Poate fi folosită tehnologia 5G pentru controlul insidios al conştiinţei?

Ar putea fi folosită tehnologia 5G ca armă de distrugere în masă împotriva creierelor și trupurilor noastre?

 

Trecerea de la 3G la 4G s-a realizat în mare parte pentru a oferi proprietarilor de smartphone-uri o experiență mai bună de navigare. De la 4G la 5G nu va mai fi la fel de simplu, căci nu este vorba doar de smartphone-uri și tablete, ci de extinderea sistemului pentru mai multe industrii cum ar fi industria auto, automatizarea casei, fiecare cu cerințe diferite în ceea ce privește modul în care rețelele și standardele sunt proiectate și construite.

5G este o conexiune wireless construită special pentru a ține pasul cu proliferarea dispozitivelor care au nevoie de o conexiune la internet mobil. Nu mai este doar pentru telefon și computer. Este destinată tuturor aparatele dvs. de uz casnic, încuietori de ușă, camere de securitate, mașini, dispozitive portabile, zgărzi pentru câini și multe alte lucruri.

Suntem fascinați de tehnologie! Cine nu vrea să descarce un film complet în câteva minute sau chiar mai puțin? Dar merită acest mic avantaj prețul pe care îl vom plăti la nivel fizic, emoțional și mental?

Poate fi folosită tehnologia 5G pentru controlul minții?

FCC (Federal Communications Commision) a aprobat spectrul pentru 5G, inclusiv banda de frecvențe de 28 GHz, 37 GHz și 39 GHz, la 14 iulie 2016.

Alianța următoarelor generații de rețele mobile definește următoarele cerințe pe care trebuie să le îndeplinească un standard de 5G:
– rate de (transfer de) date de zeci de megaocteţi-pe-secundă, pentru zeci de mii de utilizatori;
– rate de (transfer de) date de 100 MB pe secundă pentru zonele metropolitane;
– 1 GB pe secundă simultan pentru mulți angajați de la același etaj al unei clădiri de birouri;
– câteva sute de mii de conexiuni simultane pentru senzori wireless;
– creșterea semnificativă a eficienței spectrale, în comparație cu rețelele 4G;
– îmbunătățirea acoperirii;
– îmbunătățirea eficienței semnalului;
– scăderea semnificativă a latenței, în comparație cu rețeaua LTE.

În aprilie 2008, NASA a încheiat un parteneriat cu Geoff Brown și compania Machine-to-Machine Intelligence (M2Mi) Corp pentru a dezvolta tehnologia de comunicare 5G.

Într-un articol intitulat „Radiațiile de telecomunicații 5G – instrumentul perfect pentru modificarea în masă a undelor cerebrale umane din starea de veghe”, un consultant specialist în EMF (câmpuri electromagnetice), din Marea Britanie, a afirmat că FCC funcționează exclusiv în numele industriilor de telecomunicații, acordându-le, nici mai mult și nici mai puțin, acces la undele radio. Nicăieri în documentul lor nu se menționează siguranța sau bunăstarea consumatorilor.

Implicațiile 5G asupra bunăstării și siguranței consumatorilor pot fi lesne înțelese dacă ținem cont de faptul că dispozitivele care vor funcționa în spectrul electromagnetic 5G vor folosi antene foarte mici, de la câțiva milimetri până la un centimetru lungime, ceea ce înseamnă că industria va putea produce aceste antene în masă și le va pune peste tot, în special în zonele urbane. Avantajele utilizării antenelor foarte mici pentru lungimi de undă de milimetri este acela că se pot alimenta mai multe antene aşezate în diferite configurații pentru diverse reţele, de exemplu, șiruri de antene verticale sau orizontale pentru unde ghidate conic sau configurații cu un tip de radiație larg-direcțională. Aceste tipuri de așezare a antenelor se concentrează în cea mai mare parte pe puterea de transmisie în direcțiile specificate și semnalul nu este blocat sau întrerupt de structuri.

În 2016 au fost publicate studii medicale și epidemiologice care ilustrează sau corelează efectele biologice nefaste date de utilizarea tehnologiei telefonului mobil sau Wi-Fi. Folosirea frecvențelor mai mari de 5 GHz și până la 100 GHz va micșora intervalul de timp de apariţie a cancerelor și a altor efecte nefaste. Este clar că natura pulsatorie a acestor semnale de înaltă frecvență și înaltă intensitate nu va avea o influență binefăcătoare asupra sănătății oamenilor, în special în ceea ce privește funcționarea ADN-ului nostru.

