Planul globalist de a extermina omenirea începe acum: «Mâncătorii inutili» trebuie eliminați, spun globaliștii (I)

 

Dincolo de diversiunile politice și de tendințele culturale bizare cu care suntem zilnic intoxicați prin mass-media, imaginea reală de ansamblu a ceea ce are loc chiar acum în lume relevă existența unui plan de exterminare a 90% din populația planetei.

Planul este pus în aplicare de către așa-numiții „globaliști” (de fapt secta satanică a așa-zișilor „Iluminați”), care sub ideologia sforăitoare a Globalizării doresc să instaureze o „nouă ordine mondială”. În viziunea lor nebunească ei își motivează acțiunile criminale de a elimina 90% din populație prin ideea de „a salva planeta și a asigura viitorul speciei umane la scară cosmică”. Acțiunile de exterminare nu sunt nici pe departe o ficțiune conspiraționistă, ci ele deja se desfășoară în forță de câteva zeci de ani. În ultima perioadă „iluminații” – care își arogă statutul de stăpâni ai planetei – iau tot mai mult în calcul două tendinţe care au luat amploare:

1. Dezvoltarea sistemelor robotice, care pot înlocui forța de muncă umană, eliminând necesitatea întreținerii unei societăți a lucrătorilor umani săraci. Din punctul de vedere al globaliștilor, săracii au rostul de a fi exploatați prin muncă ieftină și de a fi folosiți pentru a genera voturi manipulate atâta timp cât mai este necesară menținerea iluziei democrației.

Dar în viitorul foarte apropiat roboții vor înlocui cea mai mare parte a muncii umane. Dacă încă nu sunteți conștienți de acest fapt înseamnă că sunteți în afara realității. Puteți vedea aici cum roboți oarecum asemănători oamenilor au fost deja introduși pentru a înlocui oamenii în operațiuni din domeniul construcţiilor, asamblării mobilei și în diferite alte domenii de muncă similare. Există fabrici întregi robotizate, cu foarte puțin personal uman.

Motivul pentru care globaliștii (puternic susținuți de democrații din Congresul american) sunt gata să înlocuiască oamenii cu roboți este acela că roboții fac treaba rapid, constant, precis, ieftin și fără să comenteze. Ei sunt atât de convenabili încât vor primi și dreptul de vot. În pregătirea acestui pas a fost ultra-mediatizată știrea că robotul Sophia a primit în anul 2017 statutul de cetățean în Arabia Saudită. Globaliștii caută să inoculeze idea că roboții trebuie acceptați ca parte integrantă a societății. Sophia a fost elogios prezentată inclusiv la ONU. Pentru a-i convinge și pe români, Sophia a fost plimbată și „intervievată” și pe la televiziunile noastre. O puteți vedea aici în studioul PRO TV.

Odată ce roboții vor primi drepturi de vot sub justificarea că IA (Inteligența Artificială) este, chipurile, „conștientăˮ, globaliștii nu vor mai avea nevoie de prea mulți oameni. Până acum au folosit valuri de migranți sau populații din lumea a treia pentru a reconfigura societatea după voia lor. După acceptarea roboților ca „ființe raționale” vor programa pur și simplu toți roboții să voteze cum li se va dicta la fiecare alegeri. Ceea ce, de fapt, nu este departe de ceea ce se face și acum cu marea masă a alegătorilor umani prostiți și manipulați în mod ordinar.

2. Diminuarea resurselor. Globaliștii consideră că oamenii consumă excesiv de multe resurse ale planetei. Ei cred că resursele ar trebui mai degrabă utilizate pentru colonizarea spațială, pentru înarmarea spațiului cosmic, pentru tehnologii de călătorie mai rapidă decât viteza luminii (FTL – Faster Than Light) și pentru dezvoltarea altor sisteme tehnologice avansate. Ei susțin că toate acestea ar apăra civilizația umană de diferite amenințări cosmice.

