Pentru Hristos nu ați boicotat pe nimeni!

De trei ani sunteți asupriți, batjocoriți, umiliți, înjurați, jigniți. A fost o tăcere prelungă. Cu măștile pe față, cu injecția în umăr, cu pruncii batjocoriți închiși în case. Cu bătrânii umiliți și însingurați uitați după o ușă. În fața căreia lăsați sacoșele cu cumpărături. Sau nu. Cu bisericile închise, cu scandalul linguriței de împărtășanie, fără Slujba de Înviere. Ați uitat? Atunci nu boicotați pe nimeni.

Ați vrut o țară ca afară? Acum o aveți!

Pentru Hristos nu s-a revoltat țara. Dar se revoltă pentru Șănghen! Îți dai seama? Acum s-a trezit mândria în voi. Cum să fim lăsați la porțile Europei? Cine are nevoie ca un străin să spună că românul este în Europa? Sunteți acolo de la începutul lumii. Ați uitat!

Pe aici a intrat Apostolul Andrei. Poate nu știți cine e! Poate credeți că a fost tot un cancelar de doi bani al Austriei. Nu știați că Austria nu dă doi bani pe România? Nu dau doi bani nici ăștia vremelnici de-și spun autorități, darămite străinii?! Nu știați până azi?! Acum ați aflat? Serios?! Când vă bucurați că o să trăiți și o să „gândiți liber”, nu știați că e oferta diavolului? Nu. Ascultați predica Mitropolitului Bartolomeu Anania dacă vreți să înțelegeți „oferta”!

Când vi s-au încălcat toate drepturile și libertățile nu știați că aveți un singur mare aliat? Pe Hristos! Ați uitat de El! Era retrograd. Exemplul vestului a dat roade. Întâi a livrat oferta, după care, fericire mare, mergeam în Europa cu buletinul, luați creditele cu buletinul, banii se cheltuiau la ei. Totul a plecat la ei. Păduri, prunci, petrol, curent etc.. Ca la stăpân! Că uitaserăți că Stăpânul e doar Unul!

Acum revolta din mândrie face furori. Să le arătăm noi cine suntem! Să mai arătați ce? Că ne-am lăsat vânduți de niște ticăloși? Că toți fug la Viena la spitale unde dau tot de români? Că le îngrijiți bătrânii și le curățați casele? Că ticăloșii de la conducerea țării au avut grijă să ne despartă, frații, mamele, tații plecând în pribegie pentru un trai mai bun? Că în țara noastră nu se mai poate supraviețui?! Că au plecat cu sufletele rupte să trimită bani acasă pentru cei rămași! Atunci nu vă mai revoltați! Mândria sau orgoliul de a fi român v-a făcut să vă revoltați sau tot limbricii de-și spun politicieni?! Ca la un semn! Așa un pic plătit! Pentru Hristos nu vă mai revoltați când i S-au pus străjeri la mormânt și miliția vă aducea Lumina Învierii!

EL nu merita revolta voastră! A fost Singurul care a ținut neamul ăsta între hotare de 2000 de ani. În tăcere!

Acestea sunt rezultatele tuturor revoltelor inexistente din 33 de ani. Acestea sunt rezultatele comodității de a circula cu buletinul. Acestea sunt rezultatele tăcerii, acceptării și vânzării. De orice fel!

Dacă ne-au învățat că suntem slugi, că la ei e lumina, de ce vă revoltați? Aveți pretenții de stăpâni? De oameni demni și liberi? De neam cu rădăcini bine înfipte în pământul românesc? Vedeți că l-ați vândut pe tot. Nu mai există rădăcini! Vi le-au scos ăia culți din UE! Când L-ați aruncat pe Hristos din tot și toate, ați aruncat singurul Adevăr pentru care se cuvenea să alegeți să rămâneți Vii și Drepți. Restul e doar poveste! Povestea unui neam de sfinți uitați, aruncați în gropile comune de gunoi. Care a fost vândut pentru „o țară ca afară”! Azi vedem, că „afară” înseamnă tot ce am primit pe 8 decembrie. Adică, nimic!

Pentru că a fost doar oferta diavolului și atât! Care a știut să apară în costume și mașini scumpe! Fără coarne și coadă. Până mai ieri. Azi le vedeți, dar e mult prea târziu. Și dacă nici azi nu înțelegem pe deplin ce ni se petrece, înseamnă că Hristos ne face un mare bine pentru rugăciunile celor ce s-au dus la El pentru noi! Doar atât!

Deși nu merităm nimic!

Noi am fost cei care am acceptat să dăm țara gratis! Politicienii au încasat doar prețul!

Ăla de sânge!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Incompetenții de la București au găsit vinovatul
De ce România este o colonie?

 

yogaesoteric
23 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More