La fel ca în cazul tehnologiei telefoanelor mobile, noi, consumatorii, jucăm rolul de cobai în ceea ce privește siguranța acestor dispozitive.

 

Reamintim că cercetătorii în neurologie au obiectivat reflectarea activităţii electrice a creierului, implicit a câmpurilor electrice care se generează la nivelul acestuia, în activitatea psihomentală şi reciproc. Înainte de această descoperire, psihofiziologii americani arătaseră că o reflectare similară are loc între activitatea psihomentală şi substanţele descărcate la nivel cerebral (neurotrasmiţători şi hormoni). Aşadar, activitatea electrică a creierului, cea chimică şi gândurile/emoţiile unei persoane sunt intercorelate. Aceeaşi informaţie este oglindită în diferitele structuri ale fiinţei umane. Activitatea electrică a creierului nu este ecranată de niciun scut de protecţie anti-radiaţii, ci doar de un scut – cutia craniană – faţă de acţiuni mecanice sau acţiuni ale factorilor climatici obişnuiţi – vânt, razele soarelui, ploaie. Aşadar activitatea electrică a creierului este expusă oricărei influenţe electromagnetice exterioare – cu alte cuvinte, oricărui dispozitiv Wi-Fi şi oricăror emisii de unde electromagnetice.

Faptul că industria telecomunicațiilor nu a menționat acest lucru se datorează faptului că dezvoltarea unei rețele eficiente în mediul urban implică instalarea a multor mii de noi emițătoare. Datorită dimensiunilor reduse ale acestor antene, ele pot fi instalate în tot felul de structuri urbane, ceea ce sugerează că cel puțin pentru locuitorii din mediul urban nu va exista scăpare de la expunerea la aceste frecvențe electromagnetice foarte dăunătoare. De asemenea, atunci când aceste antene vor fi amplasate, va fi relativ ușor să fie modificată și manipulată activitatea undelor cerebrale ale utilizatorilor de dispozitive conectate la internet și ale celor aflați în apropierea acestora. Suma informațiilor auxiliare care pot fi transmise sau atașate la frecvența principală de transport a unui astfel de sistem de rețele de telecomunicații este potențial enormă.

Sistemul TETRA

Amintim de asemenea sistemul TETRA: Tehnologia de control al minții din Marea Britanie și zombificarea poliţiei britanice au fost o realitate. Sursa: CH4 News, 5 Feb., 2001.

„Noul sistem de microunde Home Office numit TETRA va fi suportul comunicațiilor britanice de poliție și va fi plasat în fiecare centru cu populație numeroasă. Guvernul britanic a cheltuit 2 miliarde și jumătate de lire sterline pe o rețea de transmițătoare cu microunde cu modulație pulsatorie de 400 MHz, care transmite cu o frecvență de 17,6 Hz în creierul tuturor polițiștilor britanici și al oricui trăiește în apropierea transmițătorilor planificați, pentru a fi utilizată în cercetările CIA asupra controlului minții, ale cărui efecte sunt întreruperi în rețelele neuronale, conducând la schimbări de comportament și caracter, de asemenea, comportament maniacal urmat de epuizare nervoasă, întreruperea funcțiilor cerebrale superioare, ducând la așa numita zombificare, pentru a numi doar câteva dintre efectele tehnologiei! Sistemul TETRA va inunda, de asemenea, subteranele New York-ului și ale Londrei, astfel încât navetiștii vor fi expuși în mod regulat la modificări comportamentale în timpul orelor de vârf.

Acest sistem va fi utilizat în toate departamentele de poliție din Marea Britanie și în serviciile de urgență până la sfârșitul anului ( acesta se petrecea în anul 2001 – n.red.).

