Pentru a cunoaște adevărul este necesar mai întâi să cunoști minciuna

Ne aflăm într-o mare minciună, în care societatea, cultura, educația, guvernarea, religia și mass-media nu doar că sunt corupte într-un înalt grad, dar există și o forță malefică care acționează cu îndârjire să distrugă omenirea și întregul nostru ecosistem, după cum vedem în fiecare zi în jurul nostru. Cum explicați plantele modificate genetic, chemtrails-urile, medicamente care vă ucid, vaccinuri care debilitează copiii, războaie de agresiune, dezastre ecologice și atâtea alte aspecte și niveluri de distrugere? Vă puteți întreba: „Ce caut aici?”, „De ce este necesar să trăiesc într-o societate atât de coruptă, violentă și rea?”.

 

Pentru că aceasta este minciuna cea mare și sunteți aici să experimentați și să învățați totul despre ea. Sunteți aici pentru a găsi găurile din Matrix, pentru a vedea prin această țesătură de iluzii; pentru a găsi calea de a percepe această matrice așa cum este de fapt; pentru a vedea Adevărul din spatele iluziei și înșelăciunii. Sunteți aici să vă eliberați.

Toți am fost programați încă de la naștere pentru a crede că marea minciună este adevărata realitate. Familia, societatea, religia, cultura, mass-media, școlile de stat, știința și multe alte tentacule ne-au programat din toate punctele de vedere. Așa că suntem prinși în minciuna cea mare. Imensa majoritate a oamenilor nu pot vedea că sunt prinși într-o mare minciună, iar mulți îi vor ataca pe cei care urmăresc să o expună. Mulți sunt aici doar pentru a experimenta minciuna cea mare. Nu toată lumea este aici pentru a se trezi.

Calea spre libertate presupune să devii capabil să vezi dincolo de programele matricei, să le percepi așa cum sunt de fapt, adică o mare înșelăciune, și să te eliberezi de influențele lor. De fiecare dată când reușiți să vă eliberați de un anumit program, perspectiva dvs. se transformă, atât cea asupra voastră înșivă cât și cea asupra lumii. De exemplu, dacă începeți să vă puneți întrebări cu privire la dogmele religioase închistate și sunteți capabili să le priviți obiectiv din afara cutiei respectivelor mentalități și ieșiți de sub influențele lor, veți descoperi înșelăciunile și minciunile. Aceasta vă va permite să vă eliberați de influențele programelor respective. Desigur, este necesar ca apoi să fiți vigilenți pentru a nu cădea din nou în aceeași capcană, dar într-un alt ambalaj. Câți oameni au respins religiile tradiționale, doar pentru a fi prinși apoi în religiile New Ege?

După cum puteți constata, drumul către libertate vizează destrămarea marii minciuni cu numeroasele sale programe de iluzii și înșelăciune. Nu este vorba de a obține ceva (altceva decât ești de fapt în esență), ci mai degrabă este un proces distructiv, în care dai la o parte rând pe rând toate credințele false care te-au ținut pe loc. Se poate spune, analogic vorbind, că procesul trezirii nu este o plimbare în parc, ci o plimbare prin iad. Este înlăturarea tuturor convingerilor tale prețioase și tot ce ai crezut în mod fals despre tine însuți. Nu există niciun dubiu în această privință.

În filmul Hobitul – Dezolarea lui Smaug, personajele au fost nevoite să intre în pădurea Mirkwood pentru a ajunge la destinația lor. Nu exista altă cale pentru ei. Și aceasta nu a fost ceva asemănător cu o plimbare în parc. În mod similar, și noi la rândul nostru este necesar să intrăm în zonele noastre întunecate și să ne confruntăm cu umbrele personalității noastre. Acolo se află ideile noastre false despre cine suntem. Acolo este necesar ca toate credințele noastre false să fie distruse.

Este important să ne confruntăm cu aceste noțiuni false și să le vedem așa cum sunt. Aceasta este singura modalitate de a ne vindeca, de a deveni din nou întreg, de a trăi în integritate. Trecem prin viață cu atât de multe noțiuni false – despre lume, despre spiritualitate și despre noi înșine. Construim măști și judecăm după fațade. Este o șaradă. Totul se bazează pe iluzii și înșelăciune.

Ne înșelăm în fiecare moment și lumea ne înșeală în orice moment. Trăim în disonanță cognitivă perpetuă, justificând cele mai absurde aspecte în care credem. Ne mințim mereu … și noi credem.

Pentru a vă trezi la adevărul pe care îl căutați, este necesar să eliminați minciunile. Dar noi suntem prea atașați de minciuni și vrem să păstrăm iluziile și să devenim iluminați în același timp. Așa ceva nu este posibil. Dar există sute de falși ghizi spirituali și „profesori” care susțin că este posibil. Ei vă oferă diferite metode edulcorate pentru a deveni fericiți, împliniți, calmi, pentru a vă regăsi sufletul, vă învață să fiți „pozitivi”, să primiți slujba potrivită, să faceți o mulțime de bani, să vă echilibrați chakra-ele, să deveniți sănătoși și câte și mai câte.

Dar toate acestea nu reprezintă trezirea spirituală! Ele sunt doar lustruirea ego-ului. Toate te conduc imediat în matrice. Ai putea fi destul de norocos și practicând o astfel de metodă chiar să obții o cușcă de aur, dar este tot o cușcă și tu rămâi mai departe închis, fiind în continuare un sclav. Acesta este drumul pe care majoritatea oamenilor aleg să-l urmeze. Este o cale bine bătătorită de cireadă.

