Pleșoianu revine – cu o lucrare la nivel internațional!

Fostul deputat revine în atenție cu un demers de excepție, o lucrare la nivel internațional – un gest de mare curaj împotriva a ceea ce se dorește a fi „Noua Ordine Mondială”. Deși lumea l-a cam dat dispărut, fostul deputat și marea speranță a luptei anti-sistem revine, dovedind că nu a pierdut timpul – ci chiar a reușit să facă o lucrare de excepție.

Este vorba de o carte – și chiar în limba engleză. „Mă bucur să vă transmit că tocmai am publicat cartea «The Real Great RESET» – Adevărata Mare RESETARE, o alternativă profundă și uman-sănătoasă la «Falsa Mare RESETARE» promovată de «elitele» de la Davos...”, scrie Pleșoianu.

Dar, spune autorul, această carte „NU este doar o reacţie faţă de «noua ordine mondială» anunţată la Forumul Economic de la DAVOS şi intitulată «Marea RESETARE», ci este un semnal de alarmă, un semnal de trezire şi un semnal de adunare”.

Cartea este structurată pe 500 de puncte care converg către concluzia cu care începe şi se termină: „Utopic nu e să crezi că lumea poate fi transformată în bine, ci să crezi că ea mai poate continua aşa cum este acum…”

Cei 500 de paşi vor purta cititorul pe treptele Piramidei Decizionale, ca într-un tur virtual, oferind o perspectivă complet diferită despre cum este condusă de fapt lumea şi de către cine”, explică Pleșoianu.

În concepția sa, „vârful piramidei nu e vârf, e doar mijloc… Lumina raţiunii contemporane nu e lumină, e doar întuneric vândut ca «lumină»… Ceea ce pare a fi nu este, iar ceea ce este e făcut să pară a nu fi...”.

De fapt, totul este inversat, spune Liviu Pleșoianu, astfel încât „miliarde de oameni sunt abil plasaţi într-o bulă socială artificială care îi împiedică să vadă realitatea propriei fiinţe şi realitatea propriei lumi”.

Omul profund, care trăieşte şi acţionează în centrul fiinţei sale, este determinat, fără să realizeze, să trăiască şi să acţioneze la extrema sa periferie. Apoi, în loc să li se prezinte realitatea conform căreia problemele umanităţii apar tocmai pentru că oamenii sunt determinaţi să trăiască la periferia propriei fiinţe, aceştia sunt ţinuţi ocupaţi cu tot soiul de «proiecte» şi «programe», de «sesiuni electorale» şi «soluţii» care sunt concepute tot la periferie, fără nicio legătură cu omul profund şi cu absolut necesara societate profundă a omului profund”, încheie Pleșoianu prezentarea excepționalului său demers publicistic… și nu numai.

Citiți și:
România – țara unui vis posibil
Liviu Pleșoianu: Păpușarii din spatele scenei îți oferă zilnic porția de somnifere sociale și de anestezice colective

yogaesoteric
27 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More