Precizări importante privind programul taberei de la Costinești

Vă rugăm să aveți în vedere că pot surveni modificări în programul taberei în funcție de numărul de persoane care se înscriu pentru diferitele inițieri. Modificările vor fi anunțate în cadrul evenimentelor din program, direct în tabără și la Comandament. În măsura posibilului, vom actualiza programul pe site (de aceea recomandăm să consultați programul direct pe site și nu să îl tipăriți). Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și urmărim să vă ținem la curent cu noutățile.

Datele anunțate pentru evenimentele din a doua parte a taberei, exceptând spirala de Hiatus, sunt deocamdată orientative.

Un aspect deosebit de important: în programul publicat pe site sunt menționate evenimentele principale ale taberei. Orele din program reprezintă orele de începere ale meditațiilor, conferințelor, spiralelor etc. La activitățile care necesită verificare la intrare, evidența prezențelor sau o anumită organizare (de exemplu, formarea spiralelor) este necesar să fiți prezenți cu 30 de minute – o oră înainte de începerea efectivă. Aceste detalii sunt menționate în programul tipărit al taberei și se anunță la Comandament. Consultați și site-ul misayogacamps pentru detalii organizatorice suplimentare.
De asemenea, puteti solicita informații despre programul taberei și detalii organizatorice la numărul de telefon 0241 734 330.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

yogaesoteric
3 august 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More