Participă și tu la proba de percepții subtile a Concursului Internațional de Yoga


Unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul Congresului Internațional de Yoga și Terapii Alternative este concursul de yoga – „Promovarea valorilor yoga”, un prilej pentru fiecare practicant de a-și testa progresele în practica spirituală și de a se autodepăși.

Concursul va avea loc duminică, 7 decembrie, între orele 10-18, şi va fi transmis în direct pe MISA Senzaţional TV.
Indiferent la ce distanță vă aflați, veți putea participa la proba de percepții subtile, trimiţând răspunsurile sub formă de comentariu pe pagina live MISA TV.

Această probă constă din percepţia subtilă, pe rând, a cinci stări spirituale diferite – cum ar fi: fericire, compasiune, entuziasm, curaj, iubire etc – care vor fi exemplificate în mod subtil telepatic de către Grieg, la o oră ce va fi anunţată din timp. Aceste cinci stări vor fi alese dintr-o listă de 49 de propuneri, ce vor fi anunţate, de asemenea, în avans.

Cei care vor percepe corect stările exemplificate vor beneficia de premii substanțiale. Câștigătorul premiului I va primi gratuitate totală la Tabăra spirituală yoghină de vacanță Costinești 2015, 150 de euro, precum şi un substanţial cadou în cărţi şi alte obiecte.


yogaesoteric
4 decembrie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More