O idee pentru salvarea omenirii: se pot dresa câini care să prevadă cutremurele de pământ!

 

Intensificarea cutremurelor de pământ constituie un pericol real și permanent la viața pământenilor. Zilnic se declanșează seisme din ce în ce mai violente, în fața cărora omul rămâne neajutorat. În prezent nu există niciun mijloc tehnic capabil să ne avertizeze despre iminența producerii unui cutremur catastrofal. Astfel că este binevenit să apelăm și la mijloace biologice pentru a prevedea seisme.

Este cunoscut faptul că speciile de animale pot simți structurarea energiilor telurice înainte de a se declanșa cutremure de pământ. În acest mod, ele evită să staționeze în zonele supuse riscului seismic, salvându-și viața.

Cutremurul catastrofal ce s-a declanșat în Oceanul Indian la data de 26 decembrie 2004, cu magnitudine pe peste 9 grade pe scara Richter, în care au pierit în zonele de litoral din Asia de sud-est peste 475.000 de oameni, este edificator. În vastele zone afectate de catastrofă nu a fost găsit niciun cadavru de animal sălbatic. Animalele au detectat energiile telurice precursoare seismului și s-au refugiat din timp în interiorul continentului, pe platourile înalte.

La specia umană super-simțurile sunt blocate în subconștient.

Câinii pot detecta energiile precursoare cutremurelor de pământ

Cânii pot adulmeca mirosuri de peste 1000 de ori mai slabe, comparativ cu specia umană. În plus, câinele are simțul olfactiv stratificat; poate deosebi toate substanțele din care este compus un miros. Câinii dovedesc performanțe olfactive uluitoare și sunt animale foarte inteligente, dispuse oricând să îi ajute pe oameni. În prezent, câinii sunt utilizați pentru diverse sarcini, care depășesc posibilitățile umane: câini de urme, pentru descoperirea infractorilor; câini care descoperă droguri; câini care localizează banii ascunși; câini care descoperă prin simțul olfactiv minerale în adâncul pământului; câini care depistează prin miros maladiile incurabile de care suferă omenirea etc.

Înainte de declanșarea unui cutremur de pământ au loc mișcări tectonice în scoarța terestră care produc fricțiuni între roci. Dacă frecăm două pietre una de cealaltă, obținem un miros specific pe care îl simte și omul. Prin urmare, fricțiunile dintre roci înainte de producerea cutremurului pot fi mirosite de câini dresați să prevadă cutremurele de pământ.

Concomitent, înainte de declanșarea cutremurelor, emisiile de radon se infiltrează din sol cu intensitate crescută. Se știe că radonul – gaz radioactiv rezultat prin dezintegrarea naturală a radiului – este inodor pentru specia umană; dar câinii îl pot simți, pentru că au simțul olfactiv de peste 1000 de ori mai performant decât al omului.

Energiile tectonice precursoare cutremurelor de pământ pot fi detectate și de oameni cărora le-au fost activate super-simțurile subconștiente. Prin urmare, energiile telurice ce se manifestă în adâncul pământului înainte de declanșarea cutremurelor se pot descoperi și identifica prin super-simțuri de către speciile biologice terestre.

Câinele așteaptă răbdător să ne fie de folos și la predicția cutremurelor de pământ. Antrenarea şi formarea unor astfel de câini ține de voința pământenilor de a se salva de cutremure catastrofale ce vor urma și de semenii care se vor implica în dresajul câinilor, care să prevadă seisme. Mai ţine şi de zgârcenia rasei umane când este vorba de investit bani în anumite domenii de cercetare, pentru salvarea vieții și sănătății omenirii. Banii vin și se duc; viața pierdută a omului nu se mai întoarce.

Citiţi şi:

Marele cutremur, avertisment cumplit: „A început numărătoarea inversă”. Reacție INFP

Simțurile subconștiente pe care omul actual nu le folosește niciodată

Câinii vor fi folosiți pentru a detecta tumorile canceroase. Cum ne pot ajuta să luptăm împotriva bolii…


 

yogaesoteric
26 octombrie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More