ONU se aliază cu Forumul Economic Mondial în Marea Resetare pentru Marea Cenzurare


A venit vremea pentru „noi norme sociale” de „căutare și corectare” a informațiilor „greșite” despre covid. Începe recrutarea de „voluntari informaționali”


Organizația Națiunilor Unite a anunțat că va colabora cu Forumul Economic Mondial (WEF), autorul „Marii Resetări”, pentru a promova o nouă campanie de control a discuțiilor de pe social media legate de Covid-19. Prin urmare, va fi creat un serviciu de știri globale despre coronavirus, ONU considerând că a venit timpul pentru „noi norme sociale” care caută și corectează informațiile „greșite”.

Într-un interviu pentru un podcast al Forumului Economic Mondial, șefa de comunicare a ONU, Melissa Fleming, a vorbit despre inițiativa ONU „#PledgetoPause”.

 
Melissa Fleming

#PledgetoPause, pe care ONU o numește „prima campanie globală de schimbare a comportamentului privind dezinformarea”, a fost lansată luna trecută, în colaborare cu mai multe ONG-uri susținute de George Soros și companii Big Tech. Programul urmărește „să mobilizeze experți și cercetători, guverne, influenceri, societate civilă, companii, autorități de reglementare și mass-media” pentru a opri ceea ce ONU consideră a fi „informațiile greșite” cu privire la covid-19. În cele din urmă, „își propune să ajungă la un public global de 1 miliard”, anunță ONU.

#PledgetoPause face parte dintr-un proiect mai amplu numit „Verificat” (Verified), care recrutează participanți pentru a răspândi „conținut verificat optimizat pentru partajarea socială” produs de departamentul de comunicații al ONU, potrivit LifesiteNews.

Conținutul este conceput pentru a fi „frontal și central în fluxurile dvs. de social media”, potrivit lui Fleming. Ea a susținut, de asemenea, că Organizația Națiunilor Unite „lucrează cu platformele de socializare pentru a recomanda modificări” și pentru „a ajuta la ruperea lanțului dezinformării”.

Fleming a declarat pentru Forumul Economic Mondial că până acum #PledgetoPause și Verified au „recrutat 110.000 de voluntari informaționali”.

Ea a spus: „Echipăm acești voluntari de informații cu mai multe cunoștințe despre modul în care se răspândește dezinformarea și le cerem să servească ca un fel de prim-răspuns digital”.

Departamentul de comunicații al ONU conduce Verified în colaborare cu Purpose, un grup activist de stânga care se mândrește cu parteneriatele pe care le are cu Google și Fundația Gates.

În 2012, Purpose a început un proiect numit „All Out”, o „mișcare” LGBT care pretinde acum că are aproape două milioane de membri și care s-a alăturat atacurilor recente împotriva legilor și culturii pro-familiale din Polonia. Unul dintre fondatorii organizației a făcut presiuni pentru ca UE să condiţioneze ajutorul covid-19 pentru Polonia de capitularea în faţa cererilor LGBT, măsură pe care Comisia Europeană a luat-o la începutul acestei luni.

Marea Britanie, prima țară care aprobă folosirea vaccinului Pfizer/BioNTech. Pentru a contracara orice opinie anti-vaccinare, Londra recurge la unități de elită de „război informațional” ale armatei, care au combătut ISIS

Odată cu lansarea iminentă a unui vaccin împotriva covid-19 și cu începerea primelor vaccinări, o unitate de elită cibernetică militară din Marea Britanie a fost însărcinată cu contracararea „propagandei online împotriva vaccinurilor”.

Armata Marii Britanii a mobilizat o unitate de elită „de război informațional”, renumită pentru participarea sa la operațiunile împotriva Al-Qaeda și a talibanilor, pentru a contracara propaganda online împotriva vaccinurilor.

Marea Britanie a devenit prima țară din lume care a aprobat folosirea vaccinului anti-covid dezvoltat de Pfizer/BioNTech pe scară largă, iar imunizările ar putea începe în câteva zile.

Potrivit The Times, serviciul britanic de informații-semnale (Centrul Guvernamental de Comunicați, alias GCHQ), a fost însărcinat să combată orice argumente anti-vaccin pe internet.

Guvernul britanic este convins că astfel de argumente pot fi inoculate doar de Moscova. Prin urmare, și-a autorizat serviciile de informații să adapteze instrumentele utilizate împotriva propagandei ISIS pentru a face față acestui nou dușman: anti-vacciniștii. Unitatea de specialitate în domeniul apărării a fost lansată în Afganistan, în 2010, și aparține Brigăzii 77 a Armatei. Unitatea secretă a lucrat adesea cot la cot cu echipe de operații psihologice.

GCHQ are capacitatea de a întrerupe conturile de socializare și de a răspunde anonim pe forumuri. Cu toate acestea, nu are posibilitatea de a pătrunde direct în conturile găzduite de aliații săi „Five Eyes” (Australia, Canada, Noua Zeelandă și SUA).

Brigada 77 este o unitate care combină armata și rezervele armatei în scopul războiului neletal și al influenței comportamentale. Unitatea se află în prezent la cazarma Denison din Berkshire.

Citiţi şi:

Pe ce se duc banii contribuabililor! Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) își creează propriul serviciu de dezinformare care să-i apere interesele

Presa din România va fi mituită din nou de guvern, de această dată cu 60 milioane de euro, pentru a face propagandă vaccinului covid

 

yogaesoteric
12 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More