Polonia și Ungaria pregătesc legi care să sancționeze social media pentru că au ajuns să practice fake news prin omisiune

Polonia și Ungaria pregătesc legi care să sancționeze social media pentru că au ajuns să practice fake news prin omisiune și să anuleze identitatea informatică a persoanei, izolând-o de lume ca și când ar trimite-o în lagăr.

Dacă Polonia intenționează să sancționeze cu amenzi de milioane de euro orice platformă care elimină conținut sau bannează persoane pe motiv că încalcă „valorile comunității”, Ungaria intenționează să le închidă, dacă ar proceda la anularea identității informatice a cuiva.

Libertatea de opinie și de conștiință, consacrată de CEDO, este infinit mai importantă decât imprecisele „valori ale comunității” virtuale. Cancel culture, cancel Christmas și cancel liberal democracy vor fi înlocuite de cancel social media. Ungurii vor să își trăiască din nou viața reală.

În timpul ăsta, la noi, în schimb, guvernul neo-marxist (care, cu tupeu, se pretinde de dreapta, adică se crede conservator) se strofoca să desființeze SIIJ și să reintroducă SRI în actul de justiție. Și să anuleze majorările de pensii ale amărâților, dublarea alocațiilor pentru copii și majorarea salariilor profesorilor, în timp ce bonusează cu sute de milioane vaccinatorii și iartă băncile de amenzi de alte sute de milioane.

România normală, „programul” de la alegerile prezidențiale este amânat sine die, președintele „dă driapta” și pro-justițe fiind preocupat de vaccinarea întregului șeptel, pentru a obține, ca un mare epidemiolog ce de află, imunitatea de turmă. Totalitarismul, între timp, se instalează pas cu pas, însoțit fiind de segregarea socială și apartheidul sanitar.

Autor: Gheorghe Piperea

 

Citiți și:
Ideologie neo-marxistă şi propagandă – Presa mainstream publică mai multe ştiri false decât orice alt site
Polonia vrea să pedepsească Twitter și Facebook, pentru că i-au închis conturile lui Trump

 

 

yogaesoteric
3 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More