Obama a condamnat decizia lui Donald Trump de a contesta alegerile în Justiţie, acuzându-l că ‘delegitimează democraţia’!

 

Statele Unite ale Americii sunt într-un countdown naţional în aşteptarea rezultatului final al alegerilor prezidenţiale organizate în 3 noiembrie 2020. Şi nu vorbim despre rezultatul care ar conduce la înscăunarea lui Joe Biden, reprezentatul democraţilor, la Casa Albă, ci despre rezultatele ce vor fi făcute publice odată cu finalizarea numărării voturilor şi a anchetei în care sute de procurori şi ofiţeri FBI au luat la puricat buletinele de vot marcate cu un filigran electronic „QFS blockchain” şi nu numai. Donald Trump a acuzat că 2,7 milioane voturi în favoarea sa au fost şterse în ultima săptămână, în timp ce democraţii contrazic declaraţiile preşedintelui încă în funcţie.

 
Donald Trump, Joe Biden

Numai în Pensylvannia au fost descoperite sute de mii de voturi pro-Biden primite după închiderea urnelor. Ce să vedeţi, constatarea nu este a republicanilor lui Trump, ci chiar a Curţii de Justiţie din Pennsylvania care a stabilit că secretarul de stat democrat nu avea autoritatea să mai primească acele voturi după închiderea urnelor.

Barack Obama: „Este încă un pas în delegitimizarea nu doar a viitoarei administraţii Biden, ci a democraţiei în general”

Culmea, după aceste răsturnări de situaţie, fostul preşedinte al SUA Barack Obama, altminteri un susţinător lui lui Joe Biden în campania electorală, a declarat într-un interviu acordat CBS News, că Donald Trump nu ar fi fost oportun să conteste în Justiţie rezultatul alegerilor pentru că delegitimează democraţia, doar pentru că lui Trump nu îi place să piardă: „Preşedintelui nu-i place să piardă. Sunt mai tulburat de faptul că alţi oficiali republicani, care în mod clar ştiu mai bine, merg împreună cu acest demers. Este încă un pas în delegitimizarea nu doar a viitoarei administraţii Biden, ci a democraţiei în general şi aceasta este o cale periculoasă”.

Practic, din declaraţia lui Obama înţelegem că toţi cei care se adresează Justiţiei pentru a face dreptate pot atenta la democraţie. Mai ales la democraţia Statelor Unite ale Americii, acest leagăn al democraţiei moderne, care acum riscă să se prăbuşească demascând o ingenioasă şi ticăloasă lucrătură a Deep State-ului.

Av. Sidney Powell: „Există cel puţin trei probleme federale majore care vor necesita o soluţie din partea Curţii Supreme în aceste cazuri”

În tot acest amalgam de evenimente, avocaţii lui Donald Trump au ieşit public pentru a reclama că a fost depus un efort uriaş pentru fraudarea alegerilor, de la voturi exprimate de persoane decedate, până la fraudarea voturilor prin corespondenţă. O poziţie categorică în această chestiune a avut avocatul generalului Michael Flynn, Sidney Powell, cea care a dezvăluit în direct la Fox News faptul că echipa lui Joe Biden a pregătit din timp întregul sistem de fraudare a alegerilor, apelând la un software care le-a permit să inverseze voturile alegătorilor sau să blocheze procesul de numărea a voturilor. Dezavantajaţi de mecanismul care ar fi fost pus în aplicare de democraţi ar fi fost nu doar Donald Trump, ci şi alţi candidaţi republicani şi chiar democraţi.

Iată principalele declaraţii făcute de avocata Sidney Powell:
„S-a făcut un efort masiv şi coordonat de a fura aceste alegeri de la noi, poporul Statelor Unite ale Americii, de a discredita şi a distruge voturile lui Donald Trump şi de a produce voturi pentru Joe Biden. Au făcut-o în toate modurile imaginabile, de la morţi care votează în număr mare, până la crearea unor buletine de vot absolut frauduloase, exclusiv în favoarea lui Biden. Am identificat cel puţin 450.000 de buletine de vot în statele cheie care în mod miraculos au votat doar pentru Joe Biden şi pentru niciun alt candidat.

Dacă ne uităm la Florida, unde s-a procedat corect, putem vedea că aşa ar fi fost necesar să decurgă procesul şi în restul ţării. Dar au folosit un algoritm pentru a determina de câte voturi au nevoie pentru a întoarce rezultatul şi au folosit computerele pentru a muta acele voturi de la Trump la Biden şi de la alţi candidaţi republicani la concurenţii lor. Cred că Doug Collins a fost furat. Cred că şi John James a fost furat. Nu doar preşedintele Trump. Au fost foarte mulţi oameni afectaţi de acest sistem. Este necesar să ne luptăm cu dinţii în instanţa federală pentru a expune această fraudă abjectă precum şi conspiraţia din spatele ei şi pentru a obţine o renumărare a voturilor şi audituri oriunde este necesar. Adică, sincer, în cea mai mare parte a ţării.

Cu siguranţă (n.red. – ar fi necesar să existe investigaţii). Primim rapoarte cu tot felul de fraude. Urmează să primim o declaraţie pe proprie răspundere de la un lucrător poştal care vorbeşte despre faptul că i s-a ordonat să antedateze buletine de vot. Niciun buletin de vot primit după închiderea urnelor, în ziua votării, nu ar mai fi cazul să fie numărat. Avem mai multe state care nici măcar nu au respectat regulile propriului legislativ. Aceasta este o problemă constituţională federală. Există cel puţin trei probleme federale majore care vor necesita o soluţie din partea Curţii Supreme în aceste cazuri. Când voturile vor fi cu adevărat cercetate şi doar voturile reale vor fi numărate, Trump va câştiga. El este preşedintele şi conducătorul acestei ţări.

Frauda a avut loc prin redirecţionarea voturilor în sistemul informatic sau prin adăugarea de voturi care nu au existat. Este nevoie de un audit al tuturor sistemelor informatice care au avut un rol în această fraudă.

Joe Biden a avut dreptate. A spus că are cea mai mare organizaţie de fraudă electorală şi că nu are nevoie de voturile oamenilor acum, va avea nevoie de oameni mai târziu. Aveau totul planificat. Aveau algoritmi, aveau buletine de vot care aşteptau să fie introduse când era nevoie.

Votul pentru preşedintele Trump a crescut considerabil în statele democrate (albastre). Atunci au trecut să oprească numărătoarea voturilor şi să intervină pentru a schimba voturile lui Trump cu voturi pentru Biden.

Evident au investit în el (n.red. – în software-ul Dominion) din motive proprii şi îl folosesc pentru a comite această fraudă electorală. Cred că au furat voturi chiar şi de la alţi democraţi, din propriul lor partid, care la rândul lor ar fi firesc să fie indignaţi de acest fapt. Bernie Sanders ar fi putut foarte bine să fie candidatul democrat, dar au furat de la cine au vrut să fure.”

Citiţi şi:

Tone de dovezi arată că alegerile din SUA au fost fraudate

Sistemul de vot utilizat în statele-cheie, care au dat ‘erori’ în defavoarea lui Trump, are legături strânse cu familia Clinton și Nancy Pelosi

Un funambul numit Joe Biden

 

yogaesoteric
2 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More