Așadar, ne aflăm în minciuna cea mare, unde există o prezență malefică dinafara lumii, care își răspândește tentaculele peste tot în lume. Atât de mulți oameni au fost infectați de această prezență malefică încât îi vedem peste tot. Politicieni, bancheri, lideri corporativi, judecători, polițiști, militari, lideri religioși, lideri culturali, peste tot găsim oameni urâți. Dacă vă uitați la știri, vă puteți întreba cât de rău este nevoie să ajungă oamenii înainte ca ei să se trezească. Cum pot atât de mulți oameni să nu vadă ce se petrece în jurul lor? Chiar și mai rău, să rămână indiferenți?

 

Pe măsură ce matricea devine exponențial mai puternică, ea are o slăbiciune inerentă, care devine din ce în ce mai evidentă. Acest aspect este mai degrabă inevitabil, deoarece este un aspect major sau o calitate a matricei. Această slăbiciune este aceea că ea este de fapt o iluzie. Nu este adevărata realitate, ceea ce devine din ce în ce mai evident. Cu cât matricea devine mai puternică, cu atât iluziile devin mai puternice. Ele pot deveni elefanții din sufragerie. Cu alte cuvinte, iluziile pot deveni foarte evidente pentru cineva care este atent și pătrunzător.

De aceea, controlorii au abilitatea să ne mențină într-o stare de hipnoză din ce în ce mai adâncă, astfel încât să nu observăm elefantul din cameră. Cu cât sunt mai mari iluziile, cu atât este nevoie să fim hipnotizați mai profund, astfel încât să nu observăm elefantul sau, dacă o facem, să îl acceptăm ca pe ceva normal.

În ultimul secol, au existat numeroase descoperiri care au permis programării să devină foarte puternică, punându-ne într-o transă hipnotică profundă. Odată cu apariția televiziunii și a mass-media, a sporturilor și a divertismentului, a techno-gadget-urilor, a școlilor de stat și a multor tehnici de control în sfera conștiinței, oamenii par să umble într-o stare de stupoare, incapabili să vadă ce este în fața lor.

Cum poate cineva să nu observe sau să nu-și pună întrebări despre chemtrails, de exemplu? Din acest motiv, matricea este capabilă să devină mai puternică și acum putem vedea elefantul din cameră peste tot. Ei bine, cel puțin unii dintre noi… Dacă cineva își permite să fie influențat în rău, el nu poate vedea nimic prin ceața groasă a iluziilor.

Toți am fost infectați de atâtea programe, încât este dificil să vedem dincolo de ele, mai ales pentru că ne-am atașat de iluziile noastre. Aceasta este zona noastră de confort. Nu este o sarcină ușoară să scăpați de toate aceste programe. Dar este necesar să ne debarasăm de toate credințele false. Multe sunt foarte adânc inculcate și multe sunt considerate vaci sfinte – și nu le-ai pune niciodată sub semnul întrebării. Printre acestea se numără diferite dogme religioase, descoperiri ale științei, istoria sau orice altceva ce o persoană consideră prea importante pentru a renunța la ele. Acestea sunt cele mai puternice cătușe care ne leagă cu strășnicie de matrice.

Mai importantă este percepția noastră greșită despre cine suntem cu adevărat. Cei mai mulți oameni sunt atât de îndrăgostiți de fațadele pe care și le-au construit (prin studii, statut social etc.), încât cred că aceste false identități sunt de fapt ei înșiși. Astfel de oameni sunt atât de îndepărtați de Sinele lor adevărat, încât nici nu-și pot vedea propriul ego. Ei trăiesc la periferia conștiinței, în cel mai îndepărtat loc de Sinele lor adevărat. Este un mod foarte superficial de a trăi. Ei cred că sunt masca. Suntem ca într-o petrecere perpetuă de Halloween. Actorul se crede chiar personajul pe care-l joacă și se identifică cu el.

Câți dintre oamenii pe care îi cunoașteți sunt egoiști, necinstiți, lipsiți de caracter și ei cred că de fapt sunt foarte drăguți? Nici măcar nu-și pot vedea propriul ego. Nici măcar nu-și observă propriile neajunsuri. Oamenii au idei ciudate despre cine sunt. Aceasta este expresia programelor care rulează adânc în ființa lor și tocmai de aceea este necesar să facem curățenie.

Noi toți trăim în aceste fantezii iluzorii cu privire la cine suntem, și este necesar să le depășim. Acest proces presupune deplină onestitate și curaj pentru a putea dizolva toate iluziile.

Deci, suntem aici, trăind în minciuna cea mare, uitându-ne la creșterea puterii sale malefice, în timp ce își înfășoară tentaculele în jurul Mamei Pământ. Un rău atât de puternic încât a hipnotizat masele supunându-le, luându-ne zi după zi toate drepturile pe care Dumnezeu ni le-a dat. Societatea este condusă într-un țarc pe care nu îl pot vedea.

Trezindu-te e ca și cum ai primi un bilet în primul rând la acest spectacol. Vezi minciuna peste tot acolo unde este. Înveți despre ea, cum funcționează, cum se manifestă, cum te afectează și cum o poți demasca. Nu sunt lecții ușoare… Dar ești răsplătit mai mult decât îți poți închipui de splendoarea, măreția, înțelepciunea adevăratei tale naturi și a lumii care ți se dezvăluie…

Citiți și:

Egoul nu poate exista fără o realitate bazată pe timp 

Trezirea la lumina divină 
 


 
 

yogaesoteric

9 septembrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More