ONU menționează în mod subtil pe site-ul oficial începerea Noii Ordini Mondiale

 

Sub egida ONU, statele din zona Pacific membre ale organizaţiei au reunit artiști, lideri, șefi de stat și celebrități internaționale în primul concert regional covid-19 din lume. 

Spectacolul de două ore și jumătate a inclus contribuții din 12 națiuni insulare din Pacific, inclusiv spectacole muzicale ale artiştilor Jahboy din Insulele Solomon, Mia Kami din Tonga, Juny B din Kiribati, Te Vaka din Noua Zeelandă și mulţi alţii.

„Acesta este primul concert virtual care a cuprins în primul rând artiști din toată regiunea, accesibil publicului nu numai din Pacific, ci din întreaga lume”, au spus organizatorii.

Mesaje video de solidaritate au fost transmise de la oaspeți internaționali, cum ar fi prințul Charles al Marii Britanii, actorul câștigător al premiului Oscar și avocat al Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG), Forest Whitaker, și premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern.

Pentru încheierea concertului s-a ales, în mod semnificativ, melodia numită „We Will Rise”, despre pandemia de coronavirus din Pacific, interpretată de Pasifika Voices și de copiii de la International School Suva.

Mesajul pe care ONU vrea să îl transmită întregii lumi este foarte clar exprimat în versurile melodiei, fără loc de interpretări:
„În întreaga lume închidem granițele, Covid-19 este în creștere.
O Nouă Ordine Mondială în spatele ușilor închise, furtuna va trece, vom supraviețui.
Ne vom ridica, ne vom ridica din nou, insulele noastre se vor ridica din nou.
Ne vom ridica, ne vom ridica din nou, lumea noastră se va ridica din nou.”

Şi a ales să facă aceasta prin vocile inocente ale unor copii, anume pentru a sublinia care este viitorul la care organizaţia pune umărul.


Citiţi şi:
Implementarea Agendei ONU 2030 – vechile planuri ale ‘elitelor’ de a institui Noua Ordine Mondială
Henry Kissinger: «Pandemia de coronavirus va modifica pentru totdeauna ordinea mondială»
Sclavia modernă, Noua Ordine Mondială și Sistemul viclean de exploatare în care suntem cu toții neo-sclavi muncitori

 

yogaesoteric
13 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More