Omenirea este în linii mari pregătită să treacă de la democrația participativă la turmocrația obedientă!

 

1. Ce ne-a demonstrat prima fază a covid-ului?

– Că populația lumii este în general gata să asculte de o mâna de specialiști oficiali de la OMS, a căror opinii au variat de nenumărate ori (cu mască și fără mască, cu vaccin și fără, cu sau fără hidroxiclorochină), precum și de ceea ce li se cere de către stat și este justificat prin presa oficială;

– Că dacă unui agent patogen îi dai atenția cuvenită în presă, poți speria o planetă întreagă chiar dacă există mulți alți agenți patogeni care produc pagube mult mai ridicate, dar nu au parte de un PR corespunzător;

– Că dacă presa explică oamenilor cu detalii că cei ce au făcut boala covid au suferit mult, iar unii chiar au murit, oamenii sunt tentați să creadă că cei ce au murit de SIDA, de hepatită sau de de la gripa sezonieră au murit probabil în stare de plăcere;

– Că dacă le ceri oamenilor să rămână în casă, să nu mai circule, să nu își mai vadă familia, să nu mai își mărturisească credințele, în virtutea unui scop aparent nobil, aceștia sunt gata să asculte fără să crâcnească.

2. Ce ne-a arătat criza George Floyd?

– Ne confirmă ce ne-a învățat faza I de la covid: că oamenii sunt obedienți și conformiști. Dacă presa și corporaţiile și statul ne spun că e cazul să ieșim la meeting împotriva poliției și rasismului, o facem, fără să mai ținem cont de regulile de distanțare. În mod magic, covid-ul nu se transmite dacă meetingul este justificat social.

– Că dacă presa și politicienii ne spun că suntem rasiști sistemici, atunci suntem rasiști sistemici, chiar dacă nu știam. Până la Floyd, biata planetă habar nu avea că este rasistă. Nici măcar goarnele progresiste nu ne vorbeau despre asta, pentru că nu primiseră încă partitura. Dar de la George Floyd încoace, știm în fine că suntem rasiști și așa vom rămâne, până când noțiunea de rasă va fi declarată un necuvânt.

3. Ce ne arată faza a II-a de covid (da, aceea despre care unii „complotiști” au anunțat încă din luna mai 2020, dar OMS spunea că nu o să fie!)?

Aceleași aspecte. Acum suntem speriați cu numărul enorm de „cazuri” noi – și nu ne mai întrebăm cum apar ele (nu cumva este pentru că se fac teste?) și nici dacă mai produc victime. Măsurile de relaxare se amână mereu și mereu, suntem pregătiți să petrecem restul vieții în „noua normalitate”.

Asta ne arată că oamenii sunt gata să înghită orice pilulă li se prescrie de la centru. Chiar dacă ieri li se spunea pe dos.

Vom avea așadar în curând trei validări ale aceleiași ipoteze: că omenirea este în linii mari pregătită să treacă de la democrația participativă la turmocrația obedientă.

Calea pentru desființarea clasei politice și a ideologiilor este deschisă. Societatea poate fi condusă de acum încolo după metode corporatiste.

Nu vă mai mirați că se vorbește tot mai deschis despre pedofilie sau schimbarea sexului. Alea sunt fleacuri. Oamenii sunt gata să accepte orice, dacă presa o spune și dacă șeful o cere.

Citiţi şi:

Paralele frapante între atentatele din 11 septembrie 2001 și criza Covid-19

Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19

 

yogaesoteric
3 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More