O ştire de ultimă oră pe care a transmis-o Benjamin Fulford în data de 5 decembrie 2011

ATENŢIE! Articolul care urmează este totodată o completare foarte interesantă a expunerii noastre ce a cuprins două părţi şi care a fost intitulată Vestea cea bună. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii şi este chiar foarte bine să le copiaţi şi să le trimiteţi neîntârziat şi altor fiinţe care vor să afle că pentru aşa-zişii iluminaţi a început deja numărătoarea inversă şi vom asista în curând la prăbuşirea acestei grupări satanice criminale şi, mai mult decât atât, vom fi în viitorul apropiat martorii eşecului ireversibil a ceea ce se numeşte Noua Ordine Mondială, care nu este altceva decât o sinistră tentativă pe cale să ia sfârşit de a implementa un stat fascist planetar, precum şi punerea în aplicare a unui sinistru genocid ce vizează uciderea a peste cinci miliarde de fiinţe umane nevinovate. Citind cu atenţie materialul care urmează, veţi constata cu bucurie că nu mai este mult până când aşa-zişilor iluminaţi le va suna ceasul şi la scurt timp după aceea vor trebui să răspundă în faţa legii pentru toate crimele şi relele pe care le-au făcut până în prezent pe această planetă.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru

SENATUL SUA ŞI OBAMA ŞI-AU AROGAT DREPTUL ÎN MOD EVIDENT CRIMINAL ŞI TOTODATĂ FASCIST DE A UCIDE ŞI DE A TRIMITE ÎN ÎNCHISOARE CETĂŢENI AMERICANI FĂRĂ PROCES. ACEASTA A FOST ŞI VA RĂMÂNE PENTRU EI O GREŞEALĂ FATALĂ

Redactarea finală a acestui articol a fost realizată de profesor yoga Gregorian Bivolaru

Există unele informaţii care atestă că atât Pentagonul, cât şi agenţiile secrete americane, împreună cu poliţia, sunt la un pas de a lua anumite măsuri drastice împotriva preşedintelui Obama şi a senatorilor care şi-au arogat dreptul criminal de a ucide şi de a trimite în închisoare cetăţeni americani fără judecată, pe un termen nelimitat. Membrii clicii criminale din Washington şi de pe Wall Street vor mai face, poate, eforturi disperate pentru o anumită perioadă de timp şi vor urmări să dea impresia că planurile lor de a instaura o dictatură fascistă în Statele Unite ale Americii se desfăşoară încă aşa cum au plănuit, chiar dacă este evident la ora actuală că niciun grup armat nu mai are de gând să-i sprijine. Toate acestea sunt valabile şi în Europa, unde membrii lojii francmasonice Propaganda Due şi ai grupului satanic Bilderberg vor urmări, la rândul lor, să creeze premisele instaurării unui control total, fascist în zonă şi vor urmări să lase impresia că ofensiva lor continuă neabătută, dar dincolo de aparenţe este evident pentru toată lumea că, în cele din urmă, ei vor eşua. Prăbuşirea lor este iminentă şi sigură. Adevărul adevărat este acela că aceşti fascişti demenţi se află totodată în pragul falimentului şi nu mai au deloc bani pentru a-i mai mitui sau pentru a-şi angaja cozi de topor. Anumite informaţii care ne-au parvenit arată că cifrele aşa-zis financiare ce sunt vehiculate în mediile lor virtuale nu mai au în realitate nicio acoperire reală.

Un simplu calcul matematic arată că de fapt ei sunt deja compromişi!

Actualmente, în Occident, numărul oamenilor ce sunt dotaţi cu bun simţ şi inteligenţă şi care s-au trezit din somnul cel letargic şi au înţeles în cele din urmă care este cruda realitate a atins deja minimul necesar. Grupul celor spălaţi pe creier şi care zac într-o stare de letargie în faţa televizoarelor este acum lipsit de relevanţă, deoarece conţinutul acestor programe, în marea lor majoritate mincinoase, care vizează năucirea mentală şi care sunt date pe posturile de televiziune, se va modifica în curând de îndată ce atât poliţia, cât şi forţele militare vor elimina şi chiar vor aresta criminalii ce ocupă acum mass-media corporatistă.

