Peste 280.000 de oameni au semnat o petiție pentru interzicerea filmului ‘Habit’, în care Iisus este înfăţişat ca o femeie lesbiană

 

Sute de mii de oameni au semnat o petiție în care cer blocarea filmului „Habit”, producție în care Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, joacă rolul unui „Iisus lesbian”.

Petiția de pe Change.org solicită companiei Warner Bros și altor distribuitori să respingă noul „film blasfemiator al Hollywood-ului” în care Paris Jackson joacă rolul lui Iisus, alături de modelul și actrița Bella Thorne, care interpretează o femeie ce se preface că este călugăriță pentru a se ascunde de bandele de criminali din lumea drogurilor.

În textul petiției se spune:
„Un nou film blasfemiator produs la Hollywood urmează să iasă în curând, Iisus fiind înfățișat ca o femeie lesbiană. În filmul «Obiceiul» joacă Paris Jackson. […] așa că vă rugăm să aducem tuturor la cunoștință și să le arătăm oamenilor gunoiul creștinofob care este răspândit în zilele noastre, dar care e oarecum acceptat și lăudat de societate”.

O petiție separată creată de One Million Moms, o filială a Asociației Americane pentru Familie, a adunat, de asemenea, zeci de mii de semnături. Inițiatorii ei susțin că studiourile de la Hollywood nu ar permite niciodată ca un film să batjocorească islamul și pe profetul Mohammed într-o asemenea manieră cum se petrece cu Iisus în filmul „Habit”. „Acest film batjocorește creștinismul și ridiculizează creștinii”, arată petiția.

Citiţi şi:

Culmea decăderii: Iisus și Fecioara Maria pot fi folosiți în reclame

Declarații șocante ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: «În zece ani vom fi cu toții musulmani din cauza prostiei noastre»


 

yogaesoteric
17 septembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More