Datorită politicilor socialiste ale celor de stânga, mulți oameni din întreaga lume beneficiază de drepturi pe care guvernele le consideră acum ca o povară financiară nesustenabilă. Așa încât globaliștii consideră că dacă drepturile acestea ar fi eliminate, atunci guvernele care se află acum pe calea insolvenței financiare (majoritatea) ar putea realiza dintr-o dată bugete echilibrate și să rămână în picioare (în loc să se prăbușească sub cheltuielile nesfârșite ale îndatorărilor). Acest fapt devine foarte plauzibil dacă se ia în considerare înlocuirea lucrătorilor umani cu roboți, având în vedere că roboții nu au nevoie de niciun fel de salarii, concedii, pauze, bunăstare, medicamente, zile scutite medical sau beneficii la pensie. Odată ce roboții vor înlocui toate avantajele muncii umane, fără toate costurile asociate cu drepturile pe care le au oamenii, globaliștii își vor accelera foarte repede planul de a extermina ceea ce ei numesc „mâncătorii inutili” sau „excesul de oameniˮ.

O parte din justificarea elitistă pentru toate acestea se bazează pe faptul că așa-zișii „iluminați” consideră că Pământul este o planetă vulnerabilă din mai multe puncte de vedere. Printre acestea se numără evenimentele meteorologice spațiale (prăbușiri de asteroizi, furtuni solare etc.) sau epuizarea resurselor naturale. Eliminarea a 90% din populația umană, cred ei, este necesară pentru a împiedica epuizarea totală de către „consumatorii inutiliˮ a resurselor planetei. În plus, a devenit destul de greu pentru „Elite” să mai mențină secretul asupra planurilor pe care le desfășoară. Ei vor să se ocupe nestingheriți de proiecte de cercetare super-avansate, care să le servească numai lor, celor „aleși” (de ei înșiși).

În mod concret, aceste proiecte de cercetare urmăresc printre altele:
– să colonizeze alte planete pentru a mări și diversifica șansele de supraviețuire ale rasei umane. În cele din urmă, această colonizare trebuie să se extindă și dincolo de sistemul nostru solar pentru a construi lumi umane și în apropierea altor stele;
– să construiască sisteme de călătorie mai rapide decât lumina pentru a coloniza mai rapid planete care orbitează alte stele din galaxia noastră;
– să construiască sisteme eficiente de apărare planetară care să protejeze Pământul de atacurile unor civilizații extraterestre;
– să realizeze progrese tot mai consistente în utilizarea Inteligenței Artificiale, a computerelor cuantice și a științei materialelor. Acestea ar permite, de exemplu, construirea de lifturi spațiale prin intermediul cărora ar putea fi ridicate pe orbită diferite materiale și utilaje. Ele sunt necesare pentru a susține coloniile umane deja înființate pe Lună și pe Marte. Așa cum prezintă site-ul Space News, lifturile spațiale erau în faza de testare încă din anul 2016.

Situația actuală în care guvernele de pe planetă își cheltuiesc marea majoritate a resurselor financiare pentru a întreține „consumatorii inutiliˮ nu este un scenariu sustenabil, zic globaliștii. Elitele sunt foarte deranjate că oamenii vor să trăiască și să se reproducă, și că pe lângă aceasta mai și emit, culmea, tot mai multe pretenții. Ca să rezolve problema, kabala satanistă consideră că exterminarea a 90% din populația umană este un rău necesar, care va salva omenirea la scară cosmică. În filosofia moral-politică promovată în universități chiar este foarte apreciată așa-numita „latură morală a uciderii” (vezi această expunere de la Harvard) sau ideologia elitistă a „eticii bărcii de salvare” (vezi aici), care argumentează că săracii nu este necesar să fie ajutați deoarece planeta nu ne poate susține pe toți.

Toate discursurile din ultimii ani despre salvarea migranților reprezintă, bineînțeles, doar o imensă demagogie, având în realitate scopul de a crea un instrument prin care să fie răsturnate națiunile suverane, să fie eliminate frontierele și să fie instituit controlul global. Odată implementat un Guvern Mondial, depopularea planetei poate fi coordonată fără a mai exista prea mare rezistență din partea națiunilor (care nu vor mai fi suverane).

