OZN-uri deasupra Bucureştiului

În 21 septembrie 2009, la ora 00.35 de minute, o formaţiune cu 12 obiecte luminoase şi-a făcut apariţia pe cerul Bucureştiului, în zona de nord. La scurt timp a apărut o altă formaţiune de cinci obiecte zburătoare neidentificate  în aceiaşi zonă. Imaginile au fost surprinse de un cameraman amator. Puteţi viziona aceste imagini aici:


O altă apariţie OZN excepţională la Sibiu care constituie răspunsul extratereştrilor benefici la meditaţia realizată de yoghini în seara de 23 august 2008

În seara de sâmbătă 23 august 2008, la scurtă vreme după realizarea, în cadrul Simpozionului Internaţional de YOGA – Costineşti 2008, a meditaţiei intitulată ,,Starea de comuniune meditativă, telepatică cu reprezentanţii la vârf ai extratereştrilor ce sunt integraţi în Înaltul Consiliul Suprem al Fraternităţii Cosmice”, cu participarea a câteva mii de practicanţi YOGA, mass-media a transmis ştirea că pe cerul Sibiului au putut fi văzute mai multe obiecte zburătoare neidentificate (OZN). Unul dintre martorii oculari a surprins cu aparatul foto, în zona străzii Ştefan cel Mare din Sibiu, unsprezece luminiţe care se deplasau pe cer, într-o mişcare neobişnuită, şi păreau a fi grupate într-o formaţie.

Specialiştii care au analizat imaginile afirmă că luminile nu veneau de la avioane sau elicoptere. Cele unsprezece obiecte luminoase care au apărut pe cer imediat după lăsarea întunericului au fost vizibile timp de aproximativ zece minute. A fost realizată şi o filmare video a acestui eveniment excepţional, care poate fi vizionată aici:

De asemenea, evenimentul a fot relatat de ziare. Clik aici pentru a vedea o serie de fotografii ale apariţiilor din ziarul Tribuna.

Aşa cum au putut afla cei care au citit cartea excepţională a lui Steven M. Greer, Adevărul dezvăluit despre extratereştrii benefici, ca urmare a punerii în practică a protocolului CE-5 de conectare a extratereştrilor benefici, vehiculele acestora apăreau într-un interval scurt în vecinătatea zonei respective. Considerăm că evenimentul surprins de martorii oculari confirmă pentru cei înzestraţi cu inteligenţă şi bun-simţ existenţa unei certe conexiuni cauzale între meditaţia de comuniune meditativă, telepatică cu reprezentanţii la vârf a extratereştrilor ce sunt integraţi în înaltul Consiliul Suprem al Fraternităţii Cosmice şi apariţia la scurt timp după aceea  a OZN-urilor în zona Sibiului.

Citiţi şi:
Cercurile din lanuri – Artă sacră sau mesaje OZN?
Cercuri ale puterii în spatele secretului OZN

yogaesoteric
15 octombrie 2009

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More