNTR-UN CUPLU AMOROS POLAR OPUS DEVIN ÎNTR-UN MOD TAINIC EXACT CEEA CE  FIECARE  DINTRE EI IUBEŞTE ÎN MOD CONSTANT ŞI CU PUTERE.

În cazul iubirii frenetice care este manifestată fără măsură, a adoraţiei şi a admiraţiei intense ce este trăită aproape fără margini, acest enigmatic proces de DEVENIRE prin intermediul căruia cel sau cea  care iubeşte ajunge să fie uluitor de asemănător (asemănătoare) cu fiinţa pe care o iubeşte, se accelerează uluitor de mult. Toate aceste  minuni (care le sunt inaccesibile oamenilor care nu iubesc deloc) sunt cu uşurinţă posibile datorită energiei misterioase a IUBIRII care atunci se revarsă în valuri  de la  DUMNEZEU.  Este important să ne dăm seama că  energia subtilă, miraculoasă şi nesfârşită  a iubirii care ne vine de la DUMNEZEU TATĂL nu aşteaptă decât să fie atrasă PRIN TRĂIREA PLENARĂ ŞI MANIFESTAREA ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC A STĂRII DE  IUBIRE .

Tocmai de aceea înţelepţii au afirmat că atunci când iubirea devine nesfârşită şi se manifestă fără măsură în şi prin fiinţa noastră, tot ceea ce mai înainte ne apărea ca fiind imposibil, devine cu uşurinţă posibil. De îndată ce  energia subtilă a iubirii care provine de la Dumnezeu este atrasă în universul nostru lăuntric prin  declanşarea  unui proces specific de rezonanţă ocultă, ea este însă de fiecare dată filtrată într-un anume mod  în interiorul MICROCOSMOSULUI fiinţei noastre. ANALOGIC  VORBIND, acest proces tainic de “filtrare”este  oarecum asemănător cu modul în care este filtrată  LUMINA CEA UNICĂ A SOARELUI  atunci când  ea pătrunde prin  VITRALIILE CARE SUNT  DIVERS COLORATE ale unei CATEDRALE.

DAT FIIND FAPTUL CĂ ÎN FIECARE CAZ ÎN PARTE NICI O CATEDRALĂ – absolut   nici una – nu are VITRALIILE IDENTIC COLORATE rezultă că în cazul fiecărei catedrale în parte, modul în care este  “FILTRATĂ”  în interiorul ei LUMINA CEA UNICĂ A SOARELUI, este net diferit şi cunoscând acest aspect se poate spune că acest proces de filtrare este tocmai de aceea UNIC ŞI IREPETABIL în cazul FIECĂREI CATEDRALE.  Pentru a înţelege cât mai bine acest aspect iniţiatic foarte important ne putem raporta şi la un alt exemplu analogic foarte semnificativ: un diamant poate fi şlefuit, tăiat, prelucrat în sute de miliarde de moduri şi în final el va avea o formă care este am putea spune distinctă şi unică chiar dacă fiecare diamant în parte este  de fapt alcătuit dintr-o varietate cristalină de CARBON. Un diamant tăiat şi şlefuit într-un anume fel, atunci când este luminat  cu o rază puternică de lumină, face să apară atât în el cât şi în afara sa, datorita unui  proces de reflectare a  luminii, un joc specific de aşa zise “ focuri” care este mirific şi fascinant atunci când este contemplat din afară. Analogic vorbind, acest proces unic şi inefabil de oglindire care prezintă o bogăţie de combinaţii sau altfel spus RĂSPUNSUL plin de o uluitoare varietate care apare atunci când o rază de lumină pătrunde într-un diamant este precum fenomenul complex , tainic şi irepetabil care  se declanşează în MICROCOSMOSUL fiinţei umane atunci când în şi prin ea se manifestă ENERGIA SUBTILĂ FUNDAMENTALĂ A IUBIRII care provine de la DUMNEZEU TATĂL.

ACEST RĂSPUNS COMPLEX , TAINIC ŞI IREPETABIL CARE IMPLICĂ O INFINITATE DE COMBINAŢII POSIBILE apare atunci în şi prin reflexia energiei iubirii care este atrasă în universul fiecărei fiinţe umane. Această oglindire unică şi irepetabilă a energiei iubirii ce rezultă în felul acesta  este de fiecare dată receptată instantaneu de DUMNEZEU TATĂL cu o mare încântare şi ea reprezintă  mereu şi mereu de fiecare dată când apare MAREA BUCURIE A CREATORULUI pe care i-o generează CREATURA Sa prin intermediul revenirii la El a energiei iubirii care este « filtrată »  într-un mod  irepetabil. Această  mare bucurie pe care  creatorul – DUMNEZEU –  o resimte fulgerator atunci când creatura îl iubeşte sau atunci când creatura iubeşte, este în cazul fiecărei creaturi ceva unic şi irepetabil pentru că în realitate iubirea pe care fiecare creatură umană  o manifestă (drept răspuns) este de fapt RODUL unei MULTITUDINI APROAPE INFINITE DE COMBINAŢII care apar datorită  faptului că în realitate fiecare creatură (fiinţa umană) este unică. 

