Postura taoistă ce conferă pacea cea profundă a minţii sau, altfel spus, postura care conferă tainica tăcere a nemuririi

Motto: „Hrana inimii este energia tainică a iubirii, totalitatea emoţiilor minunate care ne mişcă şi ne farmecă, umplându-ne apoi inima cu o stare paradisiacă de preaplin. Energia iubirii, această hrană tainică ce se revarsă în valuri în fiinţa noastră, este resimţită ca atare atunci când conştientizăm din plin faptul că o fiinţă umană ne iubeşte şi ne doreşte, după ce ne-a ales dintre ceilalţi, pentru a ne iubi şi a comunica, prin iubire, cu noi, trăind astfel stări de fericire unice, care pentru cei doi iubiţi sunt intense, profunde şi de neînlocuit.” (profesor yoga Gregorian Bivolaru, „Secrete amoroase esenţiale pentru cuplurile yoghine care aspiră să fie fericite”, 2006) 

Spiritualizarea actului amoros prin iubire, intenţie şi atitudine, prin manifestarea principiilor fundamentale masculin şi feminin, este o modalitate încântătoare de restabilire a echilibrului şi armoniei interioare, de redobândire a sănătăţii. În tradiţia străveche taoistă se consideră că Cerul şi Pământul sunt permanent în uniune, ca mărturie a energiei iubirii divine care există în univers. Asemenea acestui model tainic al Naturii, fuziunile amoroase cu continenţă sexuală, transfigurare şi iubire reciprocă au darul de a armoniza şi echilibra energia yang, masculină a bărbatului şi energia yin, feminină a femeii, conectând universurile celor doi iubiţi la energiile universale ale Macrocosmosului.

Spre deosebire de tratatele occidentale despre interacţiunile sexuale, tratate care se concentrează exclusiv asupra raportului sexual, manualele de sexualitate taoistă revelează diferitele beneficii pe care anumite posturi amoroase le au asupra fiinţelor umane care fuzionează amoros cu continenţă, fiind pline de iubire şi transfigurare.

În cele ce urmează prezentăm postura amoroasă taoistă care conferă pacea profundă a minţii sau, altfel spus, conferă accesul la tainica tăcere a nemuririi. Această postură are darul de a stopa fluctuaţiile mentale.

Pentru realizarea acestei posturi femeia se întinde pe spate, cu picioarele înainte şi apoi îşi aşează o pernă sub şezut. Bărbatul se aşează în genunchi între coapsele ei senzuale, desfăcute. Se apropie apoi tandru, pătrunzând cu Arma Dragostei sale Anemona aromată de efluviile feminităţii pline de iubire. Penetrările se realizează apoi în mod lent şi profund în serii de câte 27 (3 x 9) urmate apoi de un interval de timp de 7 minute în care cei doi iubiţi nu vor mai face nicio mişcare urmărind conştientizarea tuturor energiilor declanşate în fiinţele lor cât şi a efectelor acestora. Apoi se reia jocul amoros în această postură în aceeaşi manieră descrisă anterior.

Această tehnică secretă taoistă face ca în mintea bărbatului să apară o linişte profundă, odihnind astfel mentalul bărbatului şi în acelaşi timp pe cel al femeii cu care face dragoste şi care empatizează cu el. Un alt beneficiu al acestei tehnici este faptul că vindecă orice răceală, chiar rebelă, care există în regiunea sexuală a femeii. Acest procedeu secret se recomandă a fi practicat de trei ori pe zi, timp de douăzeci de zile, întotdeauna numai cu continenţă, pentru a beneficia de efectele sale vindecătoare.   

„Neliniştea, neodihna şi epuizarea de timpuriu atât a fiinţei noastre active cât şi a instrumentelor ei sunt semnele Naturii prin care ni se arată ca liniştea este fundamentul nostru adevărat şi tulburarea – o boală a sufletului.” ( Sri Aurobindo)


Citiți și:

Postura Arcului destins

Învăţaţi limbajul savuros al intimităţii!

 

yogaesoteric
30 mai 2012

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More