Cei care încă mai consideră că există fie chiar şi o firimitură de adevăr sau o picătură de bun simţ în mediile corporatiste care conduc mass-media trebuie să-şi pună neîntârziat întrebarea de ce aceste organizaţii nu au scris nici până acum adevărul cu privire la evenimentele criminale care au avut loc la data de 11 septembrie, atunci când au fost demolate prin explozii criminale turnurile gemene, ori cu privire la uciderea a peste două milioane de irakieni, ori referitor la mita uriaşă pe care au primit-o oficialii de la vârf care conduc firmele corporatiste din Washington. Ei ar trebui de asemenea să se întrebe de ce oamenii de pe această planetă sunt manipulaţi cu neruşinare şi sunt făcuţi să creadă că este necesar să se declanşeze un război ucigător şi inutil împotriva Iranului, război care a fost gândit fără îndoială ca fiind un prim pas către declanşarea în viitorul apropiat al celui de-al Treilea Război Mondial. Mai mult decât atât, ei ar trebui să se întrebe de ce aşa-zisele guverne occidentale nu au nici la ora actuală niciun fel de plan binefăcător şi constructiv pentru viitorul acestei planete şi de ce ele nu fac mai nimic altceva decât să se preocupe cu declanşarea războaielor.

Există la ora actuală semne că americanii sunt deja pregătiţi pentru a începe o revoluţie. Nu este întâmplător că de curând unii cetăţeni americani au dat buzna în birourile senatorilor, fiind foarte înfuriaţi de faptul că aceştia din urmă au votat o legislaţie criminală ce permite uciderea şi trimiterea în închisoare fără judecată a americanilor. La ora actuală se ştie că armata i-a întors deja spatele lui Obama, iar plecarea lui în Hawaii arată fără urmă de îndoială faptul că el începe deja să se teamă deoarece constată că este din ce în ce mai lipsit de sprijin.

Mai multe grupuri armate, multe dintre ele având peste 10.000 de membri, au contactat deja societatea secretă Dragonul Alb şi au anunţat că, dacă va fi necesar, va fi de ajuns un singur cuvânt din partea acestei societăţi secrete pentru ca ei să îndrepte armele împotriva guvernului federal corporatist. Aliaţii societăţii secrete a Dragonului Alb de la Pentagon, cât şi membrii anumitor agenţii secrete le-au cerut acestor grupuri armate să nu acţioneze într-un mod violent, deoarece atât criminalii de la Washington, cât şi cei de pe Wall Street vor trebui să fie arestaţi şi apoi vor fi judecaţi conform legilor în vigoare. În mod evident, atunci când un grup de oameni ce sunt mituiţi de puterile străine ocupă sediul guvernului de la Washington şi prin legile pe care le votează îşi arogă dreptul la crimă şi la trimiterea în închisoare a cetăţenilor americani fără ca aceştia să poată beneficia de un proces, aşa cum prevăd legile democratice, americanii în cauză vor putea pretinde în mod legal că sunt în autoapărare atunci când acţionează într-un anume mod pentru a preveni punerea în aplicare a acestor planuri criminale.

Întrebarea plină de bun simţ pe care ar trebui să şi-o pună neîntârziat oamenii cinstiţi din Pentagon, cât şi cei care sunt funcţionarii unor agenţii secrete americane este: „AM OARE DE GÂND SĂ RĂMÂN PASIV ŞI TOTODATĂ SĂ FIU COMPLICE LA ACESTE PLANURI CRIMINALE ÎNTOCMAI AŞA CUM A FĂCUT ARMATA GERMANĂ PERMIŢÂNDU-I LUI HITLER SĂ-ŞI PUNĂ ÎN APLICARE PLANURILE LUI CRIMINALE, SAU AM DE GÂND SĂ-MI RESPECT JURĂMÂNTUL PE CARE L-AM FĂCUT FAŢĂ DE POPORUL AMERICAN DE A RESPECTA FĂRĂ NICIO ABATERE ŞI DE A PROTEJA ATÂT CONSTITUŢIA, CÂT ŞI POPORUL AMERICAN?”

Vom vedea în curând că şi în Europa membrii clicii criminale vor încerca să facă tot posibilul pentru a instaura cu forţa un regim fascist totalitar. Cancelarul german Angela Merkel, despre care se crede că ar fi fiica lui Hitler, a solicitat în mod public să se realizeze o aşa-zisă unire din punct de vedere politic a Europei pentru a se structura în felul acesta o aşa-zisă uniune care urmează apoi să fie condusă şi dominată de Germania. De asemenea, nu este o întâmplare că noul prim-ministru italian Mario Monti, Romano Draghi (şeful Băncii Centrale Europene), precum şi preşedintele UE Herman van Rompuy, sunt cu toţii lideri ce au primit o educaţie iezuită şi despre ei se ştie că au legături cu loja fascistă francmasonică P2 (Propaganda Due).

