Oana Paul: „Eu refuz să mă vaccinez, atâta timp cât vaccinurile sunt un experiment!”

Dragi români! Marea problemă din România și probabil și din lume, este vacxinarea! Au comandat milioane de vaxinuri și acum nu mai știu cum să ne prostească ca să ne vacxinăm!

Mi se părea corect ca, prin medicii de familie, să ne exprimăm dorința de vacxinare și să se comande atâtea vaxinuri câte ar fi fost nevoie! Iar cei care vor să se vacxineze să opteze fiecare pentru vacxinul dorit.

Aceste vaxinuri să fie plătite de cei care se vaccinează, nu și de cei care nu se vaccinează! Eu propun ca vacxinurile nefolosite să le plătească cei care le-au comandat!

Fiecare dispune de trupul lui, de viața lui și e liber să procedeze cum ii dictează conștiința! Eu refuz să mă vacxinez, atâta timp cât vacxinurile sunt un experiment!

Văd că, cei care nu dorim să ne vacxinăm, suntem amenințați cu tot felul de restricții. Mi se pare ciudat și ilegal! Ce facem, dacă cei nevacxinati suntem mai mulți și nu mai vrem să trăim alături de cei vacxinati? S-a gândit cineva la treaba asta? Aplicăm democrația, au ba? Regula principală, primordială, este că minoritatea se supune majorității! Deci, cum facem? Pentru că din cei vaccinați, unii mai și mor, sau paralizează și vor fi și mai puțini!

Întrebarea mea este: la ce folosește vacxinul? Dacă, vacxinat fiind, te poți îmbolnăvi de covid și poți să-l transmiți altora? Concluzia? Ăsta nu-i vacxin, e o prostie și atâta timp cât mor oameni în urma vacxinării, un om deștept e precaut. Să vedeți urmările pe termen mediu și lung!

Sănătate și aveți grijă de voi! Pe nimeni altcineva nu îl interesează de voi! Sunteți /suntem pe cont propriu! Conștientizăm asta și facem ceva?

Oana Paul

Citiți și:
12 motive pentru care nu mă vaccinez
Terminați, odată, cu propaganda „imunizării”! E zombificare, nu imunizare!

 

yogaesoteric
21 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More