Această stare de unicitate, care rezultă tocmai datorită multitudinii apropape infinite de combinaţii care apar în realitate la fiecare fiinţă umană în parte, coexistă în simultaneitate cu faptul că în esenţa sa supremă, divină şi nemuritoare care este SINELE ABSOLUT (ATMAN), fiecare fiinţă umană este  totodată IDENTICĂ în esenţa sa cu toate celelalte fiinţe umane.


Înţelegerea intuitivă a acestei revelaţii iniţiatice ne permite să trăim şi să înţelegem mult mai profund starea inefabilă şi misterioasă pe care iubirea ne-o revelează de fiecare dată în universul nostru launtric.  

În lumina  acestei revelaţii putem să ne dăm seama  într-un mod intuitiv de bogăţia colosală de SCHIMBURI, DE PERMUTĂRI, DE TRANSFORMĂRI  ŞI DE COMBINAŢII subtile care  se declanşează în cazul  iubirii reciproce între iubiţii polar opuşi care se iubesc şi se transfigurează foarte mult.

În felul acesta ne putem da seama de toate transformările tainice aproape miraculoase care devin cu uşurinţă posibile prin intermediul energiei iubirii, în universurile lăuntrice care uneori sunt  aproape unificate într-o misterioasă sfera comună în acele momente unice când iubiţii fuzionează amoros,  profund, intens si plenar atât datorită continenţei perfecte, cât şi datorită transfigurarii.

În astfel de trăiri amoroase extraordinare care sunt manifestate la unison, starea de empatie care apare între iubiţii polar opuşi devine aproape perfectă şi atunci aurele lor plenar fuzionate încep să se expansioneze într-un mod extatic de la finit către infinit.

Descoperind prin experienţă directă aceste taine în universul nostru launtric putem astfel să înţelegem de ce marii înţelepţi au considerat cu mii de ani în urmă că iubirea este una dintre cele mai mari forţe subtile tainice pe care  Dumnezeu le-a manifestat în MACROCOSMOS. Totodată, deschizându-se faţă de energia misterioasa a IUBIRII, fiinţa umană îl descoperă în felul acesta pe Dumnezeu şi astfel ea are o fundamentală revelaţie: Dumnezeu Tatăl este o nesfarsită şi copleşitoare IUBIRE   perfectă. Ea descoperă în felul acesta că întreaga creaţie (tot MACROCOSMOSUL) este în realitate un joc uluitor  şi un misterios act gigantic de IUBIRE al lui Dumnezeu.

Iubirea ne dezvăluie şi o altă taină formidabilă a creaţiei lui Dumnezeu:  întreaga manifestare (MACROCOSMOSUL) este în realitate o GIGANTICĂ ŞI PERFECTĂ SUI GENERIS HOLOGRAMĂ în care PARTEA (implicit fiecare FIINŢĂ UMANĂ) se află în permanenţa integrată  în marele TOT şi TOTUL se afla clipă de clipă reflectat în fiecare  PARTE (care implicit este MICROCOSMOSUL fiecărei fiinţe  umane). Aceasta  structurare  holografică perfectă a întregii manifestării (MACROCOSMOSUL) face cu putinţă  ca Dumnezeu să simtă instantaneu şi sa se bucure de toata IUBIREA pe care fiecare fiinţă umană o manifestă atât pentru El, cât şi pentru  alte fiinţe umane. Totodată datorită acestei structuri holografice gigantice a întregii realităţi macrocosmice, fiecare  dintre noi putem simţi  fulgerător (dacă ne deschidem plenar pentru a trăi aceasta) atât iubirea pe care  Dumnezeu o revarsă  asupra noastră cât  şi iubirea pe care o manifestă  asupra noastră una sau mai multe fiinţei umane care ne iubesc. Trezind în noi  iubirea, o atragem astfel instantaneu în universul nostru launtric şi o putem apoi  manifesta către toate fiinţele umane  pe care atunci le iubim, cu ajutorul energiei tainice a iubirii pe care o primim fără  încetare de la DUMNEZEU TATĂL.

Un aspect esenţial pe care îl descoperă numai fiinţele umane care iubesc intens, profund şi fără măsură  este acela că de fiecare dată TOATĂ IUBIREA PE CARE O DĂRUIM ESTE PENTRU TOTDEAUNA SAU ALTFEL SPUS ÎN ETERNITATE  A NOASTRĂ, însă IUBIREA SPONTANĂ  ŞI FIREASCĂ  CE SE TREZEŞTE ÎN NOI ŞI PE CARE  O EVITĂM SAU CU ALTE CUVINTE  PE CARE  NE FERIM SĂ O MANIFESTĂM (MAI ALES DATORITĂ EGOISMULUI, FRICII ŞI LARVARITĂŢII CARE  EXISTĂ  ÎN NOI ) ESTE O IUBIRE PE CARE ÎN VEŞNICIE AM PIERDUT-O.