Reuniunea celor 27 de şefi de stat care alcătuiesc UE, ce urmează să aibă loc în această săptămână va avea, printre altele, pe ordinea de zi descoperirea neîntârziată a unor metode prin care să fie impus cu forţa, cât mai curând posibil, un guvern tehnocrat neales în mod democratic, care va fi apoi, fără îndoială, coada de topor a aşa-zişilor iluminaţi. Se va spune, desigur, că această întâlnire a lor are ca unic scop un aşa-zis efort de „COORDONARE A POLITICILOR FISCALE”. Ceea ce înseamnă de fapt că întregul proces de elaborare a bugetelor naţionale, care este totodată principala responsabilitate a unui guvern ce este ales în mod democratic, va fi încredinţat în totalitate unor instituţii ce sunt alcătuite din persoane care nu au fost numite în astfel de funcţii în urma alegerilor şi care instituţii acţionează apoi întotdeauna din umbră.

La ora actuală este evident, aşa cum am menţionat anterior, că naţiunile europene nu mai au destui bani pentru a acoperi uriaşul deficit extern european, global. Aceasta înseamnă că electoratul din ţările debitoare precum ar fi Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Irlanda şi statele baltice vor avea de ales între a fi forţate să-şi reducă în mod drastic nivelul de trai, pliindu-se în felul acesta măsurilor aberante ce vor fi dictate de către eurocraţi, sau unele dintre ele vor fi confruntate cu alternativa de a renunţa la datorii, fiind totodată obligate să revină la vechea lor monedă naţională. Cel mai probabil acest scenariu năucitor va avea drept rezultat faptul că, după aceea, circulaţia monedei euro va fi redusă doar la 10 ţări.

Între timp, este necesar să se ştie că atât clanului Rockefeller, cât şi clanului Rothschild li s-au tăiat toate finanţările japoneze. Puteţi deja să coroboraţi toate acestea cu faptul că de curând Agenţia japoneză pentru servicii financiare a anunţat deja că filiala Citibank-Japonia va fi penalizată datorită faptului că şi-a înşelat clienţii. Aceste sancţiuni vor include separarea părţii japoneze a lui Citibank de restul grupului Citigroup şi aceasta va atrage după sine închiderea unora dintre operaţiunile bancare respective. Aceasta este cea de-a treia oară când Citibank a fost penalizată în Japonia. Aceasta s-a petrecut ultima oară cu câţiva ani în urmă, atunci când s-a descoperit că Citibank Japonia era o instituţie prin intermediul căreia se spălau bani pentru Kai Goryo, care era un sindicat alcătuit din gangsteri ai grupării mafiote Yakuza.

Este semnificativ că directorul Citibank Japonia, precum şi membrii grupului de conducere a altor trei importante instituţii financiare străine din Japonia au demisionat cu toţii în luna octombrie. În spatele scenei, curăţenia ce a început în Japonia va continua atât în săptămânile, cât şi în lunile ce vor urma.

În plus, merită să menţionăm faptul că pe 10 decembrie va fi lună plină şi în acelaşi timp va fi eclipsă totală de lună. Cu acea ocazie, luna va căpăta o ciudată culoare roşiatică, iar acest semn va fi vizibil pe cer. Se ştie de multă vreme că o lună de culoare roşiatică este un semn de război.

Clica criminală a aşa-zişilor iluminaţi susţine că societăţile secrete Dragonul Roşu şi Dragonul Albastru ar fi întocmai ca nişte tigri ce sunt confecţionaţi din hârtie şi că societatea secretă Dragonul Alb ar fi o simplă instituţie complet inofensivă şi chiar lipsită de putere.

Ei uită însă un fapt elementar, şi anume că răbdarea şi toleranţa nu sunt niciodată sinonimul slăbiciunii. Timpul este de partea societăţii Dragonului Alb, iar sistemul ce se află în pragul prăbuşirii al acestei clici criminale este cu putinţă să se destrame în viitorul apropiat fără a fi nevoie de violenţă pentru a se produce aceasta. Cu toate acestea, suntem chiar foarte aproape de punctul în care va fi se pare necesar să se facă unele arestări ale celor vinovaţi pentru a se preveni în felul acesta izbucnirea unui nou război mondial.

Sursa: http://benjaminfulford.net/2011/12/05/the-us-senate-and-obama-claiming-the-right-to-murder-and-imprison-americans-without-trial-was-a-fatal-mistake/Citiţi şi:

Un ultimatum din Orient către societatea secretă a «Iluminaţilor» (1)

Jocul de-a Illuminati

yogaesoteric
21 decembrie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More