O formațiune ciudată ieșită de sub ghețuri a înfierbântat internetul. Dacă este mâna omului în ecuație, istoria va fi astfel răsturnată

Piramida din Antarctica


Tot mai mulți oameni de știință spun că ar trebui să regândim modul în care privim istoria veche a lumii pentru că oamenii de acum 5.000-10.000 de ani sau mai mult erau mai sofisticați decât ne imaginăm noi astăzi. Ca dovadă stau piramidele egiptene și cele in America de Sud, plus nenumărate alte construcții străvechi sau artefacte care reprezintă și astăzi un mister pentru noi.

Iar dacă punem în balanță faptul că în zonele cele mai friguroase de astăzi, Polul Nord și Polul Sud, cu multe mii de ani în urmă era o altă climă care permitea o viață prosperă pentru oameni și animale, ne putem aștepta la multe surprize odată ce ghețurile se vor topi, dezvelind pământul și eventualele urme ale unor civilizații umane din aceste locuri.

În acest context, anul 2016 a venit cu o provocare pe internet unde circulă o serie de materiale foto și video în care este prezentată o piramidă din piatră care sparge imperiul de gheață din Antarctica, dezvăluindu-se ochiului nostru. Privită de sus sau din lateral, formațiunea ciudată seamănă foarte bine, din punctul de vedere al proporțiilor, cu Piramida lui Kheops din Egipt. Dacă este doar o formă naturală care, printr-un concurs de împrejurări, de asemenea naturale, a ajuns să semene cu o piramidă sau dacă este modelată de mâna omului, este o problemă pe care sperăm să o lămurească oamenii de știință. În orice caz, dacă este mâna omului, atunci istoria așa cum o cunoaștem va fi aruncată în aer.

O întrebarea care se pune este însă următoarea: în cazul în care chiar este o construcție a unei civilizații dintr-o vreme îndepărtată, va confirma sistemul așa ceva?

 
Dar să vedem ce spune și presa din România despre acest subiect:

RealitateaTv: „O serie de descoperiri ale biologilor i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că în urmă cu 100 de milioane de ani peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă de azi, potrivit Express.co.uk.

Unii dintre experți s-au aventurat să spună că Antarctica a găzduit pe vremuri o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.”

Descopera.ro: „Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminent şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. «Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştri.»”


Citiţi şi:


Misterioasele piramide subacvatice de cristal

Misterul piramidei Kukulcan

O piramidă din perioada Jurasicului a fost descoperită în Ucraina

  

yogaesoteric
20 decembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More