Oxiterapia

Aerul curat reînvigorează întregul organism şi îl reechilibrează din punct de vedere psihic. În locurile care se află la mare depărtare de marile oraşe se găsesc zone în care gazele toxice nu au ajuns şi, conform cercetărilor făcute, s-a constatat că în aceste zone stratul de ozon este mult mai puţin afectat decât în zonele industrializate.

Peroxidul de hidrogen, care are puternice efecte curative, este prezent în apa mărilor şi a oceanelor, în râuri, lacuri, în zăpada proaspătă,  în apa de ploaie, în laptele proaspăt al animalelor domestice, în laptele de mamă, în fructele şi legumele proaspete (în special pepeni, mere portocale).

În organismul uman, peroxidul de hidrogen se găseşte în aproape toate celulele – şi cu ajutorul său au loc reacţiile enzimatice de la nivelul tubului digestiv -, în sânge, limfă şi în alveolele pulmonare. Trebuie să înţelegem însă faptul că  peroxidul de hidrogen este prezent în corpul uman în cantităţi foarte mici.

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More