Pionierii evrei ai degenerării sexuale în Berlin în anii 1920

 

În 1919, Magnus Hirschfeld și Arthur Kronfeld au fondat Institutul pentru Sexualitate (Institut für Sexualwissenschaft) la Berlin. Ambii au fost activi în Partidul Comunist German și erau membri proeminenți ai comunității evreiești din Berlin.

În cadrul institutului se ofereau numeroase servicii decadente, inclusiv primele schimbări chirurgicale de sex din istoria modernă, avorturi, prelegeri și „consiliere sexuală”, închirieri de camere, o mare bibliotecă de pornografie și literatură erotică despre orice posibilă perversiune (inclusiv bestialitatea și pedofilia). De asemenea, institutul găzduia și un muzeu al sexului, care cuprinde o gamă largă de articole fetișiste homosexuale, dildouri, „mașini de masturbare” etc. Institutul a primit zeci de mii de vizitatori în fiecare an, inclusiv elevi în excursii școlare cu clasa.

Hirschfeld a fost un sodomit notoriu, cunoscut în scena homosexuală din Berlin pe numele lui de travestit, Tante Magnesia.

Hirschfeld a înființat, de asemenea, o comisie pentru drepturile homosexualilor și a scris și publicat multe cărți și reviste depravate, inclusiv Jahrbuch für Sexuelle Zwischenstufen (Anuarul pentru tipurile sexuale intermediare). De fapt, el este figura sinistră care a inventat termenul „travestit”. Hirschfeld a organizat o campanie pentru a pune capăt arestării travestiților și prostituatelor de către departamentul de poliție din Berlin.

În 1921, Hirschfeld a organizat primul Congres pentru Reforma Sexuală, care a condus la formarea Ligii Mondiale pentru Reforma Sexuală, ale cărei convenții au avut loc la Copenhaga [1928], Londra [1929], Viena [1930] și Brno [1932].

Pe scurt, Hirschfeld a fost esențialul ucigaș al culturii evreiești, despre aceasta Adolf Hitler spunând: „Și în ce doze puternice a fost produsă și distribuită această otravă. Firește, cu cât nivelul moral și intelectual al unui astfel de autor de produse artistice este mai scăzut, cu atât mai inepuizabilă este fecunditatea sa.

Uneori s-a mers atât de departe încât unul dintre acești indivizi, acționând ca o pompă de canalizare, și-a împroșcat murdăria direct în fața altor membri ai rasei umane. Era un gând teribil dar care totuși nu putea fi evitat, că numărul mai mare de evrei părea special conceput de Natură pentru a juca această parte rușinoasă” – Mein Kampf, ibid. 42. Adolf Hitler s-a referit la Hirschfeld ca fiind cel mai periculos evreu din Germania.

Institutul lui Hirschfeld a fost un monument al bolii morale și găzduia toate cele împotriva cărora se ridicase NSDAP (Partidul Muncitoresc German, unicul partid politic din Germania nazistă). În mai 1933, Deutsche Studentenschaft (Uniunea studenților germani) a luat cu asalt acest cuib al libertinajului și depravării strigând „Brenne Hirschfeld” („Arzi, Hirschfeld”), a început să bată personalul institutului și să distrugă sediul. Institutul a fost închis definitiv și lista sa vastă de nume și adrese a fost confiscată.

Câteva zile mai târziu întreaga bibliotecă a fost arsă pe străzi – aproximativ 20.000 de cărți și imagini, împreună cu literatura marxistă și alte materiale subversive. De atunci, fără fundament sau explicație, presa corporativă și editorii de palat au protestat împotriva studenților germani.

La momentul respectiv, Hirschfeld participa la un turneu internațional în care vorbea despre sexualitate. El nu s-a mai întors niciodată în Germania și a murit în exil doi ani mai târziu.

În octombrie 1941, cofondatorul institutului, Arthur Kronfeld, s-a sinucis la Moscova, atunci când s-au apropiat trupele germane.


Citiți și:

Un psihopat sexual sado-masochist, bisexual, pedofil violator, fondatorul educației sexuale: Alfred Kinsey

Atrocități sexuale pe copilași de numai 2 luni, considerate «cercetări științifice». Pedofilii lui Kinsey

 

yogaesoteric
8 septembrie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More