30.000 de transmițători vor fi plasați pretutindeni în țară, pentru a maximiza efectele asupra populației britanice locale – controlul minții masiv! Oricine s-a plâns de aceste transmițătoare a primit o scrisoare din partea guvernului prin care era informat că, în cazul în care transmițătorii nu sunt poziționați acolo unde guvernul dorește, nu poate exista nicio garanție a asigurării protecției din partea poliției, ceea ce va conduce la creșterea primelor de asigurare pentru proprietarii de case.ˮ

Tehnologia „Voice-To-Skull”

 

Ați auzit de tehnologia pe bază de microunde „Voice-To-Skull” (s-ar putea traduce în română ca fiind „Vocea din cap”)? Patent SUA 4,877,027 Brunkan – 31 octombrie, 1989. Sunetul este indus în capul unei persoane prin radiația exercitată asupra capului, cu microunde oscilând în intervalul de la 100 megahertzi până la 10.000 megahertzi, care sunt modulate cu o anumită formă de undă. Forma de undă constă în „explozii” de unde electromagnetice modulate prin frecvență. Fiecare serie/„explozie” este alcătuită din zece până la douăzeci de impulsuri distribuite uniform, grupate strâns împreună. Lățimea „exploziei” este între 500 nanosecunde și 100 microsecunde. Lățimea impulsului este cuprinsă între 10 nanosecunde și 1 microsecundă. „Exploziile” au frecvența modulată de semnalul audio pentru a crea senzații auditive la persoana al cărui cap este iradiat. Tipul „psiho-electronic” de control al minții despre care este vorba în acest caz este hărțuirea ascunsă și necontenită a cetățenilor nevinovați, care trăiesc în casele și comunitățile lor, și este răspândit în prezent în întreaga lume. Această hărțuire include atacurile mentale/trupești electronice, hărțuirea stradală, distrugerea relațiilor de familie și a altor relații și distrugerea carierei.

Tehnologia actuală care generează „Vocea din cap” nu poate fi oprită de nicio ecranare electromagnetică cunoscută, fapt ce demonstrează cât de avansată a devenit tehnologia clasificată de control al minții.

Gândiți-vă la tehnologia pentru persoanele surde (în funcție de tipul de pierdere a auzului) care pot auzi cu ajutorul unor dispozitive numite neurofoane. Neurofonul ocolește întregul proces obișnuit al auzului. Dr. Patrick Flanagan a descoperit un simț suplimentar pe care toată lumea îl are, dar pe care de obicei nu îl folosim: putem „auzi” prin pielea noastră. Neurofoanele produc vibrații în partea superioară a electrozilor. Aceste vibrații sunt transmise prin piele imediat ce electrozii ating pielea. Pielea transferă apoi vibrațiile. Pielea este cel mai mare organ al nostru și are multe celule nervoase care funcționează ca niște senzori mici. Stimulii receptați și stimulii transferați merg către creier, apoi creierul îi decodifică.

În final, subliniem încă o dată că această tehnologie sinistră de control al minții există și este folosită pentru a manipula oamenii în masă.

I-am putut vedea folosind mesaje subliminale pentru a încuraja cumpărăturile, cum ar fi: „Pur și simplu nu pot să mă mai opresc să mă gândesc la cumpărături la Macy’s” sau „Mi-e dor deodată de Apple Bee’sˮ. Dar acestea sunt nişte exemple minore ca însemnătate față de modul sinistru în ar putea fi folosită această tehnologie!

Pentru a ne proteja de radiațiile electromagnetice, una dintre metodele eficiente este utilizarea pietrelor de shungit (mineral cu peste 98% carbon în compoziție) pe care să le lipim pe spatele celularului pe post de scut EMF (câmp electromagnetic). Se poate de asemenea purta un colier de pietre de shungit și o brățară pentru a ne proteja suplimentar. Puteți să puneți astfel de pietre pe toate aparatele dvs. Shungitul are proprietăți conductive, motiv pentru care se spune că ecranează și protejează de EMF emanate de dispozitive precum televizoare, calculatoare, cuptoare cu microunde, telefoane mobile și altele asemenea. În plus, această piatră (shungitul) aduce în ființa celui care o poartă energii vindecătoare.

Citiţi şi: 
Modalităţi de influenţare de la distanţă a psihicului fiinţei umane

Dezvăluiri despre armele cu energie dirijată folosite pentru controlul maselor de către aşa-zişii «Iluminaţi» (I) 

 
 
 yogaesoteric
22 decembrie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More