Modul în care globaliștii intenționează să extermine 90% din rasa umană

Planul de exterminare se bazează pe eliberarea „accidentală” (de fapt intenționată) a unei tulpini virale, ca armă biologică. Astfel de mijloace (armele biologice) oferă mai multe „avantaje” distincte eforturilor de exterminare, din punctul de vedere al globaliștilor:
– nu sunt detectabile și sunt ușor de eliberat asupra populației, sub anonimat complet;
– prezintă capacitate de autoreplicare. Odată ce populația inițială este infectată, nu este nevoie să se producă mai mult agent patogen, deoarece fiziologia celulară rulează automat răspândirea infecției la nivel de masă;
– exploatează structura socială naturală a societăților umane. Oamenii preferă să trăiască în comunități. După ce câțiva membri ai unei comunități vor fi infectați, în scurt timp boala se va transmite și celorlalți. Foarte puțini oameni sunt complet izolați în societatea modernă.

Toate acestea vor permite guvernelor aservite globaliștilor să declare „urgențe pandemiceˮ și să mandateze vaccinări în masă, obligatorii. Cei care se vor conforma vor fi imediat infectați, iar cei care nu vor accepta să se conformeze vor fi considerați pericol public și vor fi vaccinați/infectați cu forța. Bineînțeles, vaccinările vor fi efectuate cu arme biologice suplimentare pentru a accelera „pandemiaˮ. Se va obține astfel o avalanșă catastrofală de decese.

Este util să avem în vedere că vaccinările în masă cu vaccin anti-poliomielită din anii ʼ60 și ʼ70 din SUA au fost asociate cu viruși de cancer (mai exact virusul oncogen SV40). Acest lucru a fost tăinuit de departamentul american CDC (Center for Desease Control) timp de decenii. Însă acum câțiva ani chiar autoritățile au publicat toată istoria (vezi de exemplu aici).

Astfel de vaccinuri criminale, aprobate de ONU, au fost, de exemplu, administrate femeilor din Kenya. Substanțele folosite au fost testate în mod exhaustiv în laboratoarele științifice și s-a confirmat că sunt realizate cu ingrediente chimice care generează infertilitate. Ele de fapt au fost proiectate exact pentru a reduce populația de negri.

Vaccinurile sunt destinate să vizeze mult mai agresiv populațiile cu venituri mici și populațiile din lumea a treia, atingând astfel unul dintre obiectivele-cheie ale globaliștilor, acela de a distruge „consumatorii inutiliˮ (așa cum îi văd ei).

Procentul tolerat, de 10% din populația umană, va fi cel care efectuează cercetarea științifică și inovația tehnică pentru globaliști. Acești 10% vor fi acceptați și admiși ca necesari pentru „protejarea Pământului”.
Ca să ne facem o idee despre amploarea genocidului care se pune la cale: globaliștii urmăresc să elimine mai mult de șase miliarde de oameni!

Un alt „avantaj” al armelor biologice (din punctul de vedere al globaliștilor) este că acestea nu distrug ecosistemul în modul în care o fac armele nucleare. Ar putea foarte simplu să lanseze bombe nucleare sub pretextul unui război. Dar obiectivul „elitelor” este exterminarea oamenilor fără a deteriora major ecosistemul. De aceea ei preferă armele biologice. Aceste bioarme pot fi chiar adaptate – folosind noile descoperiri ale ştiinţei – pentru a viza anumite rase, cum ar fi sud-americanii, asiaticii, africanii sau europenii.

Citiți partea a doua a articolului

Citiți și:

Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați la putere pe această planetă, așa cum reiese din propriile lor declarații

Etapele terifiante şi insidioase ale instaurării sinistrei Noi Ordini Mondiale

 

yogaesoteric
27 martie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More