Aceasta (ratarea  fiecărei ocazii pe care o avem de a manifesta spontan, plenar şi profund iubirea noastră (pentru una sau mai multe fiinţe umane către care simţim spontan nevoia să o dăruim la un moment dat), indiferent  dacă  fiinţa umană respectivă ne răspunde tot cu iubire sau nu răspunde deloc cu iubire la iubirea pe care noi  o manifestăm) reprezintă de fiecare dată pentru noi un eşec lamentabil dacă luam în consideraţie următorul aspect   fundamental.

DE FIECARE DATĂ ATUNCI CÂND IUBIM, ENERGIA TAINICĂ A IUBIRII PE CARE O MANIFESTĂM ŞI APOI O DĂRUIM UNEIA SAU MAI MULTOR FIINŢE UMANE, PROVINE ÎNTOTDEAUNA NUMAI DE LA DUMNEZEU ŞI ATUNCI CÂND NOI O MANIFESTĂM PRIN UNIVERSUL NOSTRU LĂUTRIC ÎNAINTE SĂ O FOCALIZĂM (ASUPRA UNEIA SAU MAI MULTOR FIINŢE UMANE), ACEASTĂ ENERGIE TAINICĂ A IUBIRII TRECE DE FIECARE DATĂ MAI ÎNTÂI PRIN MICROCOSMOSUL FIINŢEI NOASTRE UNDE EA PROVOACĂ ÎNTR-UN  MOD SIGUR ŞI INEVITABIL O MULŢIME DE TRANSFORMĂRI  CARE  ÎN UNELE SITUAŢII  SUNT CHIAR MIRACULOASE.  Tocmai de aceea  înţelepţii afirmă  că  ÎNTREAGA  IUBIRE PE CARE  O DĂRUIM CELORLALTE FIINŢE UMANE, TOTODATĂ,  ÎN REALITATE NE-O DĂRUIM ATUNCI ÎNTR-O ANUMITĂ MĂSURĂ ŞI NOUĂ ÎNŞINE. PROCEDAND FĂRĂ ÎNCETARE ÎN FELUL ACESTA (DĂRUIND CÂT MAI MULTĂ IUBIRE UNEIA SAU MAI MULTOR FIINTE UMANE), NOI NE TRANSFORMĂM TOTODATĂ ÎNTR-UN MOD PROFUND ŞI DURABIL PRIN INTERMEDIUL ENERGIEI TAINICE A  IUBIRII PE CARE O RECEPTAM MAI ÎNTÂI ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC (UNDE ACEASTĂ  ENERGIE TAINICĂ A IUBIRII VA GENERA INSTANTANEU FELURITE PROCESE SPECIFICE DE REZONANŢĂ ŞI VA DECLANŞA DUPĂ ACEEA  O  GAMĂ URIAŞĂ DE TRANSFORMARI PROFUNDE ŞI DURABILE) ÎNAINTE SĂ O  FOCALIZĂM  CĂTRE  O ALTĂ FIINŢĂ UMANĂ.  Acesta este un secret foarte  important  al iubirii pe care  foarte  puţini  îl cunosc.

Un alt secret  esenţial al iubirii pe care nu trebuie să-l pierdem niciodată din vedere este acela că prin  intemediul puterii tainice formidabile a ENERGIEI IUBIRII ce se manifesta intens şi în simultaneitate cu o constantă TRANSFIGURARE fiecare dintre noi devenim în felul acesta foarte asemănători cu   FIINŢA PE CARE O IUBIM. Datorită  acestui tainic proces, noi devenim astfel exact ceea ce iubim intens, profund şi frenetic. În cazul fiinţelor de sex opus ţelul fundamental al iubirii este atingerea  stării ANDROGINALE GLORIOASE.

În cazul iubirii în care TRANSFIGURAREA este absentă, procesul complex şi enigmatic  de trezire şi transfer în propriul nostru  univers lăuntric a tuturor înzestrărilor, calităţilor şi talentelor care există în stare latenta sau care sunt trezite la fiinţele pe care le iubim (şi cu care avem relaţii amoroase) este aproape  imposibil.

În cazul unei fuziuni amoroase plenare şi profunde care este realizată cu transfigurare şi continenţă fie între nişte iubiţi de sex opus sau între doua femei care se iubesc acest proces tainic de trezire şi transfer în propriul univers lăuntric a calităţilor şi talentelor care sunt admirate la fiinţa iubită se produce foarte uşor şi rapid mai ales în cursul trăirii ample şi intense la distanţă a FENOMENULUI   PARANORMAL ŞI  INEFABIL DE AŞA ZISA  “AVALANŞĂ” care apare în finalul jocului amoros.

În cazul  jocurilor amoroase în trei intensitatea   acestor FENOMENE  care apar la distanţă  în timpul  realizării efectului  de “avalanşă”, este extraordinar de puternică atunci când doi dintre  cei trei iubiţi fac să apară la distanţă (între toţi cei trei) o formă geometrică de  triunghi. 
 
yogaesoteric
iulie 2006

 


Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More