Pentru a uita de tensiune, utilizați semințe de mărar


Tensiunea ridicată va reveni la normal, vor dispărea constipația, durerile de stomac și ale vezicii urinare, incontinența urinară și intestinală, dacă veți bea ceai sub formă de macerat la rece de seminţe de mărar.

Pentru a prepara maceratul la rece, puneţi în jumătate de litru de apă pură de izvor sau plată o lingură cu vârf de semințe de mărar mărunţite fin. Acoperiți vasul cu un șervețel sau cu un ștergar și lăsați la macerat timp de 8 ore, pentru ca semințele să elimine toate substanțele lor valoroase în apă.

Se beau câte 3 înghiţituri de cel puțin 7 ori pe zi, preferabil de 10 ori, din preparatul astfel obținut. Maceratul se consumă în mod obligatoriu în timpul mesei, nu pe stomacul gol și nici după o masă copioasă.

Durata tratamentului este de o săptămână, apoi maceratul poate fi utilizat periodic, de exemplu, 2-3 zile în fiecare lună, pentru profilaxie.

În afară de acest efect, maceratul de semințe de mărar vindecă perfect tusea, bronșita, bolile gâtului și combate insomnia.

Citiţi şi:
Terapia perfect naturală cu seminţe
Cum să-ţi ţii hipertensiunea sub control

yogaesoteric
9 februarie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More