Părintele Savatie Baștovoi: «V-a agățat cumva cursorul? Vă simțiți tras spre nicăieri? Simțiți un blur peste afacere? Simțiți bine!»

 

În lumea cifrelor și a bazelor de date nu suntem decât statistică. Ați lucrat vreodată cu programe de editare? Știți cum se corectează notele false sau cum se înlocuiesc zonele nedorite în Photoshop? Marchezi, tragi, întinzi sau strângi, poți să pulverizezi pe oricine. Exact așa fac cei în ale căror programe de editare sunteți voi cu țara voastră, familiile voastre, visele și planurile voastre. V-a agățat cumva cursorul? Vă simțiți tras spre nicăieri? Simțiți un blur peste afacere? Simțiți bine. Doar că ei nu simt, pentru ei sunteți doar o zonă nedorită pe grafic.

După primul discurs către națiune a lui Merkel am înțeles că totul este hotărât și că circul nu se va opri până nu vor omorî 75 milioane de oameni pe plan global. Am spus asta prietenilor mei cu toată seninătatea. Nu contează cum vor muri – în special prin neacordare de îngrijire medicală bolnavilor cu boli grave sau cronice. Țările care și-au îndeplinit planul au voie la plimbare și joacă în curte. Planul de morți pentru fiecare țară nu este dictat de numărul populației, ci de locul pe care îl ocupă ca importanță pe harta viitorului. Cifra e cu estimarea morților până în martie-aprilie anul viitor.

Rugați-vă la Dumnezeu. Aveți grijă de sănătate. Medicină nu mai există. Mai există medici, dar medicina a abdicat. Bucurați-vă de orice om bun pe care îl cunoașteți. Păziți-vă de deznădejde. Nu lăsați focul să se stingă. Nimic din ce nu este necesar să se petreacă nu se va petrece. Multe poate rugăciunea dreptului. Rugați-vă cum nu v-ați rugat niciodată, știind că doar rugăciunea poate modifica mersul Universului, așa cum l-a transformat în vremea lui Noe.

Harul Domnului nostru Iisus Hristos și dragostea lui Dumnezeu și Tată, și împărtășirea Sfântului Duh să fie cu voi toți.

Citiţi şi:

Episcopul Ignatie al Hușilor, «flashuri în vremea coronavirusului»

Coronavirusul și Big Brother

 

yogaesoteric
14 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More