Pentru a doua oară, Australia spune NU!

 

Musulmanii care doresc să trăiască sub legea islamică Sharia au fost „sfătuiţi” să părăsească Australia. Guvernul a vizat radicalii, pentru a contracara potenţiale atacuri teroriste. În plus, premierul australian Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunând că a sprijinit agenţiile de informaţii care monitorizează moscheile prezente pe solul ţării sale.

„Imigranţii este necesar să se adapteze. Este o problemă de tip «take it or leave it». Am obosit ca această naţiune să îşi facă atâtea griji dacă nu cumva ofensează unele persoane venite aici recent, sau cultura lor… Cultura noastră s-a dezvoltat timp de peste două secole, după atâtea zbateri, încercări şi victorii ale milioanelor de bărbaţi şi femei care au căutat libertatea. Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau altă limbă. Deci, dacă doriţi să faceţi parte din societatea noastră, învăţaţi limba noastră!

Cei mai mulţi australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta creştină» sau «presiuni politice», este o realitate faptul că această naţiune a fost fondată de bărbaţi creştini şi femei cu principii creştine. Este, cu siguranţă, adecvat de a afişa această realitate pe pereţii şcolilor noastre! Dumnezeu vă deranjează? Dacă DA, vă sugerez să luaţi în considerare o altă parte a lumii pentru a trăi acolo, pentru că Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Acceptăm convingerile voastre, fără întrebări. Tot ce vă cerem este să respectaţi convingerile noastre, să trăiţi în pace şi în armonie cu noi. Aceasta este ţara noastră, pământul nostru şi stilul nostru de viaţă, de care vă oferim posibilitatea de a vă bucura. Dar, din momentul în care începeţi să vă plângeţi, să gemeţi şi să bombăniţi despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre creştine, sau stilul nostru de viaţă, va încurajez să profitaţi de o altă mare libertate australiană: «DREPTUL DE A PLECA». Dacă nu sunteţi fericiţi aici, ei bine, plecaţi! Noi nu v-am forţat să veniţi! Aţi venit de bună voie, atunci acceptaţi ţara care v-a acceptat aşa cum sunteţi!”, a precizat prim-ministrul australian.

Citiţi şi:De ce are nevoie neomarxismul de migraţie, revoluția de sânge, iar Europa are nevoie de mai multe ouă 
Cel mai mare poet arab în viaţă face dezvăluiri pertinente şi uimitoare: «Islamul nu poate fi modernizat